Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola oktobrī?

© depositphotos.com

HOROSKOPI, oktobris, 2018.

AUNS

Pārdomu laiks. Varbūt rudens tuvums liek izvētīt ražu - to, kas paveikts pēdējā laikā. Tomēr apcerēs nav vērts gremdēties, jo priekšā ir jauni apvāršņi. Darbā vai biznesā iespējams izrāviens un projekti, kas nes atzinību, slavu, labklājību. Ar naudu gan rīkojies apdomīgi un netērējies par skaistiem niekiem. Svarīga sirdslietu tēma. Tajā daudz emociju un vēlme pēc stabilitātes.

VĒRSIS

Izejot cilvēkos, smelsies optimismu un izveidosi noderīgus kontaktus vai iegūsi jaunus draugus. Darbs paņems enerģiju, tāpēc lūkojies, lai tā neaiziet tukšgaitā - strādā projektos, kas dod rezultātu. Privātajā dzīvē svarīga saprašanās ar mājiniekiem un otro pusīti. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies. Brīvajiem ļaudīm var rasties romantiskas jūtas.

DVĪŅI

Pirmajā vietā darbs vai bizness. Radīsies noderīgas idejas un jauni kontakti. Spēsi sarunāt un sakārtot teju vai neiespējamo. Dabas dots komunikācijas talants! Sekmēsies darīšanas iestādēs un sarunas bankās vai ar komunālajiem dienestiem. Privātā dzīve arī ļoti rosīga - daudz darīšanu ar radiniekiem. Izdomā ko aizraujošu kopā ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS

Mīlestība iedvesmos. Ar visu savas sirds siltumu gādāsi un rūpēsies par savējiem, arī pretī saņemot pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar īpašu cilvēku, kas pāraug attiecībās ar tālejošu turpinājumu. Rūpīgi izturies pret finanšu tēmu. No stabilitātes naudas lietās lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Netērējies par nevajadzīgiem niekiem.

LAUVA

Daudz kas atkarīgs no garastāvokļa. Turies tālāk no strīdus situācijām un nīgriem ļautiņiem, lai nesabojā omu. Darbā parādīsi sevi no vislabākās puses, gūsi atzinību un, iespējams, arī izaugsmes piedāvājumu. Brīvo laiku vislabāk būtu pavadīt mājās - sekmīgs laiks remontam un interjera izdaiļošanai. Brīvajiem ļaudīm simpātijas un nopietnu attiecību veidošanās.

JAUNAVA

Mācīties nekad nav par vēlu! Prāts aktīvs, rosīgs un darbojas augstā līmenī - dod tam jaunas zināšanas. Neatkarīgi no gadu skaita un iepriekšējās izglītības. Viss, ko uzzināsi, noderēs. Privātajā dzīvē iespējami aizraujoši piedzīvojumi un pārmaiņas pozitīvā virzienā. Darbā ieguldīsi enerģiju, bet jāuzmanās no strīdiem. Ir brīži, kad savu taisnību pierādīt vienkārši nav vērts.

SVARI

Ļoti svarīga finanšu tēma, daudz kas grozīsies ap naudas lietām. Šomēnes veiktie pirkumi būs saimniecībā noderīgi, taču līdztekus tēriņiem lūkojies, kur nopelnīt vairāk. Varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu? Nozīmīgu lomu spēlēs sirdslietas. Ja esi ar kādu kopā - gādā par saskaņu, bet nepiekāpies tikai mīļā miera labad. Brīvajiem ļaudīm iespējama kaislīga iepazīšanās.

SKORPIONS

Būsi uz īstā viļņa - viedas domas, autoritātes nostiprināšanās, jauni kontakti un izdevīgi darījumi. Spēsi pārliecināt cilvēkus. Ja ne ar loģiku, tad ar smaidu un šarmu noteikti. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas ar romantisku turpinājumu. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad laiks posties ceļojumā. Varbūt kādā eksotiskā zemē vēl vari notvert aiz spārna aizgājušo vasaru.

STRĒLNIEKS

Atrasties kustībā, draudzēties un veidot kontaktus ir tava stihija. Šomēnes vēl labāk nekā citkārt sapratīsies ar cilvēkiem. Un neviens pat neapvainosies, ja savā tiešumā pateiksi kaut ko asāku. Prasme kontaktēties noderēs arī lietišķajā jomā, jo ir iespējas palielināt ienākumus un virzīt jaunus biznesa projektus. Pēc spraigām darba dienām gribēsi mierīgi atpūsties un padomāt par dzīvi.

MEŽĀZIS

Diezgan svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Kādas situācijas var darīt tevi nemierīgu un radīt stresu. Ja tā notiek, tad pirmām kārtām apdomā, ko esi vai neesi pats darījis. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, pāriem no sirds jāizrunājas. Šajā mēnesī iespējama aktīva sabiedriskā dzīve - būs iespējas apmeklēt kultūras pasākumus, un draugi aicinās uz viesībām.

ŪDENSVĪRS

Enerģija mutuļos, prātā nāks dažādas labas idejas, radīsies domas par biznesu un interesantiem peļņas veidiem. Ir vērts parēķināt un likt lietā - kaut arī citi varbūt brīnās vai apšauba. Mājās gādā par saskaņu un nesāc remontu vai kādus citus vērienīgus pārkārtojumus, var rasties neprognozējami šķēršļi. Privātajā dzīvē mīļums un savstarpējā sapratne.

ZIVIS

Mīļuprāt satiksies ar cilvēkiem, apmeklēsi pasākumus, iesaistīsies sabiedriskā vai labdarības aktivitātēs. Tādējādi iegūsi jaunus paziņas un varbūt izveidosi jaunus lietišķos kontaktus. Darbā diezgan emocionāli dzīvosi līdzi veiksmēm un neveiksmēm. Neņem visu tuvu pie sirds un neiesaisties situācijās, kur citu skaidro attiecības. Labs laiks ceļojumam.