Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Slepkava – cilvēks, kas neatzīst autoritātes

© Scanpix

Traģiska vairāku cilvēku slepkavība notika 11. decembra vakarā Strasbūrā. Jau 27 reizes tiesātais (!) marokāņu izcelsmes noziedznieks izkliedzis tradicionālo teroristu saukli, taču viņa astroloģiskajā kartē (kosmogrammā) nav izteiktu norāžu uz reliģisku fanātismu vai psihoemocionālām problēmām, kā tas ir bijis citiem «Praktiskajā Astroloģijā» iepriekš aprakstītajiem teroristiem. Šis drīzāk ir gadījums, kad cilvēks tendēts uz vardarbību un agresiju un nespēj pieņemt autoritātes.

27 reizes tiesātais

Šaušanu pilsētas centrā Ziemassvētku tirdziņa apkaimē sarīkoja 29 gadus vecais marokāņu izcelsmes Francijā dzimušais Šerifs Šekats. Uzbrukuma laikā slepkava esot saucis «Allahu Akbar» («Dievs ir dižens»).

Šis cilvēks jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par noziegumiem, kas nav saistīti ar terorismu. Viņš ir bijis tiesāts 27 reizes gan Francijā, gan Vācijā un pavadījis kādu laiku cietumā, vēsta ziņu aģentūras.

Bandīts uz cilvēkiem raidīja šāvienus, kā arī uzbruka ar nazi. Divi cilvēki gāja bojā uzbrukuma vietā, bet viens neilgi pēc tam nomira slimnīcā.

Ievainoti tika vēl 13 cilvēki. 17. decembrī ziņu aģentūras vēstīja, ka bojāgājušo skaits Strasbūras teroraktā pieaudzis līdz pieciem. No dzīves aizgājis arī 36 gadus vecais Polijas pilsonis Barto Pedro Orents-Nadzelskis, kurš Strasbūrā dzīvojis aptuveni 20 gadus, pavēstīja Parīzes prokuratūra. Brīdī, kad noticis uzbrukumus, viņš kopā ar draugiem centies nepieļaut, ka terorists iekļūst kādā bārā. Tajā brīdī Orents-Nadzelskis guvis smagu savainojumu. Turpat tika ievainots arī Itālijas pilsonis Antonio Megalici, kurš no dzīves aizgāja pēc dažām dienām.

«Islāma valsts» uzņemas atbildību par jebko

Šekatu pēc pastrādātajām slepkavībām meklēja 700 policistu, un operācijas gaitā Strasbūras Neidorfas rajonā viņš tika nošauts. Izmeklētāji cenšas noskaidrot, vai Šekatam kāds uzbrukumu sarīkot ir palīdzējs, iedrošinājis vai arī sniedzis atbalstu divu dienu laikā pēc uzbrukuma. Saistībā ar teroraktu pratināšanai aizturēti septiņi cilvēki, aizturēto vidū ir terorista Šerifa Šekata četri ģimenes locekļi, kā arī trīs tuvi paziņas.

Teroristu grupējuma «Islāma valsts» propagandas atzars «Amaq» paziņojis, ka Šekats bijis «Islāma valsts» kareivis. Savukārt Francijas iekšlietu ministrs Kristofs Kastanērs džihādistu paziņojumu noraidījis.

Pasaule jau pieradusi, ka «Islāma valsts» parasti uzņemas atbildību par slepkavībām, ja bojā gājuši vairāki cilvēki un tās guvušas rezonansi sabiedrībā. Šajā gadījumā noziedznieka astroloģiskajā kartē neatklājas norādes uz iespējamu reliģisko fanātismu, kā tas ir bijis dažu citu slepkavnieku horoskopos.

Agresija un aprēķins

Iepriekš «Praktiskajā Astroloģijā» aprakstīto slepkavu astrokartēs dominēja Strēlnieka zodiaka zīmes ietekme, kam ir saistība ar reliģijas tēmu, vai bija «slikts» Mēness, kas norādīja uz psihoemocionālām problēmām, bet šis ir cits gadījums.

Šerifa Šekata kosmogrammā izteikti dominē Zemes stihija, turklāt Mēness un Merkurs atrodas racionālajā Mežāža zīmē. Jā, astrologi šeit varētu diskutēt par to, ka Mēness šajā zīmē ir pazeminājumā, uz sevi vērsts un noslēgts. Tomēr tam ir labi un harmoniski aspekti ar citām planētām, kas ir spēcīgāki par novietojumu zīmē.

Par daudz svarīgākiem faktoriem uzskatu Saules kvadrātus ar Marsu un Plūtonu. Šīs ir «agresīvās» planētas, ja to daba izpaužas negatīvā virzienā. Strīdīgums, agresivitāte, nespēja pieņemt atšķirīgu viedokli, vēlme uzspiest savu taisnību. Turklāt ar Zemes stihijas spēku.

