Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāda ir planētu ietekme biznesā patlaban un tuvākajā nākotnē?

© depositphotos.com

3.lapa

Jānis Bēniķis, astrologs:

- Ekonomisko notikumu neizbēgamības rats, ko iezīmēja zodiaka zīmju maiņa un planētu retrotrādie stāvokļi, kā arī debesu spīdekļu aptumsumi, sāka griezties 2018. gada pavasarī. Pēc Urāna ieiešanas Vērša zīmē, kas notika maija vidū, mēs varējām novērot būtiskas izmaiņas ekonomikas sektoros, kas saistītas ar lielo valstu savstarpējo attiecību kārtošanu. Līdera pozīcijās ASV ar Donaldu Trampu priekšgalā. ASV vēlas mainīt ierasto ekonomisko kārtību, ieviešot jaunus muitas tarifus Ķīnā un Eiropā ražotajām precēm. Savukārt Ķīna izdara spiedienu, lai tās tirgum tiktu atvērtas elektronisko tehnoloģiju zināšanas, kas atbilst Urāna dabai.

Otrs būtiskais rādītājs potenciālajiem tirgus riskiem ir «Bank of America» paziņojums šī gada jūlijā par 1998. gada tirgus rādītāju atkārtošanos, kuriem sekoja Dienvidaustrumāzijas tirgus sabrukums un vēlāk milzīgas finanšu problēmas ar Krievijas ekonomisko zonu. Ir bažas, ka Trampa spiediens uz Pekinu vienlaikus ar populistisku retoriku no citu valstu puses var veicināt negatīvā scenārija atkārtošanos. Turklāt ar akcentu uz Eiropas kopējo tirgu.

2018. gada rudenī vērojama tendence situācijai nedaudz nomierināties, jo lielais nekārtību cēlājs Urāns augusta sākumā ir kļuvis retrotrāds un lēnām atkal tuvojas Auna zīmei. Tas savukārt norāda uz uzsākto ekonomisko reformu (karu) iesaldēšanu un pāreju aizkadrā. To var salīdzināt ar brūču aplaizīšanu pēc kaujas, bet, kas svarīgi: uzvara kaujā vēl nenozīmē uzvaru karā, tāpēc mēs nedrīkstam zaudēt modrību, jo jau 2019. gada martā Urāns pilnībā atgriezīsies Vērša zīmē, kurā atradīsies līdz pat 2026. gadam. Līdz ar to no nākamā gada marta Urāns uzsāks lielo revolūciju visās mūsu vērtību sistēmās, kā arī finanšu sektorā. Šis brīdis atradīsies ļoti tuvu pavasara saulgriežiem, šādi it kā simbolizējot jaunu lietu sākumu.

Interesi izraisa arī Jupitera ieiešana Strēlnieka zīmē, kas notiks 2018. gada 8. novembrī. Esot šajā zīmē, Jupiters kļūs spēcīgs un pilns optimisma, būtiski paplašinās mūsu iespējas veidot starptautiskus sakarus un attīstīt pārrobežu tirdzniecību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā