Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 15. novembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 9. līdz 15. novembrim

SIRDSLIETAS. 9. un 10. novembrī valdīs draudzīgas, biedriskas noskaņas, jo Mēness, kas nosaka dienu fonu, atradīsies Strēlnieka zodiaka zīmē. Kopīgi piedzīvojumi, bet mazāk romantikas. 11., 12. un 13. novembrī dienu toni noteiks Mežāzis, kas uz visu skatās racionāli un jūtu izpausmes diez kā nesaprot. Romantikai un randiņiem labvēlīgāka nākamās nedēļas nogale, kad Mēness Zivju zodiaka zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. 12. novembrī ar pilnu jaudu ķerieties pie darbiem, jo valda lietišķa gaisotne. Vajag mēģināt izdarīt maksimāli daudz praktisko darbu līdz 13. novembra vakaram. Pēc tam vairāk runāšanas nekā darīšanas, ko var gan izmantot, lai sarīkotu «prāta vētras», ideju apspriešanu - no 13. novembra vakara līdz 16. novembra rītam Mēness Ūdensvīrā. Visu svarīgo vēlams paveikt jaunajā darba nedēļā, jo 17. novembrī sāksies nelabvēlīgs un piņķerīgs periods.

AUNS

Tā gribas kaut ko lielu un skaistu, neaizmirstamus brīžus un pārmaiņas! Palutini sevi ar brīvdienu izbraucienu vai tālāku ceļojumu. Satiksi un iepazīsi jaunus cilvēkus, un var rasties arī kādas simpātijas. Profesionālajā jomā autoritātes nostiprināšanas laiks. Pratīsi pamatot savu viedokli un zināsi, kā rīkoties. Var pavērties jauni ceļi.

VĒRSIS

Nemierīgs un idejām pārbagāts laiks. Būs trakas ieceres, ko ir vērts realizēt, kaut arī citi varbūt brīnās un apšauba. Pratīsi pārliecināt. Un ne vienu vien cilvēku. Iespējams, atradīsi atbalstītājus un sadarbības partnerus, tāpēc nekavējies sarīkot prezentāciju. Sekmes lietišķos un saimnieciskos jautājumos un sarunām bankās.

DVĪŅI

Svarīgas attiecības ģimenē. Būs daudz kas pārrunājams un izspriežams. Respektē tuvinieku viedokli un neiesaisties strīdos. Ja tev ir bērni, tad velti pietiekami daudz uzmanības - uzklausi un atbalsti. Darbā ieguldīsi daudz enerģijas un emocionāli dzīvosi līdzi notiekošajam. Ja ir doma par darba maiņu un karjeras kāpienu, dodies droši uz priekšu!

VĒZIS

Eh, kā gribētos sakravāt ceļasomu un doties pasaules plašumos, skatīt svešas zemes, satikt interesantus cilvēkus! Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kaut kur aizbrauc, jo gana daudz pēdējā laikā esi strādājis. Ja tas nav iespējams, tad rēķinies, ka profesionālo pienākumu mazāk nekļūs. Interesanti piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

LAUVA

Ja intuīcija kaut ko saka priekšā, necenties to noslāpēt ar racionāliem prāta apsvērumiem. Sajūtas daudz ko pateiks priekšā un pasargās no kļūmēm. Lielisks laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās. Darbā atbildīgi pienākumi, kas prasa ilgu un precīzu darbošanos. Nesatraucies par niekiem.

JAUNAVA

Sekmīgs laiks saimnieciskiem darbiem. Brīvdienās vari sarīkot rudens talku, pirms ziemas veikt ģenerāltīrīšanu vai sakopt āra teritoriju. Varbūt vēl varēsi talciniekus pacienāt ar grilētiem gardumiem, tādējādi noslēdzot sezonu. Svarīgu lomu šajā periodā spēlēs sirdslietas. Emocijas viļņosies, kaislības bangos. Jauki un neaizmirstami brīži.

SVARI

Iespējams, no agra rīta līdz vēlam vakaram pavadīsi darbā. Vai arī - pat brīvbrīžos nepārtraukti būs jādomā par pienākumiem. Mazliet apstājies! Šāda situācija var radīt problēmas attiecībās un ģimenē. Tavi mīļie grib būt vairāk kopā ar tevi. Savukārt brīvajiem ļaudīm šādā situācijā var paslīdēt garām iespēja satikt īsto un vienīgo.

SKORPIONS

Šarms un pievilcība būs labākie palīgi, lai sasniegtu mērķus. Pateiksi, pasmaidīsi, un... cilvēki piekritīs. Taču neesi pārāk pašpārliecināts, der ieklausīties arī kolēģu un tuvinieku viedokļos. It īpaši, ja runa ir par lietišķo jomu vai saimnieciskajiem darbiem mājās. Labs laiks biznesa darījumiem un ienākumu pavairošanai.

STRĒLNIEKS

Dienas paies lielā rosībā - daudz jaunu plānu un ieceru. Esi piesardzīgs, jo, atrodoties uz pārlieka optimisma viļņa, pastāv riski pārrēķināties. Katru soli apdomā un izvērtē. Finanšu lietās paredzama veiksme, ja orientēsies uz ilgtermiņa projektiem. Brīvdienās apdari mājas darbus un sarīko radošu ballīti radiem un draugiem. Mīļas un sirsnīgas emocijas.

MEŽĀZIS

Prāts atvērts jauniem apvāršņiem, zināšanām un informācijai. Piesakies kursos, apmeklē seminārus, lasi un izglītojies. Tas noderēs virzībā uz tālākiem profesionālajiem panākumiem. Par labu nāktu arī neliels ceļojums, kas dod jaunus iespaidus. Un arī... varbūt sniedz iespēju satikt savu simpātiju, ja šobrīd esi brīvs. Mīlestība iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Būsi citiem autoritāte. Tevī ieklausīsies un tavu viedokli respektēs. Tikai pārāk neuztiep to un neuzskati par vienīgo pareizo, citādi gan var izcelties strīdi ar mājiniekiem. Piemērots periods, lai realizētu oriģinālas biznesa idejas un gūtu peļņu. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus, satiecies ar draugiem, aizej izdejojies klubā.

ZIVIS

Tu esi tas cilvēks, pie kura citi nāk izkratīt sirdi un paraudāt uz pleca. Vajag palīdzēt, bet - tikai ar mēru. Atceries par savām interesēm. Šobrīd ir brīnišķīgs laiks profesionālajiem panākumiem, karjerai un privātajam biznesam. Veido kontaktus, kaldini plānus un dodies uz priekšu. Privātajā dzīvē jaunas vēsmas var ienest ceļojums.