Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 17. janvārim

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Horoskopi no 11. līdz 17. janvārim

SIRDSLIETAS. 11. janvāra vakars piemērots romantiskām vakariņām sveču gaismā vai atpūtai mednieku namiņā ar sprakšķošu kamīnu - Mēness atrodas maigajā Zivju zodiaka zīmē. 12., 13. un 14. janvārī līdz pievakarei mutuļos kaislības, jo dienas fonu nosaka Auna zīme. Jāsargās no strīdiem un attiecību skaidrošanas. Pēc tam līdz 17. janvārim nesteidzīgas dzīves baudīšana - Mēness Vērsī.

LIETIŠĶĀ JOMA. No jaunās nedēļas, 15. janvāra, jāķeras pie jauniem un svarīgiem darbiem. Mēness ir augošā fāzē un atrodas saimnieciskajā Vērša zīmē. Šādā laikā uzsākti darbi un projekti parasti attīstās sekmīgi un tiek novesti līdz galam. 17. janvāris savukārt ir piemērots ideju apspriešanai un darbiņiem, kas paveicami ātri un bez «iespringšanas».

AUNS

Sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni - tevi aicinās uz pasākumiem vai lūgs piedalīties to organizēšanā. Kontaktējoties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, gūsi daudz pozitīvu emociju. Ar tiem, kas grib strīdēties, tev nav pa ceļam, nešķied enerģiju neauglīgās diskusijās. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Gribēsies tikt skaidrībā, kas notiek.

VĒRSIS

Diezgan nemierīgs periods. Plāni un apstākļi var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Neļaujies stresam, gan viss nostāsies savās vietās. Labs laiks lietišķo jautājumu risināšanai un profesionālajai izaugsmei. Tikai pievērs uzmanību finanšu tēmai un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Brīvdienās dodies izbraucienā.

DVĪŅI

Svarīga ģimenes tēma. Nedēļas nogalē jauki pavadīsi laiku ar tuviniekiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm var rasties doma par nopietnu attiecību veidošanu. Darbā lietas nevirzīsies uz priekšu tā, kā gribētos. Bruņojies ar pacietību un sargies no strīdiem. Piemērots periods pavasara un vasaras atvaļinājuma ceļojumu plānošanai.

VĒZIS

Darbā vai biznesā diezgan nemierīgs periods un situācijas, ko grūti ietekmēt. Ieņem nogaidošu pozīciju, nestrīdies ar partneriem un pagaidām nesāc neko jaunu. Labāk pievērsies attiecību tēmai. Ja tev ir otrā pusīte, sarīko romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas pāraug nopietnās attiecībās.

LAUVA

Brīvdienās apdari saimniecības darbus un sarīko savējiem omulīgu pasēdēšanu ar gardu maltīti un saviesīgām sarunām. Tādējādi smelsies enerģiju un spēku jaunajai nedēļai. Tā solās būt spraiga. Var nākties risināt lietišķas sarunas, no kurām nākotnē daudz kas atkarīgs. Esi diplomātisks, kaut arī gribētos pateikt stingrāku vārdu.

JAUNAVA

Jebkurā situācijā saglabā mieru un apdomību. Nedrīkst pieņemt lēmumus steigā vai emociju iespaidā. Brīvajā laikā vēlama mierīga atpūta un organisma stiprināšanas pasākumi. Darbā iespējamas saspringtas situācijas, kas rada stresu. Neņem visu tuvu pie sirds. Jauki brīži sirdslietās un attiecību stabilitātes laiks.

SVARI

Darbā vai biznesā var nākties risināt pēkšņas problēmas ar darījumu partneriem vai kolēģiem. Esi precīzs un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Ja jūti, ka pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu, ķeries pie mācībām vai dodies pieredzes apmaiņā. Svarīgi notikumi sirdslietās - kaislības un brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SKORPIONS

Nedēļas nogale piemērota, lai dotos iepirkšanās tūrē un iegādātos saimniecības lietas ilgākam laika periodam. Uzpos mājokli un ielūdz ciemos draugus. Ir jāatpūšas, jo jaunajā nedēļā darba pilnas rokas. Sekmīga ārzemju tēma - gan lietišķiem kontaktiem, gan saziņai ar radiem un draugiem svešatnē. Sirdslietās romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Jauks smaids, laipnība, un visas durvis atvērsies! Labi sapratīsies ar cilvēkiem, izveidosi kontaktus, iegūsi domubiedrus un jaunus darījumu partnerus. Šis periods ir labvēlīgs ienākumu pavairošanai un ilgtermiņa stratēģijām. Svarīga arī privātā dzīve, labprāt pasāksi kaut ko kopā ar savu otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm pēkšņi notikumi un kaislības.

MEŽĀZIS

Aktīva un nemierīga rosība mājas dzīvē. Necenties pārāk izrīkot savējos un noteikt toni, jo tas var izraisīt strīdus. Sadali pienākumus vienlīdzīgi un uzticies. Attiecībās ar otro pusīti iespējamas viedokļu atšķirības, kas jārisina dialogā. Jaunā nedēļa pavērs jaunas iespējas finanšu lietās. Lūkojies, kur un kā vari nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Pastāv iespējas atrast domubiedrus jaunu projektu realizācijai. Loģika ir tava stiprā puse, taču svarīgi ieklausīties intuīcijā. Lieliski izpratīsi cilvēku apslēpto dabu. Brīvo laiku velti saviem mīļajiem, parosieties mājās un pēc tam apmeklējiet kopā pasākumus. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad, izejot sabiedrībā, iespējama aizraujoša iepazīšanās.

ZIVIS

Pārdomāsi nākotnes plānus un vēlēsies iedziļināties situācijās, turklāt labi orientēsies norisēs. Var nākt pavisam negaidītas atklāsmes. Ja darbā vai biznesā iesaisties jaunos projektos, rūpīgi izvērtē izdevīgumu. Pastāv iespējas pavairot ienākumus. Ja rodas vajadzība, nekautrējies lūgt padomu vai atbalstu seniem draugiem. Uz viņiem vari paļauties.