Vēl viens būtisks agresijas aspekts ir Marsa un Plūtona opozīcija. Tā norāda uz vēlmi valdīt pār citiem un apkārtējos pakļaut savai gribai, tajā skaitā ar fizisku ietekmēšanu. Interesanti, ka Marsa un Plūtona opozīcija vai kvadrāts atrodams arī vairāku pasaulē slavenu bokseru astrokartēs. Bet tur ir darbojies princips, ka horoskopā «iekodētā» negatīvā enerģija tikusi pārvērsta pozitīvajā, un cilvēki to izmanto, lai gūtu panākumus sportā.

Vēl slepkavas kosmogrammā ir retrogrāds Merkurs, kas norāda uz pārlieku koncentrēšanos uz savu personu. Šādi cilvēki, tautas valodā sakot, uzskata, ka ir «savas nabas centrs».

*

ASTROFAKTI

Slepkavas. Personības ar problēmām

Aplūkojot slepkavu teroristu horoskopu kartes, redzams, ka viņi nav harmoniskas personības, visiem ir kaut kādas iekšējās problēmas (saistītas ar sliktiem Mēness, Merkura, Marsa stāvokļiem).

* 3.04.2017. Sanktpēterburga.

Sanktpēterburgas metro vilcienā notika sprādziens, kurā nogalināti 14 cilvēki un vairāk nekā 50 guva ievainojumus. Krievijas Izmeklēšanas komiteja paziņojusi, ka teroraktu Sanktpēterburgas metro sarīkojis Kirgizstānā dzimušais Akbardžons Džalilovs.

X Sanktpēterburgas sprādzienu izpildītājs Akbardžons Džalilovs bija straujš, neapdomīgs un emocionāli nestabils cilvēks. Iespējams, problēmas meklējamas kaut kur bērnībā, attiecībās ar māti (slikts Mēness - nestabilas emocijas, maldi, ilūzijas). Piedzimis laikā, kad Jupiters atradies retrogrādā stāvoklī, kas var radīt sakāpinātu attieksmi pret reliģiskām tēmām.

* 19.12.2016. Berlīne.

Tunisijas pilsonis Aniss Amri (dz.1992. gadā) ar nolaupītu kravas mašīnu sarīkoja teroraktu Berlīnes Ziemassvētku tirdziņā, nogalinot 12 cilvēkus un 56 citus ievainojot. Apmēram pēc nedēļas Milānā viņš tika nogalināts apšaudē ar Itālijas policiju. Par Berlīnes teroraktu atbildību uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts», kas Amri atzina par savu «karavīru».

X Berlīnes Ziemassvētku tirdziņa apmeklētāju slepkavas Anisa Amri kosmogrammā ļoti sliktos aspektos atrodas Marss, kas norāda uz impulsivitāti un agresiju, ja šī negatīvā enerģija netiek pārvērsta pozitīvā. Astro kartē ir arī spēcīga Strēlnieka zodiaka zīmes ietekme, kas cita starpā saistās arī ar reliģiskām tēmām.

*

13.11.2015. Parīze.

Slaktiņos Parīzē dzīvību zaudēja 130 cilvēku un daudzi guva ievainojumus.

Pēc četrus mēnešus ilgas meklēšanas, atkārtotiem reidiem un pārbaudēm dažādos Beļģijas galvaspilsētas rajonos tika aizturēts Salahs Abdeslams - marokāņu izcelsmes francūzis (dzimis 1989. gadā), kurš uzaudzis Molenbēkā Beļģijā.

Izmeklēšana uzskata, ka Salahs Abdeslams bijis tas, kurš teroristiem pašnāvniekiem palīdzējis organizēt uzbrukumus Parīzē, īrējot dzīvokļus, automašīnas, izpētot vietas.

X Asiņainos Parīzes teroraktos vainīgais Salahs Abdeslams pēc kosmogrammas ir ļoti nenosvērta personība, kam prāts saka vienu, bet sirds ko citu. Nespēj pieņemt atšķirīgus reliģiskos un pasaules uzskatus, reakcijas agresīvi impulsīvas, var darboties kādas paša prātā radītas «taisnības» vārdā.

*

23.03.2016. Brisele.

Briseles Zaventemas starptautiskajā lidostā un Briseles metro notika terorakti, kuros dzīvību zaudēja 32 cilvēki un vairāk nekā 320 tika ievainoti. Vairāki teroristi uzspridzinājās, paņemot līdzi cilvēku dzīvības.

Izmeklētāji secināja, ka sprādzienus sarīkojis islāmistu teroristu tīkls, kas atbildīgs arī par 2015. gada novembrī notikušajiem uzbrukumiem Parīzē. Teroristiem pavēles devuši «Islāma valsts» augsta ranga kaujinieki. Viens no aizturētajiem - Beļģijas marokānis Muhameds Abrini (dz.1984. gadā).

X Viens no Briseles teroraktu izpildītājiem Muhameds Abrini bija ietekmējama personība, kam svarīgi darboties idejas dēļ, lai gūtu atzinību un palīdzētu citiem (diezgan spēcīga Zivju zīmes ietekme). To var ļoti ērti izmantot, lai iežēlinātu, iestāstītu. Ja cilvēks dzīvē nejūtas stabili, viņā krājas šaubas un niknums, var būt pārlieks jūtīgums un psiholoģiskas problēmas.