Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 7. februārim

© Pixabay

Horoskopi no 1. līdz 7. februārim

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē vairāk saimnieciskas noskaņas, jo Mēness Mežāža zodiaka zīmē, kam ar romantiku maz sakara. Savukārt no 3. līdz 5. februārim valdīs Ūdensvīrs - draudzīgais un novatoriskais. Labi satikties ar domubiedriem. Uz romantiskākām noskaņām varam cerēt 6. un 7. februārī. Mēness atrašanās Zivju zodiaka zīmē saviļņos sirdī emocijas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunus darbus un projektus vēlams sākt realizēt no 5. februāra, kad sāksies Mēness augošā fāze. Var rīkot sanāksmes, meklēt un atrast kompanjonus, darboties ar modernajām tehnoloģijām. Nedēļas vidū īpaša uzmanība jāpievērš dokumentiem un juridiskām niansēm.

AUNS
Daudz enerģijas, it kā dzīvē būtu «restarts» un pavērtos jaunas perspektīvas. Darbā vai biznesā, iespējams, pateiksi asāku vārdu, tomēr kopumā zvaigznes ir labvēlīgas karjerai un izaugsmei. Cilvēki labprāt ar tevi komunicēs un aicinās uz pasākumiem. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma, tostarp saistībā ar sirdslietām.

VĒRSIS
Profesionālajā jomā jauni kontakti un projekti. Izskatās, ka šobrīd tas tev ir svarīgākais. Daudz jāstrādā, bet - kā jau saka: sūram darbam saldi augļi. Var pavērties pavisam jaunas iespējas. Svarīga loma sabiedriskām aktivitātēm un radošiem hobijiem. Ir iespējas satikt domubiedrus. Labvēlīgs laiks ceļojumiem vai komandējumiem.

DVĪŅI
Nedēļas nogale paies ļoti rosīgi. Draugi lūgs ciemos, varbūt tiksi aicināts iesaistīties kāda lielāka pasākuma organizēšanā. Šādi darbojoties, jutīsies lieliski. Darbā jāstrādā ar iedvesmu, taču jābūt precīzam juridiskos jautājumos. Sirdslietās pozitīvas emocijas, bet ģimenes cilvēkiem vēlams kāds pasākums, kas attiecībām piešķir jaunas krāsas.

VĒZIS
Brīvdienas domātas atpūtai un ģimenes lietām. Atpūties, izgulies un tad ielūdz tuviniekus uz kopīgām pusdienām. Omulībā un sirsnīgās sarunās laiks paies nemanot. Jaunā nedēļa darbā vai biznesā solās būt spraiga. Var nākties pieņemt lēmumus, no kuriem atkarīgi turpmākie panākumi. Sāc jau plānot atvaļinājuma ceļojumu.

LAUVA
Svarīga privātā dzīve. Sirdslietās šis un tas pārdomājams. Ja kaut kas nav tā, kā tu vēlētos, vispirms raugies, ko dari pats. Varbūt kādā brīdī jānoskaita līdz desmit un nav uzreiz jāsaka viss, kas ienāk prātā. Tas pats attiecas uz komunikāciju ar citiem cilvēkiem - kolēģiem, paziņām, kaimiņiem. Diezgan labi darbosies intuīcija.

JAUNAVA
Pievērsies attiecību tēmai. Ja tev šobrīd nav otrās pusītes, tad ir laiks atvērt sirdi mīlestībai. Varbūt jau pēc nedēļas Valentīndienu varēsi atzīmēt romantiskā divvientulībā. Pāriem vajadzētu padomāt, kā atsvaidzināt attiecības. Darbā iespējami jauni kontakti un uzdevumi. Turklāt ir sekmīgs periods dažādu lietišķo jautājumu kārtošanai.

SVARI
Profesionālajā jomā atrisināsi jautājumus, kas kādu laiku «iestrēguši». Vari sākt jaunus projektus un lietišķās tēmas risināt ar radošu pieeju. Brīvo laiku labprāt pavadīsi mājās. Piemērots laiks pārkārtojumiem, uzlabojumiem un interjera izdaiļošanai. Brīvajiem ļaudīm jauni pavērsieni iespējami sirdslietās - iepazīšanās ar turpinājumu.

SKORPIONS
Mīlestības piepildīts laiks. Sirdī jau jutīsi mostamies pavasari, un kādam tas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Ja šobrīd esi brīvs, tad labs laiks, lai iepazītos un veidotu nopietnas attiecības. Tajā pašā laikā lietišķā joma arī būs gana svarīga. Darbā mainīgas situācijas, taču satraukumam nav pamata. Pievērsies peļņai.

STRĒLNIEKS
Sabiedrībā spīdēsi ar erudīciju un intelektu, būs viedoklis par visdažādākajiem jautājumiem, un cilvēki tevī ieklausīsies. Autoritātes nostiprināšana. Sekmīgs laiks komandējumam vai pieredzes apmaiņas braucienam. Lūkojies, kur un kā vari palielināt ienākumus. Pastāv iespējas noslēgt izdevīgus ilgtermiņa darījumus.

MEŽĀZIS
Šarms un pievilcība būs tavi labākie palīgi. Tiksi pamanīts, un kāda tikšanās var pāraugt abpusējās simpātijās. Darbā daudz pienākumu, kurus veiksi ar visaugstāko atbildības izjūtu. Tas atnāks atpakaļ materiālā izteiksmē. Iespējams, vajadzētu papildināt profesionālās iemaņas. Piesakies kursos vai dodies pieredzes apmaiņas braucienā.

ŪDENSVĪRS
Brīvdienās paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes - draugu ballīte vai kultūras pasākuma apmeklējums. Ej un atpūties. Bet tikai tur, kur iespējams gūt pozitīvas emocijas un arī saturīgi pavadīt laiku. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis citu solījumiem. Jaunajā nedēļā iespējamas interesantas idejas par ienesīgiem projektiem.

ZIVIS
Nedēļas nogalē atpūties un par nopietnām lietām nedomā, tūlīt atkal klāt būs jaunais darba cēliens, kurā īpaši aktualizēsies finanšu tēma. Nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus, un dari to, kas nes ienākumus. Sekmīgs laiks, lai plānotu kādus lielākus pirkumus. Augstā līmenī darbosies intuīcija. Paļaujies uz to.