Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 24.janvārim

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 18. līdz 24. janvārim

SIRDSLIETAS. 19. un 20. janvāris paies Vēža zodiaka zīmes aizgādībā (tajā atradīsies Mēness, kas ietekmē dienu fonu). Valdīs ģimeniskas noskaņas, mīļums, vēlme parūpēties un aizsargāt. Labs laiks attiecību tēmai. 21. janvārī ir Mēness aptumsums, kas astronomiski sakrīt ar pilnmēnesi - jāsargās no strīdiem, izskaidrošanās un sakāpinātām emocijām.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā darba nedēļa sāksies ar pilnmēnesi. Ar biznesu un lietišķām tēmām tam gan nav tieša sakara, taču pilnmēnesī mēdz uzbangot emocijas. Tāpēc nebūtu prātīgi nedēļas sākumā organizēt svarīgas tikšanās vai risināt strīdīgus jautājumus. Lietišķākas noskaņas 23. un 24. janvārī, kad Mēness Jaunavas zīmē. Var kārtot saimnieciskas lietas un risināt personāla jautājumus.

AUNS

Daudz enerģijas, būsi pirmajās rindās, un cilvēki tev sekos. Vari ieplānot to, ko sen esi gribējis realizēt. Vienīgi nedari neko steigā un bez apdoma, jo ir riski nedaudz pārsteigties. Jābūt piesardzīgam naudas lietās, jāuzmanās no spontāniem pirkumiem. Sirdslietās pārdomu periods, un kādam mīlestība var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

VĒRSIS

Darba pilnas rokas, taču nevajag «rauties pušu». Uzņemies tik, cik ir reāli paveikt. Pretējā gadījumā būs daudz stresa, kas var atsaukties uz pašsajūtu. Palēnām, pamazām... Mīli sevi un parūpējies arī par ziemas vitamīnu devu. Sekmes lietišķos jautājumos, sarunās ar iestādēm vai bankām. Pratīsi pārliecināt un panākt savu.

DVĪŅI

Mīlestība iedvesmos un mudinās uz dižiem darbiem. Labs laiks kopā būšanai, rūpēm par otru cilvēku un dvēseliskai saskaņai. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt īsto mīlestību. Profesionālajā jomā izcelsies ar idejām un oriģināliem situāciju risinājumiem. Tavu veikumu novērtēs, un var sekot vilinošs sadarbības vai karjeras piedāvājums.

VĒZIS

Darbs vai bizness paņems daudz spēka, bet ir labas iespējas izcelties. Dažādas pārmaiņas var nākt gluži negaidot, taču pašam arī ir jāsaprot un jāizšķiras, kas patlaban ir un kas nav svarīgi. Ja noformulēsi mērķus, tad varētu teikt, ka puse darba jau paveikta. Atliek vien virzīties uz tiem. Brīvajā laikā sekmīgi paveiksi svarīgus mājas darbus.

LAUVA

Redzesloka paplašināšanas periods. Vari atkal ķerties pie grāmatām un sēsties skolas solā. Ja tas nav iespējams - lasi, sērfo internetā un skaties raidījumus, kas paplašina redzesloku. Vari sākt plānot atvaļinājuma ceļojumu, savukārt brīvdienās prieku sniegs tuvāki izbraucieni, kultūras un vēstures objektu apskate tepat Latvijā.

JAUNAVA

Peļņa un profesionālā izaugsme iet roku rokā. Nekautrējies runāt ar priekšniekiem par algas pielikumu. Tāpat ir vērts padomāt par vēl kādiem papildu ienākumiem, piemēram, nelielu privāto biznesu, ko vari organizēt līdztekus algotajam darbam. Sirdslietās saviļņojošas kaislības, veido un nostiprini attiecības.

SVARI

Darbā paredzama aktīva rosība. Dienas paskries nemanot - organizējot tikšanās, apspriežoties un aktīvi rosoties. Iespējamas arī strīdus situācijas. Varbūt ir vērts padomāt par darba maiņu un pameklēt labāku piedāvājumu, šobrīd labvēlīgs laiks profesionālai izaugsmei. Brīvajiem ļaudīm iespējamas jaunas vēsmas privātajā dzīvē.

SKORPIONS

Ja brīvdienās pievērsīsies aktīvai atpūtai, jāuzmanās arī no riskantām nodarbēm un ekstrēmiem sporta veidiem. Vai - vismaz neesi pārgalvīgs un neriskē. Dienu gaitā iespējamas jaunas atklāsmes, atziņas un vērtību korekcijas. Ieklausies intuīcijā un atrodi līdzsvaru starp to, ko saka priekšā iekšējā balss un racionālie prāta apsvērumi.

STRĒLNIEKS

Tā kā esi sabiedrisks, labprāt iesaistīsies dažādās aktivitātēs. Brīvajiem ļaudīm kādā pasākumā var būt sastapšanās ar interesantu cilvēku. Simpātijas radīsies no pirmā acu uzmetiena, un sekos turpinājums. Ja tev ir otrā pusīte, tad kopīgi pasākumi attiecībām nāks par labu. Lietišķajā jomā - ienesīgu darījumu laiks.

MEŽĀZIS

Dari to, kas vairo optimismu, un turies tālāk no nīgriem ļautiņiem. Šāda saskarsme tikai bojās omu. Ja pašam kaut kas nav pa prātam un rodas piktums, tiec vaļā no negatīvisma, izlādējot enerģiju sportiskās un aktīvās nodarbēs. Biznesā ienesīgu darījumu iespējas, veido jaunus kontaktus. Savukārt sirdslietās jāgādā par harmoniju.

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā ir lielas iespējas satikt ietekmīgus cilvēkus, kam ir nozīme tavā tālākajā izaugsmē. Piemērots laiks domubiedru un sponsoru meklējumiem. Rīko prezentācijas, izej cilvēkos. Tevi pavadīs sabiedrības labvēlība, būsi mīļi gaidīts gan korporatīvos, gan saviesīgos pasākumos. Pratīsi sevi pasniegt, komunicēt un uzsmaidīt.

ZIVIS

Ja vēlies pasākt ko jaunu, iesaisti draugus un paziņas, viņu atbalsts un padoms noderēs. Tajā pašā laikā pats nejaucies tur, kur neviens nelūdz. It īpaši tas attiecas uz svešiem strīdiem. Jāturas tālāk no situācijām, kur citi skaidro attiecības, nevajag iet par šķīrēju vai iesaistīties intrigās. Kārtojot darījumus, īpašu uzmanību pievērs naudas lietām.