Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 25.oktobrim

© depositphotos.com

Horoskopi no 19. līdz 25. oktobrim

SIRDSLIETAS. Romantiska nedēļas nogale, siltas jūtas un plūstošas emocijas. Aizbrauc kopā ar mīļoto izbaudīt zeltaino rudeni kādā klusā dabas nostūrītī. 22. un 23. oktobrī jāsargās no strīdiem un egoistiskām izpausmēm, savukārt 24. un 25. oktobrī būs jūtama pilnmēness ietekme - jūtas bangos, bet uzmanīgi - kas par daudz, tas par skādi.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darba nedēļas sākums - 22. un 23. oktobris - der īstermiņa pasākumiem un ātri paveicamiem projektiem, jo dienas fonu ietekmē Mēness atrašanās Auna zodiaka zīmē.

Var pietrūkt pacietības iesākto novest līdz galam.

Nopietniem pasākumiem piemērots trešdienas, 24. oktobra, rīts, bet, jo tuvāk vakaram, jo lielāki riski, ka pār racionālām sarunām virsroku var ņemt pilnmēness emocijas.

AUNS

Kad prātā ienāk kāda traka ideja - tas nav tāpat vien. Uzdrošinies izdarīt ko tādu, ko līdz šim neesi darījis. Brīvdienās izklaidējies vēja tunelī, nolec ar gumiju vai izšūpojies virvju dabas takās. Šāds izrāviens dos sparu jaunajai nedēļai. Darba pilnas rokas, bet finanšu stāvoklim arīdzan vajadzētu uzlaboties.

VĒRSIS

Radošais pacēlums un apkārt cilvēki, ar kuriem saproties no pusvārda vai vispār bez vārdiem. Labs laiks visdažādākās sadarbības veidošanai. Brīvdienās ar otro pusīti un savējiem apmeklē klubu, kultūras pasākumu vai izdejojies klubiņā. Darbā neuzņemies pārāk daudz un neļauj vaļu negatīvām emocijām.

DVĪŅI

Svarīga sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas pāraugs simpātijās. Savukārt pāriem vajadzētu veltīt vairāk laika vienam priekš otra, jo ikdienas darbu plūdumā, iespējams, pierimusi dzirkstīte. Taču to atkal var uzšķilt. Profesionālos panākumus nesīs radoša pieeja un darbošanās ar iedvesmu.

VĒZIS

Vilinās tālas zemes un ilgas pēc jauniem iespaidiem. Varbūt ir vērts darbus atlikt malā un kaut kur aizbraukt. Kaut uz pavisam mazu brītiņu. Izpēti ceļojumu un biļešu piedāvājumus, šobrīd ir draudzīgas cenas. Darbā ies nemierīgi, iespējami pārpratumi un intrigas. Mēģini turēties maliņā. Var rasties interesanti sadarbības piedāvājumi.

LAUVA

Brīvdienās apdari svarīgākos mājas darbus un iepriecini ar ko mīļu savu otro pusīti. Jaunajā nedēļā privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Darba lietas prasīs daudz enerģijas, un iespējami pārdzīvojumi. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, neņem tuvu pie sirds. Pavērtē, ko pats esi vai neesi izdarījis. Lielisks laiks, lai papildinātu profesionālās iemaņas.

JAUNAVA

Jāpievērš uzmanība naudas lietām. Ja darba devēji grib uzlikt tev papildu pienākumus, tad nekautrējies runāt par atalgojuma palielināšanu. Rēķinus turi kārtībā un neuzņemies kredītsaistības. Sekmīgs laiks, lai nodarbotos ar saimniecības lietām vai īpašuma jautājumiem. Sirdslietās iedvesmojošas kaislības, brīvajiem ļaudīm - iepazīšanās.

SVARI

Liec lietā personīgo pievilcību, un tev atvērsies daudzas durvis. Viegli veidosi kontaktus - gan lietišķos, gan privātos. Tādējādi tavā dzīvē var ienākt kādas simpātijas, kam seko nopietnāks turpinājums. Lietišķajā jomā var rasties iespējas palielināt ienākumus, taču īpaša vērība jāpievērš juridiskajām niansēm dokumentos.

SKORPIONS

Brīvdienās nesēdi mājās, jo pastāv sadzīvisku strīdu riski. Labāk kopā ar savējiem dodies nelielā izbraucienā izbaudīt rudens skaistumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve kopā ar lapu zeltu var uzdāvāt romantisku tikšanos. Darbā vai biznesā ies nemierīgi, taču pastāv iespējas atrast jaunus sadarbības partnerus un pavairot ienākumus.

STRĒLNIEKS

Pratīsi atstāt pārliecinošu iespaidu uz darījumu partneriem un kolēģiem, tādējādi pastāv iespēja iesaistīties jaunos, ienesīgos projektos. Par finanšu situāciju nevajadzētu sūdzēties, vari plānot lielāku pirkumu vai ieguldīt īpašumā. Mājas dzīvē valdīs mīļums un saskaņa, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no neapdomīgiem piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS

Būsi nobriedis jauniem profesionāliem izaicinājumiem - jāsāk meklēt karjeras vai biznesa paplašināšanas iespējas. Lūkojies uz finansiālo izdevīgumu, jo situāciju naudas lietās šobrīd varētu vēlēties labāku. Mājās jāgādā par saticību un nevajadzētu plānot būtiskus saimniecības darbus vai iegādāties dārgu sadzīves tehniku.

ŪDENSVĪRS

Saudzē spēkus, netērē enerģiju tukšgaitā un padomā par vitamīnu kūri organisma spēcināšanai. Šajā periodā jādzīvo mierīgi - sevi mīlot un lutinot. Nepārspīlē arī ar mājas darbiem, bet brīvdienās apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. Ja nepieciešams padoms vai palīdzība, vari uz viņiem simtprocentīgi paļauties.

ZIVIS

Labs laiks, lai veidotu kontaktus, iegūtu jaunus draugus vai biznesa partnerus un nostiprinātu savas pozīcijas profesionālajā jomā. Būsi citiem autoritāte, spēsi dot noderīgus padomus, un arī intuīcija palīdzēs. Tikai neiesaisties strīdos, tie labumu nedos. Brīvajos brīžos pārdomas par sirdslietām, nestrīdies ar mīļoto.