Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 4. oktobrim

© Annija Meikšāne/F64

Horoskopi no 28. septembra līdz 4. oktobrim

SIRDSLIETAS. 28. septembra vakarā no sirds var baudīt dzīvi romantiskā gaisotnē ar labu vīnu un sieru vai izsmalcinātiem gardumiem. Mēness dienas fonā atrodas Vērša zodiaka zīmē un vēl nedaudz ir arī iepriekšējo dienu pilnmēness ietekme, kad viļņojas emocijas. Sirsnīgi ģimeniskas rūpes aktualizēsies jaunās nedēļas pirmajā pusē, bet bangojošām kaislībām labvēlīgs laiks 4. un 5. oktobrī. Pārsteidz mīļoto ar vērienu.

LIETIŠĶĀ JOMA. 1. oktobrī vairāk runāšanas nekā darīšanas, jo pār dienas fonu valda Dvīņi. Labs laiks ideju ģenerēšanai un jaunu kontaktu veidošanai. Pie nopietnākām lietām var ķerties 2. un 3. oktobrī. Sekmēsies saimnieciskie darbi, it īpaši ar māju, īpašumu, ģimenes tēmu saistītās nozarēs. 4. oktobrī var plānot prezentācijas, iepazīstināt plašāku sabiedrību ar produkciju vai pakalpojumiem.

AUNS

Brīvdienās iepriecini sevi ar nelielu iepirkšanās tūri - vari iegādāties tērpus, rotas vai jaukas dāvaniņas tuviniekiem. Tas sagādās prieku, kaut arī naudas lietās šobrīd jābūt apdomīgam. Darbā labas iespējas sekmīgi noslēgt kādu projektu vai parādīt savu kompetenci. Uzticies intuīcijai, tā nepievils.

VĒRSIS

Labvēlīgs laiks izbraucienam, ceļojumam, redzesloka paplašināšanai. Darbā nepārpūlies, izdari pašu nepieciešamāko un vairāk pievērsies sev un arīdzan privātajai dzīvei. Ar otro pusīti šis un tas pārrunājams. Sekmīga domubiedru un atbalstītāju meklēšana un atrašana.

DVĪŅI

Tavs komunikācijas talants palīdzēs atrisināt dažādus lietišķos jautājumus, kā arī nokārtot darīšanas iestādēs vai bankā. Arī darbā parādīsi sevi no vislabākās puses, būs interesantas un radošas idejas. Mājās un attiecībās gādā par saskaņu, ar sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem nav vērts «bendēt nervus».

VĒZIS

Nedēļas nogalē daudz enerģijas paņems mājas dzīve un saimnieciskie pienākumi. Iesaisti visu ģimeni, lai sekmējas raitāk. Un - nesatraucies, ja kaut kas nesanāk. Visu nekad nevar paveikt. Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā tāpat darāmā pilnas rokas. Labs laiks kontaktu veidošanai.

LAUVA

Mieru, tikai mieru... Ja darbā gadās saspringtas situācijas, vispirms noskaiti līdz desmit un izvērtē, vai ir vērts satraukties. Daudz vairāk panāksi, ja lēni un pacietīgi skaidrosi savu pozīciju. Brīvdienās darba tēmu gan «nenes līdzi uz mājām». Sarīko sirsnīgu kopābūšanu mīļiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Apdomīgi ar tēriņiem! It īpaši, ja esi plānojis iegādāties kaut ko mājas saimniecībai - rūpīgi izpēti cenas un piedāvājumu, lai nesanāk pārmaksāt. Svarīgu vietu dzīvē ieņems sirdslietas. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, bet pāriem jāgādā par jaunu dzirksti attiecībās.

SVARI

Plāni var būt lielāki nekā šā brīža iespējas tos realizēt. Apdomā kārtīgi, kas patlaban ir un kas nav svarīgi, lai spēki neaiziet tukšgaitā. Varbūt jāmaina darbs vai jāpārkārto ikdienas dzīves ritms. Vislabākā atpūta būs savējo lokā. Tuvie cilvēki uzlādēs ar optimismu un dos noderīgus padomus.

SKORPIONS

Pārdomas par sirdslietām. Varbūt kaut kas nav īsti tā, kā tu vēlētos. Ko iesākt? Vispirms tikt skaidrībā ar sevi - ko sagaidi un ko vari dot pretī. Sarīko romantisku pasākumu, lai pabūtu ar mīļoto divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Lietišķajā jomā - palēnām, pamazām. Neriskē ar naudu.

STRĒLNIEKS

Pārskati un izvērtē savus plānus, jo šobrīd labāk paveikt mazumiņu. Mērķi var izrādīties lielāki nekā iespējas tos sasniegt. Par ienākumiem nevajadzētu sūdzēties, bet ar tēriņiem arīdzan apdomīgi. Privātajā dzīvē pārdomu laiks. Ja kas sakrājies uz sirds - izrunājies.

MEŽĀZIS

Vēlme pēc pārmaiņām un daudz emociju. Neļauj vaļu, jo tās tikai traucēs racionāli atrisināt dažādus jautājumus. Turklāt svarīgās lietās turi grožus savās rokās, pats vislabāk zināsi, ko un kā darīt. Sirdslietās dzirkstošas emocijas un neparasti piedzīvojumi. Neapspried privāto dzīvi ar citiem.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās izej sabiedrībā un apmeklē kultūras pasākumus. Mājas darbiem nav tas labākais laiks, un iespējami sīki strīdiņi par sadzīviskiem jautājumiem. Darba nedēļā pievērsies peļņas un atalgojuma jautājumiem - naudas plūsmu iespējams palielināt. Spēcīgi darbosies intuīcija.

ZIVIS

Tu esi labs cilvēks, un tāpēc bieži vien nākas uzklausīt citu rūpes un sniegt padomus. Tomēr vajag vairāk mīlēt sevi - šajā periodā pārlieka «sabiedriskošanās» var paņemt enerģiju, kas nepieciešama pašam. Lielisks laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un arī tālākam ceļojumam.