Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 20.decembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 14. līdz 20. decembrim

SIRDSLIETAS. 14 un 15. decembrī gaisā virmo romantika, mīļums, rūpes un gādība par tuviem cilvēkiem. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai, varbūt dzīve uzdāvās kādu liktenīgu tikšanos. Mēness, kas nosaka dienu fonu, «dzīvojas» Zivju zodiaka zīmē. 16. un 17. decembrī dinamiskas kaislības, jāuzmanās no strīdiem un spītēšanās, savukārt no 18. līdz 20. decembrim baudām dzīvi!

LIETIŠĶĀ JOMA. 17. decembrī var ķerties pie jauniem projektiem un darbiem, kas ātri paveicami, jo dienu fonu un enerģiju nosaka Auna zodiaka zīme. Ja plānots ilgtermiņa pasākums, tad gan labāk pagaidīt un sākt darbu 18., 19., vai 20. decembrī dienas pirmajā pusē. Tad «priekšnieks» būs strādīgais Vērsis, kurš virzās uz priekšu spēcīgi un mērķtiecīgi.

AUNS

Darbā situācija diezgan nemierīga, var mainīties pienākumi un kādas lietas jāapdara ļoti steidzami. Neļaujies stresam, gan visu paspēsi. Pēc tam būs daudz emociju, kas iedvesmo. Ļauj vaļu pozitīvām kaislībām, tās uzlādēs, un dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus piedzīvojumus. Vilinās tālas zemes, piemērots laiks ceļojumam.

VĒRSIS

Jāsargās no stresa, sasteigtiem lēmumiem vai pārāk lielas svārstīšanās. Lai kaut ko izlemtu, vēlams pabūt vienatnē un aprunāties arī ar labiem draugiem. Vairāk optimisma! Peļņas lietās kaut kas var aizkavēties, tāpēc laikus pārbaudi, kā partneri pilda saistības. Tajā pašā laikā ienākumi stabilizēsies. Iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos.

DVĪŅI

Personības pilnveidošanas laiks, iegūsi jaunu pieredzi un zināšanas. Labas iespējas izcelties un gūt atzinību profesionālajā jomā. Dodies uz priekšu, veiksme ir līdzās! Privātajā dzīvē nepārmet otram un neniķojies attiecībā uz ikdienas sīkumiem. Sarīkojiet kopā kādu aizraujošu pasākumu, kas attiecībām piešķir jaunu dzirksti.

VĒZIS

Labas iespējas nopelnīt. Sekmīgi izmantosi pieredzi un zināšanas. Iespējams negaidīts un visnotaļ izdevīgs sadarbības piedāvājums. Izmanto iespējas! Attiecībās koķetērija, simpātiju dzirkstis un piedzīvojumi. Tomēr esi apdomīgs, nezaudē galvu un novērtē patiesas vērtības. Sirdslietu piedzīvojumi var saistīties ar ārzemēm.

LAUVA

Ir vērts padomāt par sava biznesa veidošanu, iesaistīt ģimeni un kaldināt radošus finanšu plānus. Kreatīva pieeja ļaus nopelnīt. Ja iespējams, uzņemies kādu papildus darbu, kas paveicams brīvajā laikā mājās. Nebūtu vēlams iesaistīties svešos strīdos, kas tevi tieši neskar. Attiecību veidošanā labs un stabilitāti nesošs periods.

JAUNAVA

Būsi aizņemts ar ģimenes darīšanām, pasākumi un komunikācija ar radiniekiem. Satikšanās ar savējiem dos enerģiju. Brīvajā laikā ballītes vai kultūras pasākumu apmeklējums sagādās patiesu prieku. Prāts atvērts zināšanām un jaunai informācijai. Lasi vai apmeklē lekcijas. Sekmīgs periods nelielam pirmssvētku ceļojumam.

SVARI

Ienākumi atkarīgi no zināšanām, tāpēc ir vērts papildināt profesionālās iemaņas vai pieteikties kādos kursos. Kārtojot finanšu darījumus vai kredītu, esi apdomīgs un visu izvērtē vairākkārt. Naudas lietās jābūt īpaši precīzam. Brīvdienās vajadzētu pievērsties mājas darbiem un ģimenes vajadzībām. Tavs padoms noderēs.

SKORPIONS

Jaunas iespējas un lieli plāni. Labs laiks ienākumu pavairošanai un jauniem projektiem. Prātā nāks labas idejas, ko ir vērts realizēt. Būsi padomdevējs sev un citiem un zināsi, kā atrisināt problēmas. Darbs paņems daudz enerģijas. Esi precīzs un rūpīgs. Pārdomas var raisīties saistībā ar sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Darba jomā vēlēsies vairāk, nekā šobrīd iespējams sasniegt. Dažkārt jābūt pacietīgam un jāprot gaidīt. Jaunus piedāvājumus rūpīgi izvērtē un lietišķajos jautājumos rīkojies bez emocijām. Brīvdienas pavadi kopā ar mīļoto, tie būs emocionāli piepildīti brīži. Tikai jāizvairās no sīkiem strīdiņiem, garastāvokļa maiņām un niķiem. Nemēģini otru pusīti pārsteigt ar ekstravaganci.

MEŽĀZIS

Nozīmīgu vietu ieņems sirdslietas. Šo un to vajadzēs apdomāt, izlemt un risināt, un atklātas sarunas daudz ko saliks pa plauktiņiem. Brīvajiem cilvēkiem pēkšņas simpātijas dzīvi var sagriezt aizraujošā virpulī. Labs periods sabiedriskām aktivitātēm un savu ideju prezentācijai. Stiprini profesionālo autoritāti vai biznesa pamatus.

ŪDENSVĪRS

Jāpaļaujas uz saviem spēkiem un zināšanām. Ir vērts padomāt par ģimenes biznesu, radinieki var piespēlēt vērtīgas idejas un palīdzēt. Pret sirdslietām izturies nopietni un gādā par attiecību stabilitāti. Labi zināt, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Savukārt jaunu pazīšanos izvērtē ar kritisku skatu. Labs laiks izbraucienam. Dodies piedzīvojumos.

ZIVIS

Sekmes lietišķajos un finanšu darījumos. Iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos un nopelnīt. Brīvos līdzekļus novirzi uzkrājumu veidošanai, nākotnē noderēs. Darbā būs dažādas ieceres, ko ar entuziasmu vēlēsies realizēt. Nesasteidz un nepārsteidzies. Viss rūpīgi jāpārdomā. Piemērots laiks mācībām, jaunai pieredzei un ceļojumam.