Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. 2019. gads. Dzeltenā zemes cūka mācīs baudīt dzīvi

© depositphotos.com

Suns, asti luncinādams, aizskrien tālāk, bet tepat pie pasaules ozola saknēm jau rušinās Dzeltenā zemes cūka jeb Mežacūka, kas, atbilstoši tā dēvētajam Austrumu kalendāram, par pilntiesīgu gada pārvaldnieci kļūs 4. februārī neilgi pirms pusnakts. Šī gada devīze – katram mākonim zeltīta maliņa!

Dzeltenajai zemes cūkai ir cēli mērķi - viņa vēlas darīt laimīgu visu cilvēci. Pat ja realitātē tas nav iespējams, viņa māca saskatīt ko labu it visā, gūt nieciņu prieka pat visskarbākajos apstākļos. Cūka jau pati pēc būtības ir tāds rāmi līksms, labsirdīgs un labdabīgs dzīvnieks, kas apmierināts ar dzīvi un prot būt mierā ar to, kas ir, ar mazajiem dzīves priekiem. Tiesa, te varam mazliet padiskutēt, jo šis arīdzan tiek dēvēts par Mežacūkas gadu - un šis savvaļas dzīvnieks ir izturīgs, mērķtiecīgs, arī agresīvs, ja kāds lien viņa teritorijā...

Cūka ir cikla noslēdzošā zīme, tāpēc viņai nāksies satīrīt arī dažu labu Suņa un arī citu lopiņu atstāto «čupiņu». Lai no jauna, tā sacīt, ieietu tīrā mājā, cītīgi jāizmēž visas vecās drazas. Cūka nostiprina kārtību, attīstību, uzplaukumu, sabiedrisko sadaļu visās cilvēka dzīves sfērās. Cūka uz goda pjedestāla liek labsirdību, žēlsirdību, savstarpēju sapratni. Viņa ir labsirdīga un necieš agresiju, tāpēc jāatturas no nelabiem nodomiem attiecībā uz citiem. Cūka necieš arī negodprātību un augstprātību.

Labi ritēs pilnveidošanas procesi darījumu sfērā un starptautisko attiecību līmenī.

Labs laiks biznesa uzsākšanai vai paplašināšanai, kā arī ģimenes dibināšanai. Savas finanses nespēs uzlabot vien pagalam slinkie. Smagais darbs daudziem kļūs par aizraujošu rotaļu un vērtību pats par sevi. Veiksmīgi ritēs daudzi darījumu projekti un sociālās programmas. Labs laiks sava mājokļa celšanai vai iekārtošanai.

Labvēlīgs gads biznesmeņiem un radošo profesiju pārstāvjiem, ļoti labs gads Cūkas mīluļiem - lauksaimniekiem. Cūka labvēlīga arī zinātniekiem un ceļotājiem.

Galvenā vājā vieta - problēma ar pārlieku uzticēšanos. Cūka ir naiva un uzticīga, tāpēc bieži krīt par upuri apmānam un krāpniecībai. It īpaši preču apmaiņas, finanšu un privāto attiecību lauciņos jāuzmanās no netīriem paņēmieniem. Frāzei «Uzticies, bet pārbaudi!» jākļūst par vienu no gada moto. Pirms katras naudas izdošanas jāanalizē, kam tā tiek izdota vai kam tiek uzticēta.

Gada saimnieces labvēlību iegūs visi tie, kas centīsies būt kaut nedaudz labāki pret apkārtējiem, godīgāki un kārtīgāki.

2019. gadu var uzskatīt arī par jaunās renesanses sākumu - viss, kas uzkrāts ģenētiskā līmenī, kolektīvajā atmiņā, materializēsies un pārdzims.

UZZIŅAI

* Cūka ir pēdējā zīme ķīniešu zodiaka 12 gadu ciklā

* Veiksmīgie skaitļi: visi, kas ietver 2, 5 vai/un 8

* Veiksmīgās krāsas: dzeltena, pelēka, brūna, zelta

* Laimi nesīs margrietiņas, hortenzijas, akācija, riekstkoks, lavanda

* Gada talismans: korallis