Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 11.oktobrim

© SCANPIX

Horoskopi no 5. līdz 11. oktobrim.

SIRDSLIETAS. Akurāt 5. oktobra pievakare, kad dienas fonu pārvalda galantais un šarmantais Lauva, ir burvīgs laiks randiņam un bangojošām kaislībām. Pārsteidz mīļoto ar vērienu! Brīvdienās Mēness nonāks Jaunavas zodiaka zīmē, un tad gan jāuzmanās no sīkiem ķīviņiem, kas var rasties pārlieku kritiskas un piekasīgas attieksmes dēļ. Jaunās nedēļas sākums piemērots vieglam flirtam, bet jau trešdien bangos skorpioniski dziļas emocijas.

LIETIŠĶĀ JOMA. 5. oktobris sekmīgs, lai plānotu prezentācijas, iepazīstinātu plašāku sabiedrību ar produkciju vai pakalpojumiem. Tāpat arī labs laiks korporatīvai ballītei. Jaunās nedēļas sākumā kreatīvas plānošanas, bet no 10. oktobra jāķeras pie nopietniem darbiem. Var sākt jaunus projektus, slēgt līgumus, risināt finanšu jautājumus.

AUNS

Jāprot sadzīvot un sadarboties - ja ieklausīsies līdzcilvēku domās, viss veiksies raitāk. Darbā būsi citiem autoritāte, tevi novērtēs un slavēs, bet raugies, kā no tā gūt arī kādu praktisku labumu. Naudas tēriņos gan esi apdomīgs un neļaujies rudens atlaižu vilinājumam. Privātajā jomā tava pievilcība raisīs simpātijas, ļaujies piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Radošas domas un neparastas idejas - laiks, kad vari izpaust savus talantus, kā arī atrast domubiedrus jauniem projektiem. Darbs paņems daudz spēka, bet raugies, vai enerģijas tērēšanai ir atdeve. Pagaidām nevajadzētu par katru cenu mēģināt atrisināt situācijas, kas iebuksējušas. Labs laiks tālāka ceļojuma plānošanai.

DVĪŅI

Brīvdienās vari iziet cilvēkos, satikties ar draugiem un apmeklēt kādu pasākumu - vēlamas intelektuālas sarunas un izzinošas aktivitātes, bet jāsargās no pārliekas bohēmas, tā labumu nedos. Mājās gādā par saticību un necenties pārtaisīt mīļos radiņus. Nākamā darba nedēļa sekmīga dažādu lietišķo jautājumu kārtošanai gan iestādēs, gan bankās.

VĒZIS

Mājas solis mazliet var pagaidīt un arī ģimene un tuvinieki paši tikt galā ar savām problēmām. Brīvdienās atpūties, velti laiku sev, palasi ko noderīgu vai apmeklē kādu izglītojošu lekciju. Nav vienmēr jābūt par glābējzvanu. Jaunā nedēļa nesīs interesantus izaicinājumus darbā vai biznesā. Nebīsties riskēt un paļaujies uz savu prātu un intuīciju.

LAUVA

Saspringts laiks un liela skriešana. Darbā vai biznesā var gadīties gluži neprognozējamas situācijas, kas prasa pieņemt būtiskus lēmumus tūlīt un nekavējoties. Ievelc dziļi elpu un centies saglabāt mieru. Tu tiksi galā, ja paļausies uz sevi un intuīciju. Brīvdienās pasāc kaut ko kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama fascinējoša iepazīšanās.

JAUNAVA

Izglītošanās laiks. Un nav svarīgi, cik tev gadu un kādās skolās esi gājis. Der atsvaidzināt zinības, apmeklēt seminārus, doties pieredzes apmaiņas komandējumā un likt, lai smadzenes rosās. Privātajā dzīvē iespējamas jaunas vēsmas. Brīvajiem ļaudīm ugunīgas kaislības, kas sasilda rudens vakaros. Pāriem jauna dzirksts, kas satuvina ciešāk.

SVARI

Darbi var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Ja tā notiek, apstājies un izvērtē, vai vispār šobrīd ir vērts ar konkrēto lietu nodarboties, jo pastāv riski iztērēt enerģiju nevajadzīgi. Varbūt ir vērts lūkoties pēc jauna darba ar labāku atalgojumu. Naudas lietās paredzama veiksme. Brīvdienās vislabākā atpūta būs, rosoties mājas saimniecībā.

SKORPIONS

Šarms un spēja loģiski argumentēt būs tavi trumpji sarunās ar cilvēkiem. Tikai neuzskati, ka uz pasaules eksistē divi viedokļi - tavs un nepareizais... Labāk veiksies visā, ja ieklausīsies arī citos. Tas pats sakāms arī par privāto dzīvi un attiecībām. Ja esi ar kādu kopā, ieklausies un atbalsti. Ja esi sirdī brīvs, atver to mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni un ticība saviem spēkiem. Tomēr nedaudz apdomības nāks tikai par labu, pirms kaut ko pasākt, visu izplāno un veic aprēķinus. Labas iespējas nopelnīt, ja rīkosies aktīvi un mērķtiecīgi. Brīvdienas pavadi mājās, mierīgi rosoties un atpūšoties. Attiecību jomā daudz emociju, nestāsti par privāto dzīvi cilvēkiem no malas.

MEŽĀZIS

Enerģija mutuļos, nospraudīsi sev jaunus mērķus un neatlaidīgi dosies to virzienā. Noderēs pieredze, kas uzkrāta dzīves gaitā, turklāt ne tikai pašam - cilvēki taujās tev padomu un to novērtēs. Brīvdienās izej sabiedrībā. Ja šobrīd esi viens, iespējama iepazīšanās. Ja tev ir otrā pusīte, tas attiecībām piešķirs jaunas, košas krāsas un iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās gluži negaidot var «uzkrist» neparedzēti saimnieciskie darbi vai ģimenes pienākumi. Tikai nesatraucies, citādi būs grūti tikt galā. Noskaiti līdz desmit, aicini palīgus un padomdevējus, un viss nokārtosies. Darbā vai biznesā orientējies uz jauniem sasniegumiem un raugies, kā palielināt ienākumus. Iespējamas oriģinālas idejas.

ZIVIS

Perfekti izpratīsi cilvēku nolūkus un rīcības motīvus, kas palīdzēs izvērtēt situācijas un sekmīgāk saprasties. Draugi labprāt uzklausīs tavu viedokli, tikai nevelti pārāk daudz laika citiem, arī pašam daudz darāmā! Profesionālajā jomā jauni izaicinājumi un, iespējams, jāiemācās kaut kas jauns. Dienu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi.