Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 21. februārim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 15. līdz 21. februārim

SIRDSLIETAS. Mīļums, sirsnība, savējo lutināšana - šādas noskaņas valdīs visu nedēļas nogali, jo Mēnestiņš, kas nosaka dienas fonu, atradīsies Vēža zodiaka zīmē. Kaislībām ar vērienu piemērots laiks 17. februāra vakarā un 18. februārī, bet nedēļas vidū jāuzmanās pārāk kritizēt mīļoto un censties attiecības izanalizēt līdz pašam sīkumiņam. It īpaši 19. februāra vakarā un 20. februārī, jo būs pilnmēness, kas viļņo emocijas.

LIETIŠĶĀ JOMA. 18. un 19. februārī dienas pirmajā pusē apdariet svarīgāko, apspriediet vērienīgus nākotnes plānus, rīkojiet prezentācijas un iepazīstiniet potenciālos partnerus ar ambiciozām idejām. Mēness Lauvā dod tam atbilstošu dienas fonu. 19. februāra pievakarē pilnmēness Jaunavas zodiaka zīmē - iespējami kašķi un strīdi.

AUNS

Enerģija un dzīvesprieks staros no tevis, prātā nāks oriģinālas un pat neprātīgas idejas. Dzīve ir tik krāsaina un neprognozējama, izbaudīsi to ar prieku. Darbā parādīsi sevi kā īsts profesionālis, un kādam var pavērties jaunas karjeras iespējas, arī sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Iespējams, būs plāns doties ceļojumā, lai gūtu jaunus iespaidus.

VĒRSIS

Pirmajā vietā izvirzīsies attiecību tēma, un būs daudz emociju. Nepieņem lēmumus bez apdoma, nestrīdies un pārāk nekritizē savu otro pusīti. Par labu nāks kopīgs brīvdienu izbrauciens. Ja šobrīd esi brīvs, tad simpātijas var rasties saistībā ar ārzemju tēmu. Darbā karjeras izrāviens, parādīsi, uz ko esi spējīgs, un citi to novērtēs.

DVĪŅI

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Necenties visu paveikt viens pats, bet sadali pienākumus vienlīdzīgi ar citiem mājiniekiem. Attiecībās ar otro pusīti esi tolerants - uzklausi un atbalsti. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas, bet jāpasper solītis pretī, lai kaut kas attīstītos. Sekmīgs laiks, lai kārtotu lietišķus jautājumus.

VĒZIS

Darbā, karjerā vai biznesā izrāviens, jauni projekti, ieceres un pozitīvas pārmaiņas. Galvenais - nesper soli uz priekšu un divus atpakaļ. Ja būsi pārliecināts par savām spējām, mērķi sasniegsi. Iespējams, jāiemācās kaut kas jauns, un tas nebūs viegli. Taču ir vērts papūlēties. Brīvo laiku velti ģimenei, palutini un samīļo.

LAUVA

Darba pilnas rokas - iespējamas kādas pārmaiņas un jauni pienākumi. Raugies, kas ir un kas nav izdevīgi, un apspried atalgojuma jautājumus. Naudas lietās jābūt apdomīgam un rūpīgi jāskaita līdzi ienākumi un izdevumi. Ja kārtosi darīšanas iestādēs, pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Brīvdienas pavadi ar tuviem, mīļiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo un cilvēku izteikumus. Tāpēc vēlams turēties tālāk no ļaudīm, kas ir negatīvi noskaņoti un dzīvo pēc principa «viss ir slikti». Tā nav! Šobrīd ir lieliskas iespējas darbā pierādīt savas spējas un gūt atzinību. Iespējamas arī pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Mīlestība iedvesmos.

SVARI

Labs laiks mājas darbiem. Vari sākt remontu, mainīt interjeru, iegādāties skaistas lietas, kas priecē acis. Sirdslietās pozitīvas emocijas. Ja esi ar kādu kopā, tad sarīkojiet romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās, kas pāraug nopietnās attiecībās. Darba pienākumiem jāpieiet radoši, tas nodrošinās panākumus.

SKORPIONS

Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis uz citu solījumiem. Ne tāpēc, ka solītāji slikti cilvēki, vienkārši - kaut kas var noiet greizi. Kārtojot darījumus, pievērs uzmanību juridiskām niansēm, it īpaši tad, ja runa ir par naudu. Iespējams, sajutīsi, ka darbā nepieciešamas vēl kādas zināšanas, tad jāķeras pie mācībām. Attiecību jomā - romantikas laiks.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni, bet jāskatās, vai tiem ir reāls segums. Labāk solīti pa solītim, lai nesanāk pārrēķināšanās. Finanšu jomā labas iespējas, ja izraudzīsies pareizos partnerus. Ienākumi nenāks ātri, būs jāiegulda darbs - orientējies uz ilgtermiņa projektiem, tad atdeve būs. Privātajā dzīvē interesanti pavērsieni un piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Personības pilnveidošanās laiks. Meklēsi atbildes uz dažādiem eksistenciāliem jautājumiem. Kas es esmu? Kurp dodos? Kaut arī pašam varbūt būs šaubas, daudzi atzīs tavu autoritāti. Pratīsi atstāt labu iespaidu uz cilvēkiem un ar personīgo pievilcību atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm. Piemērots periods saimniecības darbiem mājās.

ŪDENSVĪRS

Dzīvē šis un tas pārdomājams, tāpēc brīvdienas vislabāk pavadīt mierīgā atmosfērā - doties garākās pastaigās vai darīt vienkārši neko. Atpūsties, izgulēties un paslinkot. Jaunajā nedēļā jāpievēršas finanšu lietām. Iespējams, aktualizēsies mācību tēma. Piesakies kursos, apmeklē seminārus, iegūsti jaunas zināšanas - viss nākotnē noderēs.

ZIVIS

Izpratne par cilvēku nodomiem un situācijām - lieliski orientēsies apkārtējās norisēs. Veiksmīgi veidosi lietišķos un privātos kontaktus, iegūsi jaunus paziņas, un kāda pazīšanās var pārvērsties biznesa sadarbībā vai simpātijās. Darbā vai biznesā rīkojies enerģiski, tad par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Brīvdienās dodies izklaidēties ar draugiem!