Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola decembrī?

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI   decembris, 2018.

AUNS

Gada nogalē daudz jāpaspēj, un enerģijas netrūks. Idejas, plāni, ieceres - būsi gatavs iesoļot jaunajā gadā, lai plūktu uzvaras laurus. Darbā daudz pienākumu, bet labas iespējas izveidot jaunus, noderīgus kontaktus. Orientējies uz karjeras kāpienu. Gada nogalē vari ieplānot ceļojumu, gūsi spilgtus iespaidus. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas.

VĒRSIS

Šis mēnesis paies nemierīgi - darbā neskaitāmi pienākumi, lietišķas tikšanās un projektu apspriešana. Parādīsi savas spējas un nostiprināsi autoritāti. Var nākt kāds vilinošs profesionālās izaugsmes piedāvājums. Gadumijas svētkos dodies kaut kur ārpus mājas. Apciemo tālākus radus, sarīko draugu ballīti vai apmeklē publiskus pasākumus. Vari arī ieplānot ceļojumu.

DVĪŅI

Sekmēsies lietišķu jautājumu kārtošana. Vari risināt sarunas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Mācēsi pierādīt un pamatot savu taisnību. Darbā esi precīzs un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Tuvojoties gada nogales svētkiem, vairāk pievērsies mājai un ģimenei. Prieku sagādās kopīga gatavošanās, dāvanu saiņošana un svētku galda klāšana.

VĒZIS

Decembris domāts tam, lai gatavotos Ziemassvētku svinībām un jaunā gada sagaidīšanai savējo lokā... - ar šādu uzstādījumu dzīvosi. Tomēr neatstāj novārtā darbu vai biznesu, ir labas iespējas paveikt kaut ko nākotnei. Piemēram, satikt jaunus darījumu partnerus vai sākt sadarbību ar ārzemēm. Svarīga loma sirdslietām, brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

LAUVA

Ir vērts pievērsties darba tēmai - varbūt jāpārskata līgums, pienākumi un atalgojums. Pastāv iespējas iegūt kādus bonusus vai nomainīt darbu pret labāku. Kādam karjeras piedāvājums var atnākt negaidot, nepalaid garām iespēju! Svētku laiku pavadi mājās, daudz paveiksi saimniecībā, un visiem būs prieks. Svinības pie balti klāta galda stiprinās kopā būšanu.

JAUNAVA

Izglītošanās un redzesloka paplašināšanas laiks. Vari apmeklēt seminārus vai uz nākamo gadu pieteikties kādos kursos, lai papildinātu profesionālās iemaņas. Svarīga būs attiecību tēma, ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un nopietnu attiecību veidošanās. Labs laiks, lai uzlabotu un atsvaidzinātu mājokļa interjeru.

SVARI

Interesantas idejas, var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Meklē jaunas nozares un izaicinājumus. Būs intuīcija peļņas lietās. Ja ražīgi strādāsi, par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Mājās valdīs saticība un sirdslietās harmonija. Var nākties palīdzēt kādam no radiniekiem, izdari, ja lūdz, bet neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo, tad var rasties strīdi.

SKORPIONS

Sirdslietas šomēnes ieņems nozīmīgu lomu. Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret attiecībām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Ja domāsi, tad atbildes atnāks. Tas arī būs solis pretī mīlestībai un laimei. Darbā ies diezgan nemierīgi, var mainīties situācijas un apstākļi, taču neņem to tuvu pie sirds. Ja kaut kas nav pa prātam, zini, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.

STRĒLNIEKS

Piesakies kursos vai pilnveidojies pašmācībā! Jaunas zināšanas un informācija pavērs citus ceļus un plašākas iespējas. Veiksmīga ārzemju tēma - dodies izklaides braucienos, ciemos pie draugiem vai veido lietišķos kontaktus. Mājas dzīvē dažādas aktivitātes: vēlēsies veikt pārkārtojumus un uzņemt ciemiņus. Visus plānus gan rūpīgi izvērtē, lai nesanāk pārrēķināšanās.

MEŽĀZIS

Mierīgi darbojies ierastā un pazīstamā jomā. Šis mēnesis milzu izrāvieniem nav īsti piemērots. Tas gan nenozīmē, ka no kaut kā jāatsakās, vienkārši - esi piesardzīgs. Meklē labus kompanjonus un apsver sadarbību ar ārzemēm. Svētkos saplāno vairākus pasākumus. Pirmām kārtām, protams, Ziemassvētku svinības ar ģimeni, bet pēc tam vari doties uz publiskiem pasākumiem un kārtīgi izballēties.

ŪDENSVĪRS

Vērienīgi plāni un enerģija. Paplašini darbošanos, sāc jaunus projektus un apgūsti vēl nezināmus darba laukus. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un novērtēs kompetenci. Pastāv iespējas realizēt sen izlolotas ieceres darbā vai biznesā. Gadumijas svētkos izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. Sabiedriskošanās dos pozitīvas emocijas.

ZIVIS

Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par draugu. Nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku solījumiem, svarīgās lietas jāpieskata pašam. Darbā iespējas izvirzīties un nostiprināt autoritāti. Svētku laikā vari ieplānot dažādas sabiedriskās aktivitātes - draugu ballītes, koncertu apmeklējumu, radu apciemošanu. Izdosies neliels izbrauciens.