Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko partijas vēlas premjera krēslā? Kādi ir šie kandidāti?

© F64

Iepazīstinām ar tiem cilvēkiem, kuros partijas no sava vidus saredz potenciālos premjera kandidātus.

Zaļo un zemnieku savienības premjera kandidāts, pašreizējais Ministru prezidents, Liepājas partiju pārstāvošais Māris Kučinskis

Saule - Strēlniekā

Mēness - Lauvā

Merkurs - Skorpionā

Marss - Strēlniekā

Pirmajā saskarsmē - draudzīgs cilvēks, arī tiešs, taču spēj atrast kopīgu valodu ar daudziem.

Tās ir īpašības, kas nāk no dubultās Strēlnieka zodiaka zīmes ietekmes. Tajā pašā laikā Mēness Lauvā piešķir ambīcijas un tieksmi pēc atzinības vai vismaz novērtējuma. Savukārt Merkurs Skorpionā norāda uz stratēģa prātu, kas spēj domāt un skatīties uz lietām globāli. Ir jāsargās no stresa un nedrīkst ļaut vaļu dusmām, pretējā gadījumā lēmumi nebūs pareizi un agresīva rīcība izsauks pretreakciju. Taču, ja pats tiks nokaitināts, tad citi «dabūs vēju».

*

Pašreizējās Saeimas opozīcijas partijas «Saskaņa» dome par savu premjera amata kandidātu apstiprinājusi ekonomistu un bijušo ekonomikas un izglītības ministru Vjačeslavu Dombrovski.

F64

Saule - Mežāzī

Mēness - Vēzī

Merkurs - Strēlniekā

Marss - Lauvā

Praktiķis. Spēj saskatīt izdevīgumu, orientējas materiālajā pasaulē. Spēj aizstāvēt savējos un redzēt mazliet tālāk par savu degungalu. Tajā pašā laikā plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Un arī vēlme iztērēt vairāk, nekā konkrētajā brīdī vajadzētu. Piemīt ambīcijas, pārliecinātība, taču dažkārt var pārāk koncentrēties uz savu personu. Jūtīgi uztver kritiku.

*

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (NA) valde izlēmusi 13. Saeimas vēlēšanās par Ministru prezidenta amata kandidātu izvirzīt pašreizējo Eiropas Parlamenta deputātu Robertu Zīli.

F64

Saule - Dvīņos

Mēness - Lauvā

Merkurs - Vēzī

Marss - Aunā

Netrūkst ambīciju, un ir vēlme pēc atzinības, uz ko norāda Mēness Lauvā. Šādi cilvēki labprāt uzstājas publikas priekšā un prot sevi pasniegt. Dvīņu zīme astrokartē dod prasmi komunicēt, bet nedrīkst lēmumus pieņemt citu ietekmē vai spiediena dēļ. Merkurs Vēzī nodrošina saimniecisku domāšanu un spēju padomāt ne tikai par sevi, bet saviem tuviniekiem, zemi, dzimteni. Dažkārt būtu vēlams uzdrošināties vairāk.

*

«Jaunā Vienotība» par premjera amata kandidātu vienojās izvirzīt Eiropas Parlamenta deputātu Krišjāni Kariņu, bijušo ekonomikas ministru.

F64

Saule - Strēlniekā

Mēness - Aunā

Merkurs - Mežāzī

Marss - Jaunavā

Dzimis starp saules un Mēness aptumsumu, kas uzliek misiju darboties sabiedrības labā. Astroloģiskajā kartē dominē Zemes stihija, kas dod praktisku un reālu skatījumu, savukārt Marss Jaunavā spēj saskatīt detaļas un vēlas noteiktu lietu kārtību, bet dažkārt traucē uztvert ainu kopumā. Emocionālā pasaule dinamiska - te «pieslēdzas» Marss. Reizumis jāmācās skaitīt līdz desmit un vairāk koncentrēties uz apkārtējiem, nevis sevi.

