Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 10. janvārim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 4. līdz 10. janvārim

SIRDSLIETAS. Izsenis uzskatīts, ka Saules un Mēness aptumsumu periodi var cilvēku dzīvēs ienest karmiskus notikumus. Attiecībā uz sirdslietām patlaban jāņem vērā, ka 6. janvārī būs daļējs Saules aptumsums. Kaut arī Latvijā tas nav redzams, tas vienalga notiek. Nebūtu vēlams risināt attiecību jautājumus, ja tajos ir spriedze, var gadīties, ka tā pieaug. Kādam iespējama tikšanās, ko var apzīmēt ar vārdu «liktenīga».

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās nedēļas sākums - 7., 8. un 9. janvāris, kad Mēness atrodas Ūdensvīra zodiaka zīmē, ir piemērots ideju apspriešanai un domubiedru iegūšanai. Arī visnotaļ lietišķās lietās var rasties jauni, oriģināli risinājumi. Labi veiksies komandas darbs, kad iesaistītās personas atrodas uz viena viļņa. 10. janvārī dienas fonu noteiks Zivju zodiaka zīme, kas ļaus labāk izprast kolēģu un darījumu partneru noskaņojumu. Taču lietišķiem darījumiem un līgumu slēgšanai šī diena nav īsti piemērota.

AUNS

Jauns gads atnācis ar jauniem plāniem un lieliem mērķiem. Profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses. Var gadīties, ka kādas situācijas tev nav pa prātam, bet labāk noskaiti līdz desmit un nesāc «revolūciju». Viss norimsies un sakārtosies. Burvīgs laiks domubiedru iegūšanai un sabiedriskām aktivitātēm. Radošais lidojums.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā izdosies piepildīt ieceres, par ko sen esi domājis un sapņojis. Galvenais - rīkojies kā vienmēr palēnām un pārdomāti, bez stresa. Un neņem galvā, ja kāds mēģina iebāzt sprunguļus riteņos. Tu esi profesionālis, kas zina, ko dara. Brīvajos brīžos esi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku, būs izpratne un atbalsts.

DVĪŅI

Sekmes lietišķos jautājumos un darīšanās ar iestādēm vai bankām. Ja iepriekš esi atlicis šādas sarunas, tad tagad ir īstais laiks, lai visu atrisinātu. Darbā uzmanies no strīdiem un necenties par katru cenu pierādīt sava viedokļa pareizību. Strīdēšanās nebūs konstruktīva. Brīvajā laikā velti uzmanību ģimenei, viņiem tu esi svarīgs!

VĒZIS

Mīlestības piepildīts laiks. Ja tev ir otrā pusīte, tad pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā. Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Kurš saprot un atbalsta. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas ar laiku pārvēršas nopietnās attiecībās. Darbā vai biznesā diezgan nemierīgs periods un situācijas, ko grūti ietekmēt.

LAUVA

Jauns gads, jauni pienākumi. Darbā liela atbildība un situācijas, kas tevi kaitina. Nestrīdies ar priekšniecību un paveic pienākumus pēc vislabākās sirdsapziņas. Īpaši precīzs esi, ja darīšanas ar ārzemēm, starptautiskiem projektiem. Brīvos brīžus velti mājas darbiem. Piemērots laiks, lai veiktu kādus pārkārtojumus un izdaiļotu interjeru.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā radīsies jaunas idejas, kuru realizācijai nodosies ar sirdi un dvēseli. Tavu veikumu novērtēs, un šobrīd liktie pamati var pavērt ceļu uz karjeru nākotnē. Interesanti notikumi iespējami sirdslietās - kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Visās situācijās saglabā mieru un apdomību. Jāsargās no stresa.

SVARI

Daudz enerģijas veltīsi profesionālajiem pienākumiem, jo līdz ar garajiem gadumijas svētkiem iekrājušies darbi. Var nākties risināt problēmas ar darījumu partneriem vai kolēģiem. Ja gadās sarežģītas un strīdīgas situācijas, saglabā mieru un nepieņem sasteigtus lēmumus. Privātajā dzīvē saviļņojošas emocijas un romantika.

SKORPIONS

Liela skriešana starp darbu un mājas pienākumiem. Ja tev ir ģimene, tad rūpīgi jāplāno laiks - pretējā gadījumā mājinieki pārmetīs, ka pārāk maz laika velti savējiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ievieš korekcijas ierastajā dienu ritmā. Būsi pievilcīgs un šarmants, cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un respektēs to.

STRĒLNIEKS

Sekmīgs laiks kontaktiem, kad vari iegūt gan jaunus draugus, gan darījuma partnerus. Pret darba un dzīves pienākumiem izturēsies ar lielu atbildību, un tas atmaksāsies morālā izteiksmē. Taču arī par materiālo pusi nebūs jāsūdzas. Var rasties izdevīgi sadarbības piedāvājumi, kas ļauj būtiski uzlabot finanšu stāvokli.

MEŽĀZIS

Dažādas sabiedriskās aktivitātes, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem un ballītes. Kaut arī svētku laiks jau aiz muguras, «burziņš» nebeidzas. Pratīsi paspīdēt sabiedrībā, un tas nāks par labu arī lietišķajiem kontaktiem. Finanšu jomā interesantas idejas, par kurām citi brīnīsies, bet tu jau zini, kā tās realizēt. Mājās jāgādā par saticību.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī loģika ir tava stiprā puse, šobrīd svarīgi ieklausīties intuīcijā. Lieliski izpratīsi cilvēku apslēpto dabu, nolūkus un rīcības motīvus. Darbā vai biznesā jauni plāni un idejas, kas var palielināt ienākumus. Nekavējies, bet darbojies! Pastāv iespējas atrast domubiedrus projektu realizācijai. Brīvo laiku velti saviem mīļajiem.

ZIVIS

Esi apdomīgs naudas lietās. Iespējams, svētkos jau esi gana tērējis par dāvanām, mielastu un jaunu drēbju kārtu. Šobrīd labāk pietaupīt un lūkoties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Ja esi domājis par darba maiņu, tad patlaban tam ir piemērots laiks. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm un vilinoši karjeras izaicinājumi. Dodies uz priekšu!