Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 29.novembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 23. līdz 29. novembrim

SIRDSLIETAS. Pilnmēness 23. novembrī darīs savu... Daudz emociju un jūtīga pasaules uztvere. Tas atradīsies Dvīņu zodiaka zīmē, kas vairāk mudinās uz flirtu, nevis nopietnu attiecību veidošanu. Ģimeniskas noskaņas dominēs 25. un 26. novembrī, kad Mēness Vēža zīmē, bet 28. un 29. novembrī Lauvas zīmē tas gribēs izpausties ar galantiem «izgājieniem» - smalki un ar vērienu. Savukārt nākamās nedēļas nogalē jāsargās no kritizēšanas, mīļotais cilvēks to var nesaprast.

LIETIŠĶĀ JOMA. No 17. novembra ir sācies nelabvēlīgs un piņķerīgs periods, kas ilgs līdz 1. decembrim. Jābūt uzmanīgiem jebkurā lietišķajā jomā. Var būt dažādi pārpratumi, nesaprašanās par līgumu detaļām, nojukt ieplānotie darījumi. Arī pilnmēness var padarīt partnerus emocionālus un nenoteiktus. Darbojamies pamazām, bet jaunus projektus atliekam uz vēlāku laiku.

AUNS

Emocijas mainās, ir mazliet stress, un cilvēku nekompetence kaitina. Bet zini - tas ir pārejoši! Tu pratīsi pierādīt savu uzskatu pareizību un plūksi panākumu laurus profesionālajā jomā. Radošas un ļoti noderīgas idejas peļņas un biznesa jomā. Var rasties iespējas gūt papildu ienākumus. Brīvdienās labāk atpūtīsies, ja dosies nelielā izbraucienā.

VĒRSIS

Sabiedrisko aktivitāšu un pasākumu laikā pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus un iegūt paziņas tālākai sadarbībai. Izej cilvēkos, piedalies burziņos vai labdarības pasākumos. Attiecībās ar mīļoto neļauj vaļu emocijām. Ir pilnmēness, kas provocē nepārdomātus vārdus un soļus. Jāsargās no maldiem un ilūzijām.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē vajadzētu pievērsties mājām un ģimenei. Iespējams, jāpalīdz atrisināt kādus svarīgus jautājumus, jādod padoms un jāatbalsta. Dzīves gudrības tam būs, un spēsi palīdzēt. Bet atceries arī sevi - vajag atpūsties un izgulēties, lai nākamā nedēļa mundra. Var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai bankās.

VĒZIS

Sekmīgs laiks partnerības veidošanai. Lietišķajā jomā var rasties kādi jauni, interesanti piedāvājumi. Iespējams, arī saistībā ar ārzemēm. Visam gan uzreiz piekrist nevajag - parēķini, kas ir un kas nav izdevīgi. Privātajā dzīvē partnerības tēma var izpausties kā ciešāka satuvināšanās ar mīļoto vai jaunu, tālejošu attiecību veidošanās.

LAUVA

Interesanti pavērsieni darbā vai biznesā. Ja sākotnēji jaunās vēsmas dara bažīgu vai galīgi nav pa prātam, noskaiti līdz desmit, nomierinies un nekādā gadījumā nepieņem sasteigtus lēmumus. Iznākums būs tev par labu. Tikai jāraugās, lai naudas lietās viss ir godīgi. Nedēļas nogali pavadi ar mīļoto, attiecībās vajag piemest dzirkstelīti.

JAUNAVA

Ap sirdi nemierīgi. Idejas lielākas nekā iespējas realizēt, gribas vairāk, nekā var dabūt... Brīvdienās atpūties, sakārto domas, satiecies ar labiem draugiem. Tas dos līdzsvaru un stabilitāti. Šis periods ir lielisks, lai izplānotu jaunus projektus, pie kā ķerties nākotnē. Patīkami un aizraujoši piedzīvojumi iespējami mīlas frontē.

SVARI

Ja iekrājušies nepaveikti mājas darbi, tad šīs brīvdienas akurāt piemērotas, lai ar tiem tiktu galā. Sadali pienākumus arī citiem radiņiem, un kopā viss veiksies pavisam raiti. Lietišķajā jomā samērā liela spriedze - kā jau allaž, kad sāk tuvoties gada nogale. Var gadīties arī, ka atklājas kādi robi zināšanās, kas steigšus jāaizpilda. Nesatraucies, tiksi galā!

SKORPIONS

Redzesloka paplašināšanas laiks - lasi, izglītojies, meklē jaunu informāciju un spodrini intelektu. Tavas zināšanas tiks novērtētas, un kāds par labu padomu būs ļoti pateicīgs. Svarīga loma privātajai dzīvei, tā var sagriezties aizraujošā virpulī. Esi gan apdomīgs un nemeties avantūrās. Plauks un zels tās attiecības, kas balstītas uz stabiliem pamatiem.

STRĒLNIEKS

Liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem. Tik daudz jāpaspēj, ka dienas liekas par īsām. «Izpūt tvaiku» un brīvdienās atļaujies nedarīt neko - pasaule bojā neaizies. Toties tu atgūsi spēkus, lai jaunajā nedēļā darbotos tālāk. Esi modrs, jo pastāv iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim, tikai pašam jāizrāda iniciatīva.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi, vēlme kaut ko mainīt un sasniegt jaunus apvāršņus. Atceries, ka drošajiem pieder pasaule un vienmēr ir jāsper kāds pirmais solis. Tev izdosies! Sekmīga sadarbība ar ārzemēm, labs laiks ceļojumam un radošiem projektiem. Attiecību jomā iespējami negaidīti piedzīvojumi, pirms kaut ko izlemt, noskaiti līdz desmit.

ŪDENSVĪRS

Nozīme draugiem un seniem kontaktiem - it īpaši tad, ja nepieciešams padoms vai atbalsts. Nekautrējies vērsties pie cilvēkiem, ja pats ar kaut ko netiec galā. Nebūtu vēlams kārtot oficiālas darīšanas iestādēs, ierēdņi runās citā valodā, toties ir labs laiks, lai vienkārši izklaidētos, atpūstos un apmeklētu kultūras pasākumus.

ZIVIS

Radošais pacēlums un interesantas idejas, iedvesmosies pats un iedvesmosi citus. Cilvēki ieklausīsies tevī un būs pateicīgi par padomu. Darbā neuzņemies pārāk daudz un svarīgus projektus atliec uz vēlāku laiku. Vēlams vairāk pievērsties mājai, ģimenei, attiecībām ar mīļoto cilvēku. Sarīko nedēļas nogalē sirsnīgu pasākumu.