Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 6.decembrim

© Aivars Ķesteris/f64

Horoskopi no  30. novembra līdz 6. decembrim

SIRDSLIETAS. 1. decembra pievakare un 2. decembris ļoti piemēroti randiņiem, romantikai un kultūras pasākumu apmeklējumam. Satiekoties ar mīļoto, ļaujies radošam garam, jo dienas fonu ietekmējošais Mēness atrodas harmoniskajā Svaru zīmē. Savukārt no 3. decembra vakara līdz 6. decembra agram rītam Mēness dzīvosies dziļi kaislīgajā Skorpionā. Daudz spēcīgu jūtu, bet nedrīkst ļaut vaļu greizsirdībai.

LIETIŠĶĀ JOMA. Patlaban un līdz 1. decembrim rit nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kas prasa paaugstinātu uzmanību jebkurā lietišķajā sfērā. Iespējami muļķīgi pārpratumi, nesaprašanās par līgumu detaļām, var nojukt ieplānotie darījumi. Jaunus projektus labāk atliec uz vēlāku laiku, nesāc svarīgas darījumu sarunas, kā arī neveic uzņēmumu reģistrāciju.

AUNS

Perfekti darbosies intuīcija, un tev nekas nepaliks apslēpts, lai arī ko kāds mēģinātu iestāstīt. Prāts un loģika arīdzan darbosies augstā līmenī. Uz līdzenas vietas radīsies oriģinālas idejas, ko ir vērts realizēt. Dari, ko esi iecerējis, un kritiķos daudz neklausies, ar viņu muti, iespējams, runā skaudība. Labs laiks ceļojuma plānošanai.

VĒRSIS

Paredzamas dažādas lietišķas darīšanas. Kārtojot kādus jautājumus iestādēs, rūpīgi sagatavojies un neej prom, kamēr viss nav atrisināts. Var nākties ar ierēdņiem pastīvēties. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus, bet, ja pašam ir kāds radošs hobijs, tad pievērsies tam no visas sirds. Privātajā dzīvē jāgādā par mieru un saskaņu.

DVĪŅI

Sekmēsies lietišķas darīšanas un viss, kur nepieciešama mērķtiecība un uzstājība. Darbā ieguldīsi daudz enerģijas, kas vainagosies ar panākumiem. Iespējams vilinošs izaugsmes piedāvājums, taču, pirms to pieņemt, iztausti iespējamos zemūdens akmeņus. Brīvdienas velti ģimenei un mīļotajam, viņiem darba nedēļā tevis pietrūcis.

VĒZIS

Radošs un mīlestības piepildīts periods. Kaut arī līdz gadumijai ir krietni daudz laika, tu jau prātosi par svētkiem - ko kuram dāvināt, kā organizēt. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē un sākt iegādāties sirdsmīļas lietiņas savējiem. Darbā vai biznesā iespējami negaidīti pavērsieni, ja sākotnēji tie nav pa prātam, beigās viss būs kārtībā.

LAUVA

Nedēļas nogali velti mājas darbiem un kulinārijas eksperimentiem. Ģimene un mīļotais cilvēks jutīsies aprūpēti un iepriecināti. Nākamajā nedēļā darba pilnas rokas un privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Brīvajiem ļaudīm lielākas iespējas iepazīties caur darba pienākumiem, taču attiecības nedrīkst sasteigt, lai nesanāk vilšanās.

JAUNAVA

Pirmajā vietā privātā dzīve un pienākumi mājas saimniecībā. Vari ieplānot pārkārtojumus, atsvaidzināt interjeru, pārskatīt un atjaunot garderobi. Attiecībās ar otro pusīti valdīs sapratne un iejūtība. Ja kas sakrājies uz sirds, tad noteikti vajag izrunāties. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ienesīs būtiskas pārmaiņas dzīvē.

SVARI

Pārsvarā domas aizņems darba pienākumi. Tikko liksies, ka ar kaut ko esi ticis galā, klāt būs nākamais darāmais. Jābūt ļoti precīzam, lai nepieļautu kļūdas, turklāt jārunā arī par adekvātu samaksu. Ja ir kādas iemaņas, liec lietā, lai nopelnītu papildus. Vai - mācies. Kursi, semināri un komandējumi ļaus paplašināt redzesloku un uzlabot iemaņas.

SKORPIONS

Svarīga loma būs finanšu tēmai. Prātosi, kur un kā nopelnīt vairāk, un no ienākumu stabilitātes lielā mērā būs atkarīgs dvēseles komforts. Brīvdienās nepārspīlē ar iepirkšanos, jo pastāv riski iztērēties vairāk nekā vajadzētu. It īpaši - lai palutinātu savu ģimeni vai sirdsāķīti. Mīlestība sildīs sirdi un mudinās uz labiem darbiem.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogale domāta, lai atpūstos, paslinkotu un sarīkotu nelielu ballīti tuviem draugiem. Ievēro to! Un nekādus darbus - gana pa aizejošo nedēļu esi skrējis un strādājis. Jaunā nedēļa atkal nāks ar nopietniem pienākumiem, taču labā ziņa ir tāda, ka var rasties iespējas labi nopelnīt. Orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem.

MEŽĀZIS

Gribas, lai viss «pa mierīgo»... lai vispirms var apdomāties un tikai tad rīkoties. Ir nepieciešams kāds brīdis vienatnei, un brīvdienās to noteikti var atrast. Iegūsi lielāku skaidrību, kurp doties un kā rīkoties. Jaunajā nedēļā aktīva rosība, jaunas iespējas darbā un jauni lietišķie kontakti. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai izbrauciens.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē būs grūti «atslēgties» no darba pienākumiem un domām par tiem. Galvā rosīsies idejas par peļņu, dažas diezgan trakas, bet - kāpēc gan ne? Ja bijusi doma par privāto biznesu vai papildu ienākumiem, tad ir vērts par to padomāt nopietnāk. Raksti projektu. Izejot sabiedrībā, satiksi vajadzīgos cilvēkus. Sekmīga sadarbības veidošana.

ZIVIS

Tā ir brīnišķīga sajūta, kad apkārt ir savējie - cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Nekautrējies runāt ar draugiem par to, kas svarīgs, saņemsi atbalstu un padomu. Brīvdienās sarīko saviesīgu ballīti savējo lokā. Darba nedēļa ritēs spraigi un emocionāli. Neņem tuvu pie sirds, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta.