Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Novembra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© Pixabay

Svarīgus saimniecības darbus labāk plānot mēneša pirmajā pusē, kad vēl nav sācies retrogrādā Merkura periods. Naudas lietās jābūt uzmanīgiem visu mēnesi.

Novembra pirmā puse saimniecības darbiem ir diezgan piemērota, taču uzmanīgiem jābūt naudas darījumos, jo līdz 16. novembrim nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī atrodas naudas planēta Venera, bet pēc tam tā veido spriedzes kombinācijas ar Urānu, kas naudas lietās rada neprognozējamību. Var būt mainīga naudas plūsma, negaidīti tēriņi, kāds neizpilda solījumus un laikus neapmaksā rēķinus.

Naudas plūsmai sekojiet līdzi īpaši uzmanīgi!

Turklāt, kad debesīs ir šādas kombinācijas, nebūtu ieteicams reģistrēt jaunus uzņēmumus, šī ienākumu un izdevumu neprognozējamība tos var pavadīt visu turpmāko darbības laiku.

No 17. novembra nelabvēlīgo retrogrādo kustību ieņems planēta Merkurs, un tā tas diemžēl notiek trīs četras reizes gadā. Uzmanīgi ar līgumiem - ja iespējams, neslēdziet vienošanās ilgtermiņa pasākumiem. Nevajadzētu iegādāties auto vai dārgas tehniskas ierīces.

Šajā mēnesī vispiemērotākie datumi nopietnām saimnieciskām aktivitātēm ir 12. un 13. novembris.

P.S. Katram uzņēmumam ir sava individuālā astrokarte, kurā var parādīties arī citas nianses. Tad astrologs mēģina piemeklēt no visa sliktā to labāko. Tomēr vispārējās tendences nekur nepazūd.

****

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods:

8.-16.11., kad Mēness ir augošā fāzē, bet vēl nav sācies nelabvēlīgais un sarežģītais retrogrādā Merkura periods.