Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāda ir planētu ietekme biznesā patlaban un tuvākajā nākotnē?

© depositphotos.com

Visu vasaru planētu stāvokļi bija kā sprunguļi biznesa riteņos. Beidzot tas brīdis ir klāt – astroloģiskais fons pamazām noskaidrojas! Septembra sākumā zvaigznes uzņēmējiem kļūs labvēlīgākas, bet mēneša beigās astrologi iesaka sekot kosmiskajām norādēm un gatavoties biznesa izrāvienam. Aptaujājam vairākus speciālistus, kāds ir viņu skatījums uz planētu ietekmi biznesā patlaban un tuvākajā nākotnē.

Ilgonis Irbe, astrologs:

- Retrogrāda planētu kustība liek šķēršļus ieceru realizēšanai. Astrologi šajā periodā parasti iesaka izrevidēt padarīto un pārdomāt pagātnes notikumus. Šovasar situācija bija nopietna, jo retrogrādas bija trīs biznesa sfēru ietekmējošas planētas - retrogrādajam Marsam pāri klājās retrogrādais Merkurs, turklāt atpakaļgaitā kustējās arī Saturns. Šis planētu «kolektīvs» spēj deformēt daudzas ar darījumiem, naudu un attīstību saistītas sfēras.

Kad ietekmīgākie debesu milži met cilpas jeb atrodas vizuāli retrogrādā kustībā (realitātē tie, protams, atpakaļgaitā nekustas), lietderīgi izrevidēt jau noslēgtus līgumus, sakārtot dokumentus, pārbaudīt vecās lietas, salabot tehniku, uzkrāt informāciju un zināšanas, kā arī atpūsties. Tiem, kuriem šovasar biznesā neveicās, nav jāskrien ar pieri sienā. Vajag apbruņoties ar pacietību, un problēmas pamazām atrisināsies. Lieta tāda, ka vasarā retrogrādais Marss un Merkurs bija kā sprunguļi biznesa attīstības riteņos. Kad astroloģisko šķēršļu nebūs, lietas sāks risināties ar jaunu spēku. Es ieteiktu nevis pārdzīvot un «mīties pret kalnu», bet nākamreiz padomāt un dzīvot pēc kosmosa ritmiem.

Vasarā vairākas ar uzņēmējdarbību, plānošanu un vadību saistītas planētas atradās retrogrādā jeb «atpakaļejošā» stāvoklī, un tas nozīmē, ka to enerģija savā ceļā «deformēja» dažādas lietišķās tēmas un jomas. Līdz augusta vidum retrogrāds bija Merkurs, līdz augusta beigām Marss, bet Saturns, kas atpakaļgaitā virzās no aprīļa, direktā stāvoklī atgriezās 6. septembrī.

Toties septembrī uzņēmēji var ieņemt starta pozīciju un sagatavoties biznesa izrāvienam. Līdzko planētas sāks virzīties direktā, biznesā pavērsies attīstības perspektīva. Labā ziņa: viss notiks ar lielāku jaudu, ceļš uz veiksmi būs bruģēts! Septembrī izdosies nodibināt jaunus kontaktus, uzsākt mācības, iegādāties tehniku.

Septembra vidū var atsākt būvniecību, veidot dažādus biznesa projektus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā