Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola janvārī?

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI  janvāris, 2019.

AUNS

Jauns gads sākas ar jaunām iecerēm un enerģijas pieplūdumu. Svarīgi atrast domubiedrus, kas atbalsta tavas idejas un ir gatavi kopā darboties. Piemērots laiks, lai izietu sabiedrībā un veidotu jaunus kontaktus. Darbā atbildīgi pienākumi un var nākt kādas pārmaiņas. Ja esošā situācija tevi neapmierina, tad lūkojies pēc jauna varianta. Privātā dzīve var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

VĒRSIS

Pirmajā vietā darbs vai bizness, droši ķeries pie jauniem projektiem, izklāsti savas idejas un dodies uz priekšu. Profesionālajā jomā jauni izaicinājumi, kas nesīs atzinību un gandarījumu. Sekmēsies lietišķie jautājumi, bet visas vienošanās jānoformē juridiski korekti. Nepaļaujies tikai uz mutiskiem solījumiem. Sirdslietās pārdomas un siltas emocijas.

DVĪŅI

Ģimene un attiecības šomēnes ieņems svarīgu vietu dzīvē. Uzklausi otro pusīti un iedziļinies, atbalsti un samīļo. Brīvdienās sarīko ģimeniskus pasākumus un apciemo radiniekus. Labs laiks arī dažādām sabiedriskām aktivitātēm, vari apmeklēt pasākumus, satikties ar draugiem un iegūt jaunus paziņas. Darbā jābūt precīzam, it īpaši attiecībā uz juridiskiem jautājumiem.

VĒZIS

Diezgan nemierīgi darbā vai biznesā. Var pavērties jaunas, negaidītas iespējas, kad strauji jāpieņem lēmumi. Esi gatavs riskēt! Darījumos un lietišķajos jautājumos veiksme būs ar tevi. Ģimenes cilvēkiem arīdzan daudz pienākumu mājās, risināmi saimnieciskie un pedagoģiskie jautājumi. Bet, ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad piemērots periods, lai iepazītos un veidotu nopietnas attiecības.

LAUVA

Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt jauku cilvēku un no nejaušas pazīšanās izveidot nopietnas attiecības. Pāriem laiks mazliet apstāties straujajā dzīves skrējienā un vairāk ieklausīties otrā. Tas attiecības darīs mīļākas un sirsnīgākas. Darbā var nākties aizstāvēt viedokli un pierādīt savu taisnību. Tikai nesatraucies par lietām, ko tu nevari ietekmēt.

JAUNAVA

Kaut arī gadumijā bija daudz brīvu dienu, pēc svētkiem sapratīsi, ka iekrājusies gūzma nepadarītu mājas darbu. Jāatrota piedurknes un jāķeras klāt! Iesaisti pārējos mājiniekus, kopā veiksies raitāk, un gandarījums par paveikto saliedēs. Darbā iespējami jauni pienākumi vai jāuzņemas kādi papildu darbi. Naudas izteiksmē tas diez vai būs izdevīgi, taču palīdzēs veidot karjeru nākotnē.

SVARI

Var aktualizēties mācību un ārzemju tēmas. Ja piedāvā pieteikties kursos vai doties pieredzes braucienā, piekrīti nekavējoties. Varbūt jau kādu brīdi pats esi sajutis, ka jāpapildina zināšanas un jāpaplašina redzesloks. Saistībā ar ārzemēm iespējami arī sirdslietu piedzīvojumi. Kādam iepazīšanās ceļā vai caur saraksti, bet, ja otrā pusīte ir no Latvijas, tad - attiecībām par labu nāks kopīgs ceļojums.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. No ienākumu stabilitātes un apmēra atkarīgs dvēseles komforts. Tajā pašā laikā pastāv iespējas materiālo stāvokli uzlabot, atrodot citus peļņas variantus. Iesaisties jaunos projektos vai pievērsies savam biznesam. Tikai visas vienošanās noformē juridiski korekti, lai mazinātu jebkādu pārpratumu iespējamību. Labs laiks mājas darbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem.

STRĒLNIEKS

Daudz jaunu ieceru un vēlme dzīvē kaut ko mainīt, darīt citādi un labāk. Nav ko daudz domāt - šoreiz vari «no jaunā gada sākt jaunu dzīvi». Tevi pavadīs mīlestība un tuvinieku atbalsts. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku cilvēku, ar kuru tālāk doties kopā. Šomēnes var pavērties arīdzan jaunas peļņas iespējas, taču labāk orientēties uz ilgtermiņa pasākumiem.

MEŽĀZIS

Var gadīties, ka ieceres nerealizēsies tik ātri, kā gribētos. Būs jāveltī pūles, un radīsies sajūta, ka kāds tīšuprāt bāž riteņos sprunguļus. Noskaiti līdz desmit un pamazām virzies uz priekšu. Beigu beigās viss izdosies. Sekmīgs laiks jauniem biznesa kontaktiem un peļņai. Darījumi var sasaistīties arī ar ārzemēm. Mājas dzīvē jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.

ŪDENSVĪRS

Prāts rosīgs un atvērts jaunai informācijai. Ātri sapratīsies ar līdzcilvēkiem un viegli veidosi kontaktus. Piemērots periods prezentācijām un domubiedru atrašanai. Sabiedriskās aktivitātes sagādās prieku, un brīvajiem ļaudīm pastāv iespēja iepazīties ar simpātisku cilvēku. Par uzmanības apliecinājumu un piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Radīsies interesantas idejas par peļņu.

ZIVIS

Paļaujies uz saviem spēkiem, pieredzi un intuīciju, nevis citu solījumiem. It īpaši, ja tos dod pavirši paziņas. Turklāt jābūt apdomīgam visā, kas saistās ar finansēm - seko līdzi ienākumiem un laikus apmaksā rēķinus. Darbā lieliskas izaugsmes iespējas. Izdosies realizēt to, ko sen esi vēlējies. Būsi citiem autoritāte, un kolēģi uzklausīs tavu viedokli. Ir vērts runāt par algas pielikumu.