Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 18. oktobrim

© SCANPIX

Horoskopi no 12. līdz 18. oktobrim.

SIRDSLIETAS. Sirdslietās visu nedēļas nogali dominēs vēlme pēc brīvības un neatkarības, tāpēc partnerim nevajadzētu diktēt noteikumus vai uzspiest savu gribu. Mīlestības izpausmes - trauksmaini ugunīgas. Savukārt svētdien, pirmdien un otrdien vēlme pēc stabilitātes un, iespējams, arī kāds aprēķins. Trešdien un ceturtdien Ūdensvīra ietekmē vairāk draudzīguma nekā kaislību.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās nedēļas sākums - 15. un 16. oktobris - ir ļoti piemērots laiks lietišķām darīšanām un nopietniem biznesa pasākumiem. Tad dienas fonu ietekmēs Mēness atrašanās Mežāža zīmē, kam tīk kārtība, sistēma, likumība. 17. un 18. oktobrī varat meklēt domubiedrus un apspriest pat vistrakākās biznesa idejas.

AUNS

Ieskaties krāsainajā rudenī, tas priecē acis un sasilda sirdi. Brīvdienās aizbrauc pie dabas izvēdināt galvu - lai sadzīves un darba rūpes paliek maliņā. Ja uzšķiļas kāda romantiska dzirksts, ļaujies simpātijām, bet nestāsti par to citiem. Nākamā nedēļa nāks ar nopietniem pienākumiem, un sadarbības partneriem būs jāpierāda sava taisnība.

VĒRSIS

Brīvdienas pavadi tuvu cilvēku lokā un atceries, ka savējie - tas ir spēks un atbalsts. Aizejiet kopā uz kādu kultūras pasākumu un izrunājieties no sirds. Darbā nāksies ieguldīt lielu enerģiju, bet var gadīties, ka cerētās atdeves nav. Tad necīnies ar vējdzirnavām, bet atliec darāmo uz vēlāku laiku. Un pieskati naudas lietas, lai darbs tiek adekvāti novērtēts.

DVĪŅI

Daudz emociju, tās plūdīs kā upe palu laikā un dos veldzi mīļajiem cilvēkiem. Gribēsi savējos aprūpēt un apčubināt un pretī saņemsi sirds siltumu. Ja šobrīd esi brīvs un dzīve uzdāvā iepazīšanos, nesteidzini notikumus un nemeties sirdslietu avantūrās. Darbā nākamnedēļ liela rosība - jauni kontakti un jauni projekti.

VĒZIS

Radošas idejas un vēlme darīt labus darbus, kas arī apkārtni dara labāku. Iespējams, cilvēki nāks pie tevis pēc padoma un gribēs pastāstīt par savām rūpēm. Uzklausi, palīdzi, bet neatstāj novārtā savējos. Nedēļas nogalē burvīgs laiks ģimeniskiem pasākumiem. Darbā vai biznesā raugies, lai plāni nav lielāki par iespējām, un nepaļaujies uz solījumiem.

LAUVA

Mīlestība un sapratne valdīs mājās, interesantas sarunas, kopīgas maltītes - brīvdienas paies omulīgā gaisotnē. Brīvajiem ļaudīm laiks padomāt par nopietnu attiecību veidošanu, šobrīd zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu. Profesionālajā jomā vēlme pēc pārmaiņām. Iespējams kāds vilinošs un finansiāli izdevīgāks piedāvājums.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē dodies nelielā izbraucienā, lai izbaudītu zelta rudens noskaņas. Tās sirdi darīs gaišāku un priecēs acis. Un... ja vēl līdzās ir mīļotais cilvēks, tad brīvdienas būs tiešām izdevušās. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama romantiska iepazīšanās. Jaunajā nedēļā var aktualizēties naudas tēma, sargies no nepārdomātiem izdevumiem.

SVARI

Ieklausies līdzcilvēkos un nedomā, ka pats visu zini par visiem vislabāk. Uztiepjot savu viedokli, var izcelties strīdi gan ģimenē, gan darba vidē. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad jāķeras pie mācībām - neatkarīgi no iepriekšējās izglītības un pieredzes. Sekmīgs laiks ienākumu palielināšanai vai papildu peļņai, kā arī privātajam biznesam.

SKORPIONS

Būsi šarmants, spīdēsi ar intelektu un sapratīsies gandrīz ar ikvienu. Piemērots brīdis, lai iegūtu jaunus draugus, izveidotu noderīgus lietišķos kontaktus, brīvajiem ļaudīm - lai iepazītos. Lietišķos jautājumus labāk atlikt uz vēlāku laiku, var gadīties, ka emocijas ņem virsroku un racionālas sarunas neizdodas. Nogaidi.

STRĒLNIEKS

Netērē laiku izklaidēs un ballītēs, brīvdienās labāk mierīgi atpūsties un pievērsties mājas darbiem. Var rasties interesantas idejas par mājokļa pārkārtošanu un kulinārijas eksperimentiem virtuvē. Jaunajā nedēļā jāstrādā no sirds un ar atdevi, tad tas vainagosies ar panākumiem un arī par ienākumiem nebūs jāsūdzas.

MEŽĀZIS

Ja vēlies, lai dzīvē kaut kas notiek labāk un citādāk, tad esi gatavs mainīt apstākļus un mainīties pats. Spēka un dzīves pieredzes tev netrūkst. Tajā pašā laikā sarežģītās situācijās vari paļauties uz tuvu draugu atbalstu. Darbā daudz pienākumu, bet, ja tos godam paveiksi, var nākt karjeras piedāvājums. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Mājās gādā par saticību un nesatraucies par sadzīves sīkumiem, gan viss nokārtosies. Daudz svarīgāka šajā periodā būs darba tēma - ir iespējas parādīt savas spējas profesionālajā jomā un izvirzīties. Ja maini vai meklē darbu, tad uz kaut ko labāku nekā iepriekš. Tev izdosies! Turklāt jaunais variants solās būs ienesīgāks.

ZIVIS

Tāda traka skriešana starp darba un mājas pienākumiem. Tu esi labs cilvēks, bet neuzņemies pārāk daudz. Pienākumi ar radiem un kolēģiem jāsadala godīgi. Brīvdienās labi atpūties, satiecies ar draugiem, aizej uz klubu vai kultūras pasākumu. Tādējādi gūsi jaunu enerģijas lādiņu. Atbildīgos brīžos labs palīgs būs intuīcija.