Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 22.novembrim

© Jānis Vecbrālis /F64

Horoskopi no 16. līdz 22. novembrim

SIRDSLIETAS. Romantikai un randiņiem nedēļas nogale ir ļoti piemērota, jo Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atrodas jaukajā Zivju zodiaka zīmē. Gribēsies lidot pussolīti virs zemes un samīļot savu sirdsāķīti. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad izej sabiedrībā - romantiskās noskaņas var divas sirdis savest kopā. Nedēļas sākumā jāsargās no strīdiem un pārāk dinamiskām emociju izpausmēm, bet no 21. novembra vakari piemēroti nesteidzīgai dzīves baudīšanai.

LIETIŠĶĀ JOMA. Diemžēl no 17. novembra sākas trīs nedēļu ilgs periods, kad par līgumiem un darījumu sarunām «atbildīgā» planēta Merkurs ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Ja iespējams, atlieciet būtiskas tikšanās un svarīgu līgumu parakstīšanu uz vēlāku laiku. Protams, visu dzīvi uz trīs nedēļām atcelt nevar, bet esiet ļoti uzmanīgi ar dokumentiem, uzmanīgi pārlasiet un iedziļinieties, ko parakstāt, konsultējieties ar juristiem, pārjautājiet visu vairākkārt, lai mazinātos pārpratumu iespējas.

AUNS

Dzīvē iespējami interesanti pavērsieni un jaunas pazīšanās. Gribēsi būt kustībā, izrauties ārpus rāmjiem un rutīnas. Būtu jauki atlikt darba un mājas pienākumus un kaut kur aizbraukt. Ja tas nav iespējams, tad koncentrējies darbam, ir labas iespējas parādīt savus talantus. Savukārt privāto dzīvi ar citiem neapspried, lai ļaudis «netrin mēles».

VĒRSIS

Ierastā lietu kārtība ir stabila un prognozējama, bet... var rasties vēlme revolucionāri sagraut veco. Tas gan nav tev raksturīgi, tomēr šajā periodā būs daudz traku ideju. Labi vai slikti?... To parādīs laiks. Tikai viens gan ir skaidrs - gluži bez apdoma neko nevajag uzsākt, jo iespējama pārrēķināšanās. Īpaši uzmanīgi rīkojies ar naudu.

DVĪŅI

Pirmajā vietā līdzsvars, harmonija un sadarbība. Tas attiecas gan uz privāto, gan darba jomu. Profesionālos pienākumus pildi atbildīgi un raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē. Brīvdienās prieku sagādās tikšanās ar radiniekiem, kopīgas ģimenes pusdienas vai pasākums ar mīļoto.

VĒZIS

Daudz enerģijas! Tik daudz, ka kalnus vari gāzt. Un citi brīnīsies - kā gan visu var paspēt? Tomēr dienu steigā jāatrod laiks, lai atpūstos un sakārtotu domas. Vismaz brīvdienās. Ieklausies, ko saka intuīcija, nojautas nepievils. Darbā vai biznesā dažādi neparedzēti notikumi. Ja nepieciešams, meklē sadarbības partnerus. Labākas sekmes komandas darbam.

LAUVA

Pirmajā vietā sirdslietu tēma. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar savu otro pusīti un ieklausies, ko cilvēks grib pateikt. Brīvajiem ļaudīm attiecību jomā neko nevajag sasteigt, vispirms tiec skaidrībā, ko sagaidi no kopā būšanas. Pats - bez citu padomiem un iejaukšanās. Darbā parādīsi sevi kā autoritāti, kuras viedoklis ir nozīmīgs.

JAUNAVA

Ja darbā gadās kāds pārpratums vai ķibele, neņem tuvu pie sirds. Gan viss sakārtosies, un nenes šīs rūpes līdzi uz mājām, jo tuvinieki vēlas, lai vairāk esi ar viņiem. Brīvdienās lielisks laiks saimniecības darbiem un ģimenes pusdienām. Vari sarīkot svinīgu maltīti par godu valsts simtgadei. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska aizraušanās.

SVARI

Vajag apgūt kaut ko jaunu un dzīvei praktiski noderīgu. Pasaule apkārt ir tik mainīga, un tehnoloģijas attīstās strauji, tāpēc jebkuras zināšanas nāks tikai par labu. Darbā turies tālāk no intrigām un neiesaisties strīdos, tie var aiziet destruktīvā gultnē. Brīvdienās uzaicini ciemos radus un draugus, lai pacilātā noskaņā atzīmētu 18. novembri.

SKORPIONS

Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietas. Noteikti runā ar savu otro pusīti un neturi emocijas sevī. Šajā reizē labāk kāds strīdiņš, nevis apvainošanās un «šūmēšanās» uz iekšu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet nevajag bez apdoma mesties piedzīvojumos. Naudu tērē apdomīgi un neuzņemies kredītsaistības.

STRĒLNIEKS

Jāsargās uzņemties pārāk daudz. Tu esi labs un izpalīdzīgs cilvēks, un kāds to var sākt izmantot savā labā - uzkraut pienākumus, kas tev nebūt nav jāveic. Tādējādi iespējams stress. Proti, reizumis var arī atteikties, un brīvdienas noteikti velti atpūtai un saviem mīļajiem. Svētku ballīte ar radiem un draugiem būs tieši reizē!

MEŽĀZIS

Uz tevi var paļauties par visiem 100 procentiem, un cilvēki labprāt uzklausīs tavus ieteikumus un, iespējams, lūgs atbalstu. Šis ir autoritātes nostiprināšanas laiks. Svarīga arī attiecību tēma, tajā jaunas dzirkstis un krāsaini piedzīvojumi. Pāriem attiecību uzlabošanās, brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Pelēcīgais rudens mudina uz pārdomām par eksistenciāliem jautājumiem: «Kas es esmu? Kurp virzos?»... Bet tas jau ar’ nebūt nav slikti. Pārdomās un vienatnes brīžos ar sevi radīsies ļoti noderīgas domas un jaunas atziņas. Piemēram, attiecībā uz tālāko profesionālo virzību. Sirdslietās sargies no pārliekām emociju izpausmēm un sīkiem strīdiņiem.

ZIVIS

Mājās darāmā pilnas rokas - jāapdara mājas solis, jāpalutina mīļie cilvēki, jāuzklausa un arī jāpamāca... Arī kāds no draugiem var pieklauvēt pie tavām durvīm, lai saņemtu atbalstu. Bet kas paliek pašam? Vajag kādu brīdi vienatnei, lai atpūstos un smeltos enerģiju. Prieku sagādās neliels izbrauciens vai garāka pastaiga dabā.