*

Partiju apvienības «Attīstībai/Par!» Ministru prezidenta amata kandidāts būs Eiropas Parlamenta deputāts Artis Pabriks, bijušais aizsardzības ministrs.

F64

Saule - Aunā

Mēness - Aunā

Merkurs - Zivīs

Marss - Aunā

Pirms kaut ko uzsākt vai nākt klajā ar paziņojumiem, viss jāpārdomā vairākkārt, jo spēcīgā Auna zodiaka zīmes ietekme dod pārsteidzības riskus. Vispirms jādomā un tikai tad jārunā, nevis otrādi. Kopumā pozitīvi noskaņots cilvēks ar spēcīgu intuīciju. Tikai nedrīkst pārāk koncentrēties uz savām interesēm un uzskatīt, ka ir «savas pasaules centrs».

*

Politiskās partijas «KPV LV» valdes sēdē par iespējamo partijas premjera amata kandidātu, startējot 13. Saeimas vēlēšanās, izvēlēts zvērināts advokāts Aldis Gobzems, kādreiz Maksātnespējas administrācijas direktors.

F64

Saule - Svaros

Mēness - Mežāzī

Merkurs - Svaros

Marss - Skorpionā

Pirmajā vietā vai nu personīgās intereses, vai kāda lieta, ko pats uzskata par svarīgu. Iespējams, grūti darboties plašas sabiedrības labā. Ja tiks aizvainots vai aizkaitināts - varbūt piedos, bet neaizmirsīs gan. Plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Dzimšanas astroloģiskajā kartē Saules aptumsuma ietekme, un šādiem cilvēkiem bieži vien nākas uz saviem pleciem iznest kādas smagas situācijas, risināt un tomēr atdot daļu sava darba sabiedrības labā. Emocijas spēj apvaldīt ar gribas palīdzību, svarīga stabilitāte.

*

Jaunā konservatīvā partija premjera amatam nominējusi partijas līderi Jāni Bordānu, advokātu un bijušo tieslietu ministru.

F64

Saule - Dvīņos

Mēness - Strēlniekā

Merkurs - Vēzī

Marss - Dvīņos

Iespējama emocionālo impulsu ietekme uz domāšanu. Cilvēks jūtīgs pret apkārtējo uzvedību un domāšanas veidu, idejas emocionālas, pilnas patriotisma. Varētu teikt, ka zināmā mērā ideālists. Tajā pašā laikā spēj orientēties saimnieciskos jautājumos, parūpēties par saimniecību un cilvēkiem, par kuriem ir atbildīgs. Rosīgs prāts, daudzveidīgas intereses un veiksmīga kontaktu veidošana. Atsevišķos brīžos var parādīties egoisms.

*

DOMUGRAUDI PAR POLITIKU

Valstsvīrs no politiķa atšķiras ar to, ka politiķis orientējas uz nākamajām vēlēšanām, bet valstsvīrs - uz nākamajām paaudzēm.

Vinstons Čērčils

*

Ja nespēj apgāzt pretinieka argumentus, viss nav zaudēts — tu vēl vari viņu apsaukāt nejaukos vārdos. Aristotelis *

Partija ir daudzu neprāts par labu dažiem izredzētajiem. Džonatans Svifts *

Ja no vēlēšanām būtu kaut kas atkarīgs, tad mums tajās neļautu piedalīties.

Marks Tvens

*

Politiķim jāprot paredzēt, kas notiks rīt, pēc nedēļas, mēneša vai gada. Un vēlāk izskaidrot, kāpēc tas nenotika.

Vinstons Čērčils

*

Ja kaķis un suns pēkšņi kļūst draugi, šī viņu draudzība nav nekas cits kā kopīga savienība pret pavāru.

Stefans Cveigs

*

Zināma mērķa labad politikā var noslēgt vienošanos pat ar pašu nelabo - ir tikai jābūt pārliecībai, ka tu apvedīsi ap stūri velnu, nevis velns tevi.

Kārlis Markss

*

Pat vislabākā partija ir sava veida sazvērestība pret pārējo nācijas daļu.

Džordžs Halifakss