Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 14. februārim

© Lauris Aizupietis/F64

Horoskopi no 8. līdz 14. februārim

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē Mēness atradīsies Auna zodiaka zīmē, kas attiecībām piešķir dinamiku, rada kaislības, bet var arī mudināt uz pārsteidzīgu un neapdomīgu rīcību. Nestrīdies ar mīļoto cilvēku par dzīves sīkumiem! Jaunās nedēļas sākums paies Vērša zīmē, kas ir labs laiks nesteidzīgai dzīves baudīšanai. 13. februārī un 14. februārī - visu mīlētāju svētkos dienas fonu noteiks Dvīņu zīme, kam maz sakara ar romantiku, toties tā dara brīvāku komunikāciju. Tādējādi brīvajiem ļaudīm ir lielākas iespējas iepazīties.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā nedēļa nāks ar jauniem darbiem, un šoreiz patiešām vari ieplānot kaut ko svarīgu. Mēness atrodas auglīgajā augošajā fāzē, turklāt 11. un 12. februārī auglīgajā Vērša zīmē. Tas ir lielisks laiks nopietnu darbu uzsākšanai un lietišķiem darījumiem. 13. un 14. februārī - vairāk runāšanas nekā darīšanas. Var rīkot ideju apspriešanu.

AUNS

Atkal jau darba pilnas rokas, taču darbosies ar prieku un iedvesmu. Labs laiks parādīt profesionālos talantus un izcelties. Tuvojoties Valentīndienai, jūtas dzirkstīs kā putojošs šampanietis un gribēsi mīļotajam cilvēkam dāvāt daudz labestīgu brīžu. Brīvajām sirdīm iespēja satikt savu īsto cilvēku. Mīlestības piepildīts laiks.

VĒRSIS

Sāc dažādus projektus, meklē kompanjonus, bet gala lēmumus vēl nepieņem. Līgumu noslēgšanai vēl nav īstais brīdis. Turklāt īpaši uzmanīgam jābūt visā, kas saistās ar finansēm. Piemērots laiks ceļojumam vai komandējumam. Ārzemju tēma var sasaistīties ar sirdslietām. Pāriem vēlams kopīgs izbrauciens.

DVĪŅI

Neņem tuvu pie sirds to, ko nevari ietekmēt, un turies tālāk no dažādām negācijām. Ja ir iespēja, dodies ceļojumā uz kādu tālu, nezināmu zemi. Vēlams, lai maršrutā būtu ieplānota arī kultūras programma. Ja nav plānots nekur braukt, tad pievērsies lietišķiem jautājumiem. Sekmīgs laiks darīšanām iestādēs.

VĒZIS

Liec lietā enerģiju, un vezums izkustēsies. Labāka veiksme lietišķos un tehniskos projektos. Ja biznesam ir radoša un mākslinieciska ievirze, tad mazliet jāpagaida. Burvīgs laiks ģimenisku attiecību nostiprināšanai un pasākumiem ar saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt cilvēku kopīgas nākotnes veidošanai.

LAUVA

Paveras iespējas paplašināt darbību vai uzsākt savu biznesu. Idejas vai piedāvājumi var rasties pavisam pēkšņi. Nebaidies no novatorisma un nekautrējies apspriest finanšu jautājumus. Attiecībās jāgādā par saskaņu - respektē otrās pusītes viedokli, palīdzi un atbalsti. Nedrīkst savas intereses izvirzīt priekšplānā.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē labs laiks dažādiem mājas darbiem - vari kaut ko remontēt, iegādāties mēbeles vai interjera priekšmetus. Profesionālajā jomā labāk veiksies, ja strādāsi komandā un sadarbojoties. Taču jāpaļaujas pašam uz saviem spēkiem, nevis draugu vai paziņu solījumiem. Netērē laiku tukšās izklaidēs.

SVARI

Prāts cīnās ar emocijām - kurš kuru? Ieklausies vairāk savā sirdsbalsī un vēlmēs. Ļaujoties jūtām, gūsi mīlestības piepildījumu. Iespēja izveidot stabilas partnerattiecības. Darbā liela rosība un dažādi jauni pienākumi. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un precīzs lietišķos jautājumos. Brīvajā laikā mierīgi atpūties un sakārto domas.

SKORPIONS

Darbs prasīs enerģiju, taču aktīva rīcība dos pozitīvu rezultātu. Interesanti piedāvājumi un sadarbības partneri var uzrasties pēkšņi. Izmanto situācijas savā labā. Nozīmīgu lomu spēlēs sirdslietas. Labprāt baudīsi Valentīndienas romantiku. Kādam mīlestības tēma var sasaistīties ar ārzemēm. Attālums nav šķērslis!

STRĒLNIEKS

Vēlams strādāt ar jauniem projektiem, kas realizējami īstermiņā. Ideja atnāk, izdari un punkts. Laba intuīcija attiecībā uz peļņu, tai būs tendence palielināties. Nedēļas nogalē pievērsies mājas saimniecībai. Iespējams, kaut kas jāsaremontē vai jāuzlabo. Visu mīlētāju dienā no sirds palutini savu otro pusīti.

MEŽĀZIS

Šarms un seksapīls. Kā magnēts pievilksi pretējo dzimumu, un piekrišanas netrūks. Tikai jautājums - vai kāds no pielūdzējiem vai pielūdzējām patiesi ir īstais? Attiecību jomā neko nevajadzētu sasteigt. Darbā daudz emociju - izvairies no strīdiem un turies tālāk no intrigošanas. Pievērsies peļņai un jauniem, ienesīgiem projektiem.

ŪDENSVĪRS

Ja strādā algotu darbu, vari lūgt algas pielikumu vai meklēt jaunus, finansiāli izdevīgākus piedāvājumus. Savā biznesā labs laiks ideju prezentācijai un domubiedru meklējumiem. Brīvajā laikā pilnveidojies - caur garīgām un filozofiskām zinībām nonāksi pie jaunām, viedām atklāsmēm.

ZIVIS

Nevajadzētu kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, sākt remontdarbus vai mainīt dzīvesvietu. Jāpievērš uzmanība mājas dzīvei un jāgādā par saviem mīļajiem. Brīvdienās visi kopā varat apmeklēt kādu pasākumu. Lielisks laiks sabiedriskām aktivitātēm. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.