Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

MĒNEŠA JUBILĀRS: Skorpions - kāds viņš ir?

© Pixabay

Viņš ir labs organizators un kombinators, ar lielām caursišanas spējām un labu intuīciju. Viss izplānots, un paša radītā sistēma darbojas. Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt apbrīnojamas spējas shēmošanā un aizkulišu darbībā – visu sakārtos un novadīs... pēc sava prāta, protams.

Daži visu izkārtos un sakombinēs tā, ka strādās citi, bet pats varēs tikai uzraudzīt paša radīto sistēmu pa gabalu un braukt makšķerēt. Saimniecību viņš var atstāt droši un bez bažām, jo Skorpiona padotie reti kad uzdrošināsies nepakļauties uzdevumiem vai bez saskaņošanas rīkoties pēc sava prāta - priekšniekaSkorpiona bardzību neviens negribēs izbaudīt uz savas ādas. Turklāt Skorpions patvaļību arī nemaz neaizmirsīs. Viedokļus viņš uzklausīs, bet par pieņemamu un labu esam atzīs tikai to, kas sakrīt ar paša domām. Varbūt - šo un to kādā reizē noklusēs, jo viņš ir arī labs diplomāts, bet lišķību vai nepamatotus glaimus no viņa gan nesagaidīt! Tajā pašā laikā - noklusējot patiesību, viņš pats īsti labi nejutīsies, jo tomēr pieradis runāt atklātu valodu.

Tomēr nevajag Skorpionus uzskatīt tikai par bargiem, atriebīgiem ļaundariem, bez sirds un dvēseles. Skorpioni labprāt palīdz, ja viņiem to lūdz, parāda pareizo ceļu, ir arī gana pacietīgi skolotāji - vienīgi pēc tam viņi vēlas, lai cilvēks tālāk darbojas pats. Skorpioni ir uzticīgi un labi draugi, ja vien pretī saņem to pašu.

Reizumis Skorpioniem rodas vēlme pabūt vienatnē un norobežoties no apkārtējās pasaules. Tā viņi atkal smeļas spēkus.

Astroloģijā Skorpions tiek uzskatīts par dziļāko un spēcīgāko zodiaka zīmi, kam dotas spējas atdzimt un pēc krīzēm sākt visu no jauna. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi saglabāt brīvību, personisko neatkarību un individualitāti.

Skorpioni atklāj šīs pasaules dziļumu, sistematizē, sakārto un vada. Caur viņiem princips «mirt un celties» iegūst visdziļāko jēgu!