Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

Astroloģiskās prognozes: Novembris atkal piņķerīgs

© Ekrānšāviņš no avīzes

Novembrī ir astroloģiskā dilemma svarīgus darījumus plānot mēneša pirmajā pusē, kad nelabvēlīgā stāvoklī ir mīlestības un naudas planēta, vai otrajā pusē, kad sācies piņķerīgais retrogrādā Merkura periods.

Kosmosā nekad nav ideālas kārtības, bet mums uz zemes jādzīvo un jādarbojas. Darījumus un lietišķos jautājumus labāk kārtot līdz 16. novembrim. Kaut arī Venera atrodas nelabvēlīgā stāvoklī. Jābūt uzmanīgiem ar ieguldījumiem un vispār jāpieskata naudas lietas, iespējami negaidīti, neplānoti tēriņi, kāds laikus neapmaksās rēķinus vai neizpildīs finanšu norunas... Bet - dzīvi jau atlikt nevar. Šajā periodā gan pavisam noteikti nevajadzētu reģistrēt jaunu uzņēmumu, par ko stāstām publikācijā Astroloģija uzņēmējdarbībā.

No 17. novembra nelabvēlīgo stāvokli ieņems Merkurs. Diemžēl tā tas notiek trīs līdz četras reizes gadā. Esiet uzmanīgi ar līgumiem - ja iespējams, neslēdziet vienošanās ilgtermiņa pasākumiem. Tāpat arī nevajadzētu iegādāties auto vai dārgas tehniskās ierīces.

REPLIKA

Par sirdslietām

Šābrīža nelabvēlīgais Veneras periods var skart arī attiecību jomu. Līdz 16. novembrim pāriem jāsargās no strīdiem un jāturas tālāk no sānsoļu kārdinājumiem, ja tādi pēkšņi rodas. Brīvajiem ļaudīm savukārt attiecību veidošanai jāpieiet vērtējoši. Nevajadzētu mesties avantūrās un neapdomīgos piedzīvojumos. Ja bijusi jauna iepazīšanās, tad turpmāko attiecību posmu nevajadzētu sasteigt.