Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 1. novembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 26. oktobra līdz 1. novembrim

SIRDSLIETAS. Būs pārdzīvota pilnmēness viļņošanās aizvadītās nedēļas vidū, un brīvdienas attiecību jomā solās būt «vieglākas». Dienu fonu noteiks Dvīņu zodiaka zīme, kas saskarsmi dara vieglu un rotaļīgu. Mazliet koķetērijas, mazliet flirta. Savukārt 29. un 30. oktobrī emocijas atkal plūdīs kā upes palu laikā, jo Mēness atradīsies Vēža zīmē. 31. oktobrī un 1. novembrī mīlestības apliecinājumi ar vērienu - tad dienu valdnieks būs Lauva.

LIETIŠĶĀ JOMA. 26. oktobris ir piemērots nopietniem saimniecības darbiem, jo līdz pievakarei Mēness atrodas strādīgajā Vērša zīmē. Arī nākamās nedēļas sākums - 29. un 30. oktobris - derēs saimniekošanai, biznesa sarunām un darbiem, kas prasa rūpīgu pieeju. Var satikties ar darījumu partneriem un apspriest tālākos plānus. 31. oktobrī un 1. novembrī savukārt piemērots laiks prezentācijām.

AUNS

Dzirkstoša enerģija, kas iedvesmo citus, bet dažkārt pašam rada problēmas - padomā, par ko ir un par ko nav vērts satraukties. Ja dažas lietas tversi vieglāk, dzīve kļūs vieglāka. Par tevi runās, augstu novērtējot profesionālo veikumu. Un daudzās situācijās palīdzēs intuīcija. Burvīgs laiks ceļojumam un attiecību veidošanai.

VĒRSIS

Mājās neplāno būtiskus saimniecības darbus, pārkārtojumus vai remontu - šāds pasākums var ieilgt un arī radīt strīdus ģimenē, jo katram būs savs viedoklis. Labs laiks saviesīgiem pasākumiem un ceļojumiem. Darbā dari tik, cik ir pieklājīgi, bet papildu pienākumus neuzņemies. Ja būs par daudz, radīsies stress un spriedze.

DVĪŅI

Darbā paredzama veiksme un izdošanās, lai pie kā tu ķertos. Būs idejas un redzējums, kā to visu realizēt. Tevi novērtēs, un pašam būs gandarījums. Ja liekas, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad piesakies kursos vai apmeklē semināru. Jauna informācija noteikti noderēs. Svarīgas arī attiecības, mīlestība sildīs sirdi, bet neapspried to ar citiem.

VĒZIS

Pirmajā plānā izvirzīsies naudas lietas. Iespējami palieli tēriņi saistībā ar mājas saimniecību, tāpēc viss rūpīgi jāizrēķina un jāizpēta piedāvājumi - vienalga, vai plāno kādu pirkumu, vai aicini talkā meistarus. Profesionālā joma samērā nemierīga, ar priekšniecību vai kolēģiem iespējama viedokļu atšķirība. Neiesaisties strīdos, nav vērts.

LAUVA

Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, noskaiti līdz desmit un neļauj vaļu emocijām. Tās situāciju var tikai sarežģīt. Ieklausies intuīcijā, kas pateiks priekšā pareizākos risinājumus. Brīvdienās pievērsies mājas saimniecībai un sarīko savējiem mīļi ģimenisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt krāsainas un iedvesmojošas pārmaiņas.

JAUNAVA

Ir vērts papildināt esošās iemaņas vai iemācīties kaut ko jaunu. Uzklausi kolēģus vai citus zinošus cilvēkus, informācijas plūsmā noteikti atradīsies kas noderīgs. Turklāt jaunas zināšanas palīdzēs pavairot ienākumus - nekautrējies apspriest samaksas jautājumus. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās - uguns, kas silda rudens vakaros.

SVARI

Lieli plāni finanšu jomā. Dzims idejas, kur un kā nopelnīt vairāk, un būtu vērts tās realizēt. Ja esošajā darbavietā tas nav iespējams, tad jāmeklē jaunas iespējas vai jādomā par savu biznesu. Darījumos palīdzēs personīgais šarms un prasme atstāt uz cilvēkiem labu iespaidu. No lietišķiem kontaktiem var rasties simpātijas.

SKORPIONS

Labs laiks jaunu kontaktu veidošanai lietišķajā jomā, tomēr sadarbības partnerus izvēlies piesardzīgi un nepaļaujies uz mutiskiem solījumiem. Visas norunas noformē juridiski korekti, lai vēlāk nerodas problēmas. Brīvdienās velti laiku privātajai dzīvei. Romantisks pasākums ar mīļoto iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Pārliecība par saviem spēkiem un nopietna attieksme pret darāmo. Sekmīgi vadīsi lietišķas pārrunas, un tas dos rezultātus. Jaunas iespējas palielināt ienākumus. Ja ir brīvi līdzekļi, tos vajadzētu ieguldīt vērtīgos un sadzīvē noderīgos pirkumos. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm jāsargās no sirdslietu avantūrām.

MEŽĀZIS

Dzīvē labā noteikti ir vairāk, nekā šobrīd varbūt šķiet. Turklāt līdzās ir draugi un cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Nekautrējies lūgt padomu vai palīdzību, ja tas nepieciešams. Var pavērties pavisam jauni ceļi karjerā un iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs. Brīvdienās nesēdi mājās, bet apmeklē kādu kultūras pasākumu vai aizej uz klubu.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no pārsteidzības un lēmumu pieņemšanas mirkļa iespaidā. Esi apdomīgs - šobrīd labāk palēnām un mazlietiņ, nevis daudz un ātri. Tas attiecas gan uz lietišķo, gan privāto jomu. Ja tev ir otra pusīte, tad atrodi laiku, lai sirsnīgi izrunātos par svarīgo. Ja nav, tad atver sirdi mīlestībai, bet vispirms tiec skaidrībā ar savām vēlmēm.

ZIVIS

Ir laiks būvēt pamatus turpmākai profesionālai izaugsmei vai privātajam biznesam. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, ar kuriem tālāk veidot sadarbību. Naudas lietās stāvoklis mainīgs un ne visai noteikts, tāpēc finanses jāpieskata rūpīgāk - rēķini līdzi ienākumiem un izdevumiem, lai nesanāk pārtēriņš. Labs laiks ceļojuma plānošanai.