PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds Tev gaidāms 2019. gads?

© depositphotos.com

Pārsvarā Cūkas gads tiek identificēts ar mājdzīvnieku, tā omulīgo dabu un rukšķēšanu labsajūtā, taču nedrīkst aizmirst, ka šis gads tiek dēvēts arī par Mežacūkas gadu.

Brīnišķīgi par to portālā «astrologi.lv» izteicies biznesa numerologs un astrologs Kristaps Baņķis: «Kādēļ Mežakuiļa, nevis Cūkas gads? Atšķirības starp šiem dzīvniekiem ir milzīgas: viens ir savvaļas dzīvnieks, otra - mājdzīvnieks. Pirmais ēdienu sagādā pats, otra gaida, kad pienesīs klāt. Pirmais - dabas bērns, ko rūda izdzīvošana; otra - kviec par katru dzīves nepareizību. Pirmais - var tik dabiskos apstākļos mednieka (krīze) nāvēts, bet visticamāk, ka nē. Otra liktenis ir neizbēgams uz barotāja (pastarpināti) pannas. (..) Esi atšķirīgs, nebaidies izcelties, nepiebiedrojies masai, dari to, par ko atbildēt vari ar «savu ilkni», nevaidi par noberzto sānu, meklē jaunus «barības laukus».»

ŽURKA (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Žurkai būs iespēja tikt vaļā no visas liekās bagāžas, ko viņa stiepj līdzi un kas traucē virzīties uz priekšu. Žurkai taps pilnīgi skaidrs, ka dzīves kurss ir jāmaina, tāpēc šis var kļūt par pagrieziena gadu. Viņa kļūs pragmatiskāka un spēs labāk organizēt savu brīvo laiku. Labi noderēs viņas intelekts.

Sirds un ģimenes lietas

Šogad Žurku apņems mīlestība un uzmanība. Ja Žurka spēs atmaksāt ar to pašu, tad iegūs īstenu laimi. Jāuzmanās, lai attiecībās un ģimenē nekļūtu privātīpašnieciska, kā arī teatrāla un kontrolējoša! Ļaujiet savējiem pašiem lemt par savu rīcību! Vientuļās Žurkas gaida liktenīgas sastapšanās gada sākumā un rudenī. Dažas atjaunos arī kādu senu pazīšanos. Uzticieties savai intuīcijai!

Darbs un nauda

Pozitīvs periods, taču nevajag gaidīt strauju materiālā stāvokļa uzlabošanos, neieguldot nekādas pūles. Gada sākumā iespējamas naudas grūtības, taču, ja nekritīsit panikā un parādos, tās būs īslaicīgas. Spiedīgā situācijā aizņemieties no draugiem vai radiem, neņemiet kredītu. Darbā jāiemācās deleģēt daļu no saviem pienākumiem. Dažas Žurkas domās par darba maiņu, bet labāk nesteigties - tā vietā noregulējiet attiecības ar kolēģiem. Labs gads kvalifikācijas celšanai.

Veselība un pašsajūta

Ja Žurka turpinās strādāt par trim, iespējama nervu pārslodze. Ieteicams biežāk izbraukt pie dabas, doties pārgājienos. Garīgo atslodzi sniegs teātra vai kino apmeklējums. Tā vietā, lai ķertos pie nervu zālēm, paņemiet atvaļinājumu un pavadiet kopā ar labiem draugiem!

Cūkas īpašā dāvana Žurkai: enerģija un dinamika it visā - domās un darbos, nodomos un to īstenošanā.

VĒRSIS (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Vērsi gaida diezgan pozitīvs, tomēr nevar teikt, ka viegls gads. Vistuvāk to varētu raksturot kā neparedzamu, svārstīgu, taču arī auglīgu periodu, pilnu ar pārsteigumiem. Ik pa laikam dažādās jomās pēkšņi parādīsies problēmas, kuras prasīsies risināmas, taču Vērsis spēs spīdoši tikt galā arī ar sarežģītām situācijām. Labi noderēs pacietība, izpratne un radošais piegājiens. Radošums vispār dāvās neticami labu rezultātu visās lietās. Vēl - droši atļaujieties sevi palutināt!

Sirds un ģimenes lietas

Veiksmīgs gads. Ģimenes pārus gaida otrs medusmēnesis, bet brīvajiem Vēršiem var sākties kaislīgs romāns, kas pāraugs nopietnā mīlestībā. Lai to sastaptu, biežāk jāpiedalās pasākumos un jāiepazīstas ar cilvēkiem. Par mīļoto var kļūt arī kāds no tuvākā loka, jau sen pazīstams, kurš vien gaida Vērša mājienu par savstarpējām simpātijām.

Darbs un nauda

Lai īstenotu iecerēto, Vērsim būs nepieciešama uzstājība, mērķtiecība un konkrētība. Pēc iespējas ātrāk jākonkretizē mērķi, uzdevumi un soli pa solim jārealizē. Ļoti veiksmīgs gads tiem, kas strādā kolektīvā - būs iespēja paspīdēt ar neatlaidību, pieredzi, līdera īpašībām. Finansiāli veiksmīgs gads intelektuālā darba darītājiem. Jāuzmanās ar naudas ieguldījumiem! Iespējami daudzi komandējumi.

Veselība un pašsajūta

Tiem Vēršiem, kas to vēl nedara, jāauj kedas un jādodas sportot, kā arī uzturā jāiekļauj vairāk zaļumu, augļu un riekstu, jāatsakās no kaitīgiem ieradumiem. Jāpadomā arī par emocionālo atslodzi. Vides maiņa ir labākā atpūta - dodieties ceļojumā!

Cūkas īpašā dāvana Vērsim: Cūka atvērs Vērsim daudzas jaunas durvis un dāvās neaizmirstamus iespaidus.

TĪĢERIS (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Tīģerim gads turpināsies iepriekšējā gada dinamikā. Vairāk tomēr dos priekšroku mājas dzīvei, jo te spēs sevi izpaust vislabāk. Tīģeris arī centīsies nejaukties lietās, kas neattiecas tieši uz viņu, lai nebojātu savu reputāciju. Toties atradīs izmantojumu visām savām novatoriskajām idejām. Dabas dotais humānisms un dāsnums ļaus sasniegt vēlamo ātrāk, nekā sākumā likās.

Sirds un ģimenes lietas

Brīvajiem Tīģeriem jāvelta laiks ne tik daudz slepenās pielūgsmes objektam, cik pašiem sev. Tad daudz kas kļūs skaidrs un mainīsies. Vēlams arī nolaist zemāk prasību latiņu! Ģimenes Tīģeriem jārīkojas taisni pretēji - nav jākoncentrējas tikai uz sevi, bet jāņem vērā arī citu vēlmes un ieteikumi.

Darbs un nauda

Tiem, kam pieder savs bizness, labs laiks uzņēmuma un ražošanas modernizācijai, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Kantora darbiniekiem nāksies iedarbināt visus savus talantus, it īpaši aizrautību, drosmi un spēju motivēt sevi un citus. Tas līdzēs gan karjerai, gan finansēm. Nelaidiet gar ausīm pieredzējušo kolēģu padomus! Labs laiks brīvmāksliniekiem, kuri paši sev priekšnieki. Liela daļa ienākumu aizies izglītībai.

Veselība un pašsajūta

Jāuzmanās no hronisko kaišu saasinājumiem, gan tikai sezonāli vai paša nevērības dēļ, taču citādi veselība lielas raizes nesagādās. Ja ir iespējams, vēlams doties kādā izbraukumā uz kalniem.

Cūkas īpašā dāvana Tīģerim: Cūka piedāvā Tīģerim izmantot visas sniegtās izdevības, iespēja kļūdīties šogad ir ļoti niecīga.

KAĶIS/TRUSIS (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Kaķim, kopumā ņemot, tīri labvēlīgs gads. Palaikam gan gaidāmas nelielas nepatikšanas, kas jāpieņem un jāpārvar stoiskā mierā, neļaujoties impulsīviem lēmumiem. Vispār gaidāms ļoti «kaleidoskopisks» gads ar negaidītiem pavērsieniem un lielām iespējām. Galvenais - nebaidīties no pārmaiņām un spēt ātri adaptēties. Lieliskā humora izjūta palīdzēs gan saglabāt dvēseles līdzsvaru, gan iegūt jaunus draugus.

Sirds un ģimenes lietas

Pārmērīgs aizdomīgums būs lielākais mīlas attiecību grāvējs. Izņemot to - laba saskaņa ar partneri. Vairāk laika ieteicams veltīt ģimenes pavardam, padarot to vēl omulīgāku. Vienīšiem smaidīs veiksme, jo izdarīs pareizo izvēli, raugoties pēc otras pusītes, kura, iespējams, tepat tuvumā vien ganās. Šogad Kaķis izstaros īpašu šarmu.

Darbs un nauda

Finanšu darījumos neuzticieties mazpazīstamiem ļaudīm un saldiem ātras peļņas solījumiem. Neignorējiet sīkumus darbā, jo šajā periodā var tikt pieļautas kļūdas steigas un paviršības dēļ! Kaķim nav izteiktas finanšu «ožas», tāpēc uzņēmējiem nepieciešami uzticami partneri. Bezdarbniekiem lielas iespējas dabūt labu darbu. Materiālu labumu nesīs iepriekšējo gadu iestrādes.

Veselība un pašsajūta

Lai Kaķim nesagādātu raizes gremošanas sistēma, jāseko pareizam uzturam un ēšanas režīmam. Labs laiks, lai atteiktos no kaitīgiem ieradumiem. Imunitātei nāks par labu pievēršanās aktīvākam dzīvesveidam.

Cūkas īpašā dāvana Kaķim: Kaķim veiksmīgi izdosies iedalīt laiku visām viņu interesējošām dzīves jomām, ne no kā nebūs jāatsakās.

PŪĶIS (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Dinamisks un fundamentāls gads: teju katrs vārds un darbība nesīs tūlītējas sekas, kas kaut ko mainīs, turklāt ne tikai paša, bet arī apkārtējo dzīvē. Apogeju sasniegs Pūķa unikālā spēja sapludināt intelektu un kaislību. Tiesa, liels spēks nes līdzi arī lielu atbildību. Gada devīze - progress it visā! Tāpēc visas pesimistiskās domas jāmet pie malas un jāķeras pie savu grandiozo plānu realizēšanas.

Sirds un ģimenes lietas

Laiks izšķirošu lēmumu pieņemšanai - dibināt ģimeni, radīt pēcnācējus, iekārtot ģimenes pavardu vai dažiem arī - pārtraukt esošās attiecības. Lai ļautu mīlas attiecībām brīvi attīstīties, Pūķim vienkārši vērts paskatīties no malas uz savām bailēm un vājībām, tad tās vienkārši izgaisīs.

Darbs un nauda

Biznesmeņiem labāk visu nomērīt septiņas reizes - tas procesus varbūt darīs lēnākus, toties ļaus izvairītiem no kļūdām, kas citiem kļūs kritiskas. Labs laiks nākotnes bāzes veidošanai. Pārējiem Pūķiem laiks beidzot atrast īsto sirdsdarbu. Tā kā Pūķis ir ambiciozs, gads būs diezgan veiksmīgs, tomēr jāraugās, lai pārākums nepārvēršas augstprātībā. Neiztērējiet visus ietaupījumus un izvairieties no finanšu avantūrām!

Veselība un pašsajūta

Pūķis radis dzīvot aktīvi un tāpēc mēdz piemirst parūpēties par savu veselību. Nodrošiniet sev iespēju kārtīgi izgulēties! Nedrīkst ignorēt arī pirmos noguruma simptomus, lai tie nesāk izpausties arī fiziskā plāksnē. Tad laiks izslēgt internetu un pāris dienas aizmukt no darba lietām.

Cūkas īpašā dāvana Pūķim: zaļā gaisma visu ideju realizācijai.

ČŪSKA (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Uzvaru un liktenīgu lēmumu gads, maksimālas spēka un gribas koncentrācijas laiks. Apstākļi būs Čūskas pusē, atbalstīs dažkārt pat nelabvēļi, taču lēmumus pieņemt un rīkoties vienmēr nāksies pašai. Cūkai patiks Čūskas noslēpumainība, savrupība, gudrība un aukstasinība. Šogad droši jāsoļo uz priekšu, neraugoties pagātnē. Ja vien Čūska nebaidīsies izlīst no savas alas, par viņas talantiem uzzinās daudzi un neordinārās idejas dos lielus panākumus. Jātic sev!

Sirds un ģimenes lietas

Mīlas lietas šogad aizies otrajā plānā, bet savējie sapratīs. Gada sākumā Čūska pieņems kādu kardinālu lēmumu. Iemācieties uzticēties savam partnerim, un mīlas dzīvē smaidīs veiksme! Galvenais attiecību drauds - greizsirdība un Čūskas pašas vēlme pēc spontāniem romāniņiem. Vientuļajām Čūskām iespēja atrast otro pusīti ārzemēs.

Darbs un nauda

Neesiet pārāk aizdomīgs pret kolēģiem un mācieties uzticēties arī viņu, ne tikai savam viedoklim. Biznesmeņiem jaunās idejas pāris mēnešu jāapdomā un tikai tad jāķeras pie realizēšanas, tomēr no riska nevajag bīties. Finansiāli viens no veiksmīgākajiem periodiem pēdējo gadu laikā. Ienāksies augļi no iepriekš sētā. Pusi no negaidītiem ienākumiem vēlams tērēt atpūtai un izklaidei, otru - ieguldīt.

Veselība un pašsajūta

Lai būtu vesela un mundra, Čūskai šogad jāseko ķīniešu gudrībai: dari to, ko mīli, un mīli to, ko dari. Pašpārliecību un labsajūtu sekmēs skaistuma procedūras. Čūska mēdz savas emocijas turēt grožos, arī līdz ausīm iekrist darbos, un tas var izraisīt psiholoģisku spriedzi. Palīdzēs relaksējošas masāžas, meditācijas, pirtis.

Cūkas īpašā dāvana Čūskai: iespēja mainīt savu likteni.

ZIRGS (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cūka Zirgam sagādājusi ne mazumu interesantu situāciju, tāpēc Zirgam jāsaglabā skaidra galva un nedrīkst paļauties tikai uz aklu veiksmi, kaut arī apstākļi pārsvarā būs viņa pusē. Ja vien interesē kāds projekts, pie tā jāķeras. Palīdzība nereti nāks no pavisam negaidītas puses. Jebkurā gadījumā Zirgu gaida ārējas pārmaiņas (dzīvesvietas maiņa, darba maiņa, ģimenes pieaugums u.tml.), kas neizbēgami nesīs līdzi arī iekšēju transformāciju. To visu vajag pieņemt bez bailēm un ar maksimālu entuziasmu, jo rezultāts būs tā vērts.

Sirds un ģimenes lietas

Zirgs ir kaislīgas un emocionālas dabas, bet šogad sev drusku jāpievelk groži. Daži ģimenes Zirgi pārcelsies uz citu dzīvesvietu. Diezgan daudz nāksies risināt sadzīviska rakstura problēmas. Nelaulātajiem Zirgiem nevajag doties laimes meklējumos - Cūka pati pie viņiem atvedīs īsto cilvēku, turklāt ikdienišķā situācijā, tāpēc turiet acis vaļā!

Darbs un nauda

Jāizvairās no domstarpībām ar priekšniecību un jāmācās iedziļināties citu viedoklī. Biznesmeņiem šis gads nesīs stabilitāti, par kuru sen sapņots, nesteidzīgu un pārliecinošu progresu. Lēmumus labāk nepieņemt vienam. Lielās kompānijās iespējamas pārbaudes, tāpēc visam jābūt kārtībā. Darba būs daudz, bet tas tiks novērtēts gan morāli, gan materiāli.

Veselība un pašsajūta

Šis gads Zirgam aktīvs, tāpēc jātaupa un jāvairo spēki. Enerģijas lādiņu sniegs iemīļots vaļasprieks. Jāturas tālāk no strīdiem un stresa, jābeidz saskumt par katru nieku! Otrajā pusgadā iestāsies iekšējs miers un harmonija.

Cūkas īpašā dāvana Zirgam: sapņi pārvērtīsies par realitāti.

KAZA/AITA (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Šogad Kaza var neslēpt savu īsto «Es». Viņai jāuzticas savai intuīcijai. Kaza šogad ieņems svarīgu pozīciju un kļūs par piemēru daudziem, pareizāk, viņai jācenšas tādu stāvokli sasniegt, jo šajā periodā Kazas patiesums un atsaucība liks notikt brīnumu lietām gan pašas, gan apkārtējo dzīvē. Tiks dāvātas iespējas, kas pašai aktīvi jāizmanto. Jāiemācās novest iesākto līdz galam. Gada moto - «caur ērkšķiem uz zvaigznēm».

Sirds un ģimenes lietas

Ģimenes Kazām šogad ligzdiņā ritēs samērā mierīga dzīve, kaut ārpusē var trakot vētras. Neklausieties kaimiņu un attālu radu «padomos», bet risiniet jautājumus savējo lokā! Cūka apbalvos godīgus laulātos, romāniņiem šogad sakiet «nē». Brīvās Kazas var doties mērķtiecīgos meklējumos, tamdēļ vairāk «jāiet tautās» un jābūt atvērtākai.

Darbs un nauda

Pirmajos mēnešos veiksme slapstīsies aiz stūra, bet tad pēkšņi parādīsies kā no zila gaisa. Tāpēc gada sākumā ieteicams pievērsties īslaicīgiem projektiem, kuri nesīs augļus pārskatāmā nākotnē. Uzņēmējiem jādomā radoši un jāiet neordināri ceļi, bet strīdus situācijas jārisina prātīgi, arī attīstība jāveic pamazām. Darbiniekiem - lielas iespējas pašrealizēties. Un piedalieties darba pasākumos!

Veselība un pašsajūta

Kazai parasti netīk veltīt uzmanību savai veselībai, arī ar sportu bieži ir uz «jūs». Viņai enerģiju palīdz gūt iekšējais miers. Reizēm Kazai uznāk trauksmes lēkmes, citreiz - melanholija un garīgs sanīkums. Uzmundrinās teātra vai izstādes apmeklējums un saskare ar tuviem draugiem.

Cūkas īpašā dāvana Kazai: daudz pozitīvu pārmaiņu dzīvē.

PĒRTIĶIS (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pērtiķis šogad izies kā uzvarētājs no visām kaujām. Gaidāmi daudzi notikumi un iepazīšanās. Pārmaiņas notiks strauji - esiet gatavi īstam karuselim! Galvenais - nekrist panikā, bet koncentrēties uz galveno. Šajā ciklā jūsu atjautība un zinātkāre būs jūsu trumpis, Cūkai tīk arī Pērtiķa humora izjūta. Lielisks laiks, lai sev pilnveidotu. Panākumus sniegs mecenātisms un labdarība.

Sirds un ģimenes lietas

Mīlestībai šogad liela nozīme Pērtiķa dzīvē. Ja demonstrēsiet savas īstās jūtas, tas nāks par labu mīlas attiecībām. Liekulībai nav vietas. Ģimenes Pērtiķiem otrais pusgads solās būt mierīgāks nekā pirmais. Brīvajiem Pērtiķiem jāizvairās meklēt otru pusīti bāros un klubos - nekas labs tur nesanāks! Parasta iepazīšanās pāraugs nopietnākās attiecībās.

Darbs un nauda

Pērtiķis izdevīgu momentu garām nepalaidīs! Nedaudz jāiegrožo savs nemiers. Labus ienākumus nesīs dažādi projekti. Liela nozīme būs paša Pērtiķa darbspējām. Laiks, kad jāfokusējas uz saviem mērķiem, virzieniem un metodēm, lai citi dara, kā vēlas. Iespējams, nāksies palīdzēt kolēģiem, partneriem, pat konkurentiem, taču šī labdarība atmaksāsies vairākkārt. Netērējiet naudu ārišķīgiem, dārgiem niekiem!

Veselība un pašsajūta

Ja Pērtiķis piekops fiziski aktīvu dzīvesveidu, veselības likstas ies secen. Galvenais - vienmērīgi sadalīt laiku darbam un atpūtai. Jāierobežo saldumu patēriņš. Pret garastāvokļa maiņu pārslodzes dēļ līdzēs nomierinošas tehnikas - joga, elpošanas prakses.

Cūkas īpašā dāvana Pērtiķim iespēja lieliski pašrealizēties.

GAILIS (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Šis gads Gailim solās būt salīdzinoši rāms, bet tāpat gaidāmi visdažādākie pārsteigumi. Gada sākums - pagrūts, bet līdz pavasarim viss nostabilizēsies. Visu pārvarēt palīdzēs optimisms un ticība sev. Svarīgi neizkaisīties niekos, neķerties pie sīkumiem, bet izvēlēties galveno virzienu un rīkoties. Gada devīze - uz priekšu, uz jauniem sasniegumiem!

Sirds un ģimenes lietas

Brīvie Gaiļi tiks apbalvoti ar dziļu jūtu pilnām attiecībām, ja vien beigs visu laiku runāt par sevi un pievērsīs vairāk uzmanības otram. Un neslēpiet savas jūtas, atklājiet tās, runājiet! Aizņemtajiem Gaiļiem ieteicams vairāk pavadīt laika ar ģimeni brīvā laika aktivitātēs. Brīvajiem Gaiļiem jāizrāda vairāk iniciatīvas.

Darbs un nauda

Gaiļa punktualitāte un neatkarība nāks par labu, bet jāierobežo sava vēlme izrādīt varu. Karjeru līdzēs veidot neatlaidība un enerģiskums, kā arī prasme strādāt komandā. Uzņēmējiem jāskatās novatorisma, ne konservatīvisma virzienā. Lēmumi jāpieņem izsvērti un atbildīgi. No azartspēlēm turieties pa gabalu!

Veselība un pašsajūta

Gaiļa jūtīgums var radīt traucējumus veģetatīvajā nervu sistēmā, tāpēc jāmācās atslēgties no visa un pilnvērtīgi atpūsties. Nāks par labu pikniki dabā, izbraucieni ar velosipēdiem, makšķerēšana. Jāpievērš uzmanība gremošanas sistēmai un uzturā jāiekļauj vairāk dārzeņu.

Cūkas īpašā dāvana Gailim: iespēja sev un citiem palīdzēt sasniegt jaunus horizontus.

SUNS (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Sunim turpinās labvēlīgais periods. Jūs varat likt savu latiņu pēc iespējas augstāk. Panākumus palīdzēs gūt kooperācija - ar kolēģiem, ģimeni, draugiem. Viegli varēs turpināt pērn iesākto. Suņa trumpis šogad - lojalitāte un draudzīgums. Kaut arī Suns dod priekšroku mieram un stabilitātei, nāksies nedaudz izmainīt ierasto dzīves ritmu.

