Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 3. janvārim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 21. decembra līdz  3. janvārim

SIRDSLIETAS. Pirms Ziemassvētkiem valdīs mīļi romantiskas un sirsnīgas noskaņas, ko noteiks pilnmēness atrašanās Vēža zodiaka zīmē. Savukārt tieši svētku vakarā un nākamajā dienā sirdslietu izpausmes plašas un iespaidīgas. Vēlme palutināt un apdāvināt savus mīļos. Kaislības bangos Vecgada vakarā un gada pirmajā dienā, kad Mēness nonāks Skorpiona zīmē. Jāuzmanās no greizsirdības izpausmēm.

LIETIŠĶĀ JOMA. Daudzās svētku dienas izjauks ierasto darba un biznesa ritmu, taču - ja kaut kas jādara, tad tam piemērots 27. un 28. decembris, kad Mēness lietišķajā, kritiskajā un analītiskajā Jaunavas zīmē. Varat nobeigt iesākto un saplānot nākamā gada darbus. Lietišķiem darījumiem piemērots arī 31. decembris un 1. janvāris, bet diez vai kāds gadumijas svētkos nodarbosies ar lietišķiem jautājumiem.

AUNS

Pienācis laiks tā kārtīgi atpūsties! Pirms svētkiem vēl būs darba spriedze - izdari, kas jādara, un dodies ceļojumā. Svētku laiks ārpus Latvijas arīdzan būs krāsains un mīlestības pilns. Ja nekur nebrauksi, tad atrodi vismaz kādu brīdi vienatnei, lai sakārtotu domas. Jaunais gads sāksies ar lieliskām iespējām profesionālajā un karjeras jomā.

VĒRSIS

Svinību un romantiska lidojuma laiks. Saposies un piedalies saviesīgos pasākumos, gūsi piekrišanu un par uzmanības trūkumu nevarēsi sūdzēties. Būs arī daži pārdomu brīži, kad gribas palikt vienatnē un izvērtēt, kas paveikts un kas drīzumā jāizdara. Piemērots periods arī ceļojumiem, izbraucieniem un saziņai ar radiem un draugiem svešatnē.

DVĪŅI

Ģimeniskas noskaņas un vēlme samīļot savējos, parūpēties un sarīkot burvīgus, ģimeniskus svētkus. Jaunā gada pirmajās dienās vajadzēs ķerties pie darbiem ar pilnu atdevi. Nestrīdies ar kolēģiem un priekšniekiem. Ieklausies arī citu viedoklī un mēģini izprast. Kārtojot lietišķos jautājumus, esi precīzs un pievērs uzmanību dokumentiem.

VĒZIS

Svētku laikā sabiedriskās aktivitātes ar mēru - neizšķied enerģiju tukšgaitā, nepārslogo sevi un saudzē veselību. Daudzās brīvdienas tev dotas, lai kārtīgi atpūstos, jo vēlāk sāksies dinamisks darba cēliens. Var rasties jauni sadarbības partneri un uzaicinājums iesaistīties interesantos projektos. Iespējami arī negaidīti pavērsieni sirdslietās.

LAUVA

Gādā par attiecību stabilitāti. Vēlams tikt skaidrībā - ko īsti vēlies un kādu saredzi nākotni. Svarīgāki ģimeniski motīvi, nevis brīvais lidojums. Gadumijas svētki ir brīnišķīgs laiks, lai nostiprinātu attiecības, parūpētos par ģimeni, sarīkotu svētku mielastu vai apciemotu tālākus radus. Nākamais gads sāksies ar nopietniem darba pienākumiem.

JAUNAVA

Sirdī kaislības, kas urda un neliek miera. Attiecību tēma būs svarīga, un tajā nāksies šo un to atrisināt. Var gadīties, ka sirdslietas kādam cieši sasaistās ar ārzemēm. Brīvajās dienās tev būs pietiekami daudz laika, lai ko izlemtu un sakārtotu. Pēc svētkiem darba ritms nebūs īpaši straujš - pamazām, palēnām. Jābūt uzmanīgam, ja darīšanas ar iestādēm.

SVARI

Izglītojies un paplašini garīgo apvārsni. Svētīgas un noderīgas būs tikšanās ar viediem cilvēkiem. Klausi intuīcijai un iekšējai balsij, tās pateiks priekšā, kā rīkoties. Svētkus svini kopā ar tuviem cilvēkiem. Prieku sagādās kopīga piparkūku cepšana, mājokļa rotāšana un dāvanu saiņošana. Pēc svētkiem darbā vai biznesā risināmi nopietni jautājumi.

SKORPIONS

Emocijas un kaislības. Ja attiecībās kaut kas tev nav pa prātam, izrunājies ar mīļoto no sirds un nekrāj neapmierinātību. Atklātība mīlestībai ļaus uzplaukt krāšņāk. Un akurāt svētku laiks ir tas piemērotākais brīdis, lai saliktu punktus uz i. Nākamajā gadā tūlīt būs jāķeras pie darbiem un jārisina svarīgi finanšu jautājumi.

STRĒLNIEKS

Daudzajās brīvdienās atrodi laiku sev, pārdomās un meditācijās nonāksi pie vērtīgām atziņām. Ieklausies intuīcijā un rīkojies tā, kā saka priekšā iekšējā balss. Pēc svētkiem labs laiks, lai kaldinātu jaunus plānus. Taču nospraud ilgtermiņa stratēģiju un orientējies uz nākotni, nevis ātru, vienas dienas peļņu. Partnerus izvēlies rūpīgi.

MEŽĀZIS

Prātā nāks dažādas viedas domas, būsi labs padomdevējs, taču pārāk nekomandē un neizrīko mājiniekus, viņiem nebūs pa prātam, un var izcelties strīdi. Svētku noskaņās tas būtu lieki! Pēc svētkiem darbā vai biznesā iespējas parādīt savu profesionalitāti, radošo pieeju un prasmi tikt galā ar dažādām situācijām.

ŪDENSVĪRS

Brīnišķīgas un oriģinālas idejas. Neļauj daudz runāt savam iekšējam pragmatismam. Ar netradicionālu pieeju gūsi panākumus, lai arī ko citi par tavām iecerēm sacītu. Sākot jauno gadu, tas jāņem vērā. Svētku laikā nav obligāti jābūt mājās - prieku sagādās neliels ceļojums vai jautrs karnevāls mīļu draugu kompānijā.

ZIVIS

Brīnišķīgs laiks mīlestībai - simpātijas dzirkstīs kā šampanieša burbulīši kristāla glāzē. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespēju satikt savu īsto cilvēku, ar kuru jau pirmajā brīdī jutīsieties kā dvēseļu radinieki. Gan pirms, gan pēc Jaungada jāpievērš uzmanība finansēm, jārēķina līdzi ienākumi un izdevumi.