Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 27. septembrim

© Annija Meikšāne/F64

Horoskopi no 21. līdz 27. septembrim

SIRDSLIETAS. Romantiskām noskaņām piemērots 22. septembra vakars un svētdiena - 23. septembris, kad Mēness dienas fonā atrodas maigajā un gādīgajā Zivju zodiaka zīmē. Daudz jūtu un pārpārēm plūstošas labestības. Savukārt kaislīgām tikšanās reizēm un aizraujošiem piedzīvojumiem piemērots 25. un 26. septembris, kad Mēness Auna zīmē. Te gan jāuzmanās sastrādāt kādas neprātības un jāsargās no strīdiem, jo būs pilnmēness ietekme.

LIETIŠĶĀ JOMA. Pie jauniem projektiem var ķerties 25. un 26. septembrī, tikai nevajag iesaistīties neauglīgās diskusijās, jo tās var novest pie destruktīviem konfliktiem. Lietišķu jautājumu kārtošanai piemērots 27. un 28. septembris. Tad dienu fonu ietekmēs saimnieciskais Vērsis, kas palīdz realizēt nopietnus, ilgtermiņa darbus. Atbildīga attieksme dos rezultātus.

AUNS

Var nākties darbā meklēt kompromisus, kas tev nebūs pa prātam. Ko darīt - pasauli nepārtaisīsi. Tu pats un tuvākie cilvēki zina, ko esi vērts. Tavus talantus pamanīs pavisam citur, un, iespējams, būs labs sadarbības piedāvājums. Izstarosi pievilcību, kas neatstāj vienaldzīgu. Spēcīgi darbosies intuīcija.

VĒRSIS

Ja emocijas ņems virsroku pār prātu, tad vari nonākt konfliktsituācijās. Strīdīgos jautājumos vēlams ieņemt neitrālu pozīciju - lai tie citi kašķējas un skaidrojas bez tevis. Ģimenē jāgādā par saskaņu un jāieklausās otrā cilvēka. Bet vislabākais - ņemt atvaļinājumu un braukt ceļojumā, lai atpūstos.

DVĪŅI

Pārdomas par dzīvi un vēlme kādu brīdi palikt vienatnē. Palūdz, lai tuvinieki pret to izturas ar izpratni. Katram cilvēkam ir nepieciešama sava privātā telpa. Sekmes lietišķos jautājumos un jauni kontakti darbā. Privātajā dzīvē uzmanies no strīdiņiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt spilgtu personību.

VĒZIS

Darbā var nākties pieņemt izšķirošus lēmumus un pamatot savu viedokli. Turies tālāk no strīdiem un necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem un ielūdz ciemos draugus. Saviesīgās sarunās smelsies spēku un iedvesmu. Privāto dzīvi gan neapspried ne ar vienu.

LAUVA

Svarīga finanšu tēma. Lūkojies pēc jauniem peļņas variantiem vai runā ar priekšniecību par algas pielikumu. Tēriņos jāievēro mērenība - nelutini pārāk savus mīļos ar dārgām dāvanām. Darbā autoritātes nostiprināšanas laiks. Būs enerģija, un tu lieliski parādīsi, uz ko esi spējīgs.

JAUNAVA

Personības izaugsmes laiks, ja vien pats sev neuzliksi «rāmjus». Notici saviem spēkiem un dodies uz priekšu. Ja liekas, ka pietrūkst zināšanu, piesakies kursos vai apmeklē seminārus. Mājās atbildīgi pienākumi un rūpes par radiniekiem. Brīvajiem ļaudīm saviļņojošas kaislības.

SVARI

Lielisks laiks jaunu kontaktu veidošanai - gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem, un loģika būs tava stiprā puse. Tikai nepieļauj situācijas, kad kāds vēlas ietekmēt tavus lēmumus un izvēli. Naudas lietās jābūt apdomīgam un jāsargās no pārmērīgiem tēriņiem.

SKORPIONS

Esi tolerants pret citu viedokļiem, tad attiecības ar cilvēkiem veidosies sirsnīgas un pozitīvas. Ir vērts ieklausīties un sadarboties. Finansēs kaut kas var bremzēties, bet tas nav iemesls, lai atteiktos no jauniem projektiem. Sirdī romantiskas noskaņas, kad «liepas satumst, lapās apklust vēji».

STRĒLNIEKS

Daudz lietišķo darīšanu, ar kurām sekmīgi tiksi galā. Viegli veidosi kontaktus un loģiski pamatosi savu nostāju tajā vai citā jautājumā. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un noslēgt izdevīgus darījumus. Privātajā dzīvē diezgan nemierīgi. Dzīve var ieraut piedzīvojumu virpulī. Esi apdomīgs.

MEŽĀZIS

Noderēs dzīves pieredze, un būsi labs padomdevējs citiem un pats sev arī. Saudzē enerģiju, nešķied to tukšgaitā un neiesaisties pasākumos, kam nav atdeves. Attiecību jomā pārdomu laiks, kad jāizvērtē, ko vēlies sagaidīt un ko sniegt pretī. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis paziņu solījumiem.

ŪDENSVĪRS

Paredzamas palielas rūpes par mājas saimniecību. Ja pats ar kaut ko netiec galā, tad iesaisti pārējos ģimenes locekļus. Kad darbi apdarīti, izej sabiedrībā, kur ir iespējas satikt interesantus cilvēkus un iegūt jaunus paziņas. Darbā raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē.

ZIVIS

Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, kas palīdzēs praktiski vai sniegs vērtīgus padomus. Sekmīgs laiks domubiedru meklējumiem. Ieklausies intuīcijā - tā nepievils. Ar naudu jārīkojas apdomīgi un rūpīgi jāseko līdzi finanšu plūsmai. Attiecību tēmā iespējami jauni pavērsieni.