Sirds un ģimenes lietas

Raugieties, lai jūsu nevēlēšanos izpaust jūtas neuztver kā spītību! Vairāk ieklausieties arī citos ģimenes locekļos. Otrais pusgads labvēlīgs, lai savstarpējās attiecības darītu sirsnīgākas, siltākas. Brīvie Suņi - nebaidieties iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kā citādi tad domājat atrast savu mīlu? Tikai neko sasteigt gan nevajag, lēnām un prātīgi.

Darbs un nauda

Šogad darba lietās īpaši noderēs Sunim raksturīgās rūpes un uzmanība pret citiem. Nav jākautrējas prasīt padomu citiem. Pirmais pusgads labvēlīgāks darbam, dinamiskāks. Uzņēmējiem nav ieteicams steigties un satraukties, jo apkārt valdošā jezga praktiski neskars. Koncentrējieties uz iepriekš nospraustajiem uzdevumiem! Gada pirmajos mēnešos uzradīsies negaidīts sabiedrotais.

Veselība un pašsajūta

Labu veselību palīdzēs uzturēt veselīgs ēdiens - tam jāpievērš īpaša uzmanība. Vēlams atteikties no alkohola, trekniem ēdieniem, ātrajām uzkodām. Nervu atpūtai vēlams atrast nodarbi, kas rada pozitīvas emocijas, kaut vai lai tā būtu dārza uzrakšana. Par labu nāks ikdienas pastaigas.

Cūkas īpašā dāvana Sunim: turpināsiet būt situācijas noteicējs.

CŪKA (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Savā gadā Cūka atļausies būt spilgtāka, atvērtāka un emocionālāka nekā ierasts. Daudzi vārti, kas līdz šim bija aizvērti, laipni atvērsies. Šis ir pakāpenisku, bet pārliecinošu pārmaiņu laiks, kas agrāk vai vēlāk skars visas dzīves jomas. Cūkai jāmet pie malas konservatīvisms un jākļūst mobilākai, atvērtākai jaunām vēsmām. Optimisms, smalkā humora izjūta, spēja nezaudēt dūšu un gūt mācību no katras neveiksmes noderēs. Neatlieciet uz vēlāku laiku savu slēptāko vēlmju piepildīšanu!

Sirds un ģimenes lietas

Pretrunīgs periods, taču paies personīgā progresa zīmē. Piemēram, pat ja brīva Cūka neatradīs mūža mīlu, arī no procesa gūs lielu patiku, nevis vilšanos. Neatsakieties, ja jūs kaut kur uzaicina draugi - tieši tā var būt lielā iespēja satikt Viņu! Ģimenes Cūkām ieteicams brīvo laiku veltīt ģimenei, nevis skriet atpūsties vienām pašām. Šogad noslēgtās laulības būs īpaši stipras un ilglaicīgas.

Darbs un nauda

Ja Cūka spēs pa laikam solīti atkāpties, lai novērtētu situāciju kopumā, darba jomā viņu gaida lieli panākumi. Nav vajadzības izrādīties priekšniecības priekšā - vadība pati redzēs un novērtēs Cūkas darbošanos. Uzņēmēji pirmajos gada mēnešos var negaidot atklāt jaunu virzienu vai metodes, kā attīstīt biznesu. Par naudas ieguldījumiem un lielākiem pirkumiem labāk konsultēties ar kādu zinošu draugu.

Veselība un pašsajūta

Nav ieteicams aizrauties ar nezināmu eksotisku ēdienu baudīšanu. Ja vēlaties ko pazelēt, saldumu vietā izvēlieties žāvētus augļus. Par labu nāks termālie minerālūdens baseini un ārstniecisko dūņu vannas. Pārvariet iedzimto slinkumu un pievērsieties fiziskām aktivitātēm!

Cūkas īpašā dāvana pašai sev: aktīva sabiedriskā dzīve palīdzēs gūt atzinību un jaunus draugus.

__

Rakstā izmantoti materiāli no:chinahighlights.ru;2019-god.com; luna-segodnja.ru; astroscope.ru; uaua.info u.c.

Svarīgākais