Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 31. janvārim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 25. līdz 31. janvārim

SIRDSLIETAS. 26. un 27. janvārī Mēness Svaru zodiaka zīmē mudinās meklēt harmoniju. Apkārtnē, sevī, attiecībās. Cilvēki pratīs saskatīt skaisto. Labs laiks randiņiem un attiecību stiprināšanai. 27., 28. un 29. janvārī kaislības un emocijas, ko rada Mēness atrašanās Skorpiona zīmē. Nedrīkst ļaut vaļu greizsirdībai. Turpmākās dienas draudzīgās noskaņās.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darba nedēļas sākums piemērots lietišķām darīšanām; biznesa plānu apspriešanai, sarunām ar bankām un sadarbības veidošanai. Var rīkot sanāksmes, satikties ar darījumu partneriem. Savukārt 30. un 31. janvāris piemērots ārzemju tēmai - labi plānot komandējumus vai risināt sarunas ar partneriem ārpus Latvijas.

AUNS

Darbā mainīgas situācijas, kas dara nemierīgu un saviļņo emocijas. Neņem pie sirds, tev šobrīd ir citas aktualitātes. Pēc saspringtām darba dienām vislabākā atpūta būs mājās kopā ar savējiem. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, sarīko ballīti. Liela nozīme sirdslietām. Kādam simpātijas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Sazinies, saraksties vai brauc ciemos.

VĒRSIS

Jaunā nedēļa piemērota lietišķiem kontaktiem, darījumu sarunām un jaunu projektu plānošanai. Varbūt ne vienmēr notiks pēc tava prāta, bet neļaujies stresam un neko neņem pie sirds. Dažkārt dzīve ievieš savas korekcijas, kas vienkārši jāpieņem. Burvīgs laiks ceļojumam vai komandējumam un ģimenisku attiecību veidošanai un stiprināšanai.

DVĪŅI

Svarīga attiecību tēma, ģimenē valdīs sirds siltums, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Nedēļas nogali velti privātajai dzīvei, kopīgiem pasākumiem ar mīļoto un radinieku apciemojumiem. Sekmīgs periods, lai kārtotu lietišķas darīšanas un īpašuma jautājumus. Neiesaisties strīdos un situācijās, kur citi skaidro attiecības.

VĒZIS

Privātajā dzīvē jāgādā par saticību, nedēļas nogalē izplāno kādu sirsnīgu pasākumu kopā ar savējiem. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums, radošas vai sportiskas aktivitātes. Lietišķajā jomā paredzams jauns izrāviens. Daži šķēršļi būs jāpārvar, bet mērķi sasniegsi pārliecinoši. Nenovirzies no tā un netērē enerģiju sīkumos.

LAUVA

Lieliski parādīsi sevi profesionālajā jomā, kolēģi atzīs tavu autoritāti, bet priekšniecība teiks atzinīgus vārdus. Var arī nākt negaidīti piedāvājumi un karjeras pavērsieni. Brīvdienās sagādā jauku pārsteigumu mīļotajam cilvēkam - uzaicini uz restorānu vai pasniedz sirsnīgu dāvaniņu. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas simpātijas.

JAUNAVA

Atskārtīsi, ka pēdējā laikā esi daudz veltījis darbam un mājās iekrājušies šādi tādi saimniecības darbi. Brīvdienās vajadzētu tos apdarīt, kā arī pabūt kopā ar savējiem. Darbā diezgan liela spriedze un situācijas, ko nevari ietekmēt. Lai viss iet savu gaitu, doties pret straumi nav vērts. Pievērsies vairāk attiecību tēmai - kaislības virmos un iedvesmos.

SVARI

Brīvdienās tuvinieku lokā būs smiekli, jautrība un pozitīva enerģiju apmaiņa. Varat kopā sarīkot ģenerāltīrīšanu un izdaiļot mājokli. Labs laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai, vari pieteikties kursos vai doties pieredzes apmaiņas braucienā. Svarīgos jautājumos ieklausies, ko cilvēki runā, uzzināsi noderīgu informāciju.

SKORPIONS

Brīvdienās vajadzētu mierīgi atpūsties. Par labu nāks garāka pastaiga dabā, SPA apmeklējums vai sportiskas nodarbes. Daudz prieka sagādās romantiska tikšanās ar mīļoto. Ja esi sirdī brīvs, tad zini, ka kaut kur līdzās ir tavs īstais cilvēks. Darbā vai biznesā iespējas pavairot peļņu, jaunajā nedēļā būs aktīvi jādarbojas.

STRĒLNIEKS

Pēdējā laikā bijis tik daudz darba, ka sirdslietas un privātā dzīve, iespējams, palikušas mazliet otrajā plānā. Brīvdienās sarīko romantisku pasākumu vai izbraucienu. Svarīga spēja un vēlme uzklausīt un saprast vienam otru. Nākamajā nedēļā atkal būs daudz pienākumu, toties pastāv iespējas būtiski pavairot ienākumus.

MEŽĀZIS

Tu allaž esi izcēlies ar augstu atbildības izjūtu, un tāpēc arī pienākumu nekad nav trūcis. Raugies, lai viss ir «pa godīgo», jo, iespējams, kāds gribēs paslinkot uz tava darba rēķina. Neuzņemies pārāk daudz. Un - brīvdienās atceries par atpūtu. Mājās iespējami sadzīviski strīdiņi, tāpēc brīvdienās labāk visi kopā aizbrauciet pie dabas vai ekskursijā.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē prieku sagādās ballīte vai kultūras pasākums. Protams, arī dažādi mājas darbi jāpaveic, taču ar tiem nevajadzētu pārcensties. Izej sabiedrībā, kur tevi gaida interesantas tikšanās. Ir sekmīgs periods domubiedru meklējumiem. Gluži negaidot var uzrasties domubiedri, ar ko kopā realizēt interesantus projektus.

ZIVIS

Darbā diezgan daudz emociju un neliela «villošanās». Neņem neko tuvu pie sirds un atceries seno teicienu, ka strīdos dzimst patiesība. Peļņas jautājumiem jāpieiet enerģiski, tad ienākumi vairosies. Dažu brīdi gan jutīsies paguris un gribēsi, lai visi liek mieru. Brīvdienās atrodi laiku sev, lai pabūtu vienatnē, palasītu, izgulētos.