Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 20. septembrim

© Jānis Vecbrālis /F64

Horoskopi no 14. līdz 20. septembrim

SIRDSLIETAS. Labvēlīgākais laiks randiņiem ir brīvdienas. 14. septembrī Mēness, kas nosaka dienu fonu, atrodas dziļajā Skorpiona zodiaka zīmē. Ja attiecībās valda harmonija, tad pāri visam neaizmirstamas kaislības. Ja viss nav tā, kā gribētos, tad jāuzmanās no strīdiem, aizvainošanās, greizsirdības izpausmēm. Sestdien, svētdien un pirmdien dienas pirmajā pusē Mēness atrodas Strēlniekā - vari kopā ar mīļoto doties dēkainos piedzīvojumos.

LIETIŠĶĀ JOMA. 17. septembrī no pulksten 14.08 līdz 19. septembrim dienas fonu ietekmē lietišķais Mežāzis.

Ideāli nav nekad, bet šīs ir dienas, kad var ķerties pie nopietniem projektiem, slēgt līgumus, risināt finanšu jautājumus.

Jāpievērš uzmanība līgumu detaļām un juridiskajām niansēm. 20. un 21. septembris piemēroti kreatīvām sanāksmēm.

AUNS

Tu esi komunikācijas meistars, un šis talants noderēs, lai izveidotu noderīgus kontaktus. Viegla saskarsme ar līdzcilvēkiem, tusiņš un ballīte. Tomēr, kad risināms kas svarīgs, paļaujies tikai uz sevi. Sirdslietās noskaņojums domīgs, ja rodas simpātijas, nemeties bez apdoma piedzīvojumos.

VĒRSIS

Daudz enerģijas veltīsi darbam. Iespējams, nāksies aizstāvēt savu viedokli, pamatot un pārliecināt. Apstājies un izvērtē - kad ir un kad nav vērts. Piemērots laiks ceļojuma plānošanai vai komandējumam. Privātajā dzīvē kaut kas nebūs pa prātam, sargies no nepārdomātiem vārdiem un lēmumiem.

DVĪŅI

Ja darbā strādāsi ar iedvesmu, panākumi garantēti. Radīsies interesantas idejas, un ar entuziasmu ķersies pie jauniem projektiem. Piemērots brīdis, lai iemācītos kaut ko jaunu vai uzlabotu esošās iemaņas. Svarīga arī mājas dzīve. Var nākties palīdzēt radiniekiem nokārtot kādas darīšanas iestādēs.

VĒZIS

Kaut arī dažkārt gribas noslēpties savā alā, dzīve griež strauju riteni. Jauni kontakti, sarunas par sadarbību, daudz cilvēku visapkārt... Ir aktīvi jādarbojas profesionālajā un sabiedriskajā jomā. Privāto dzīvi gan neapspried ar citiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar spilgtu personību.

LAUVA

Svarīga mājas dzīve, ģimene, bērni. Brīvdienās ar entuziasmu rūpēsies par saimniecību. Arī brīvajiem ļaudīm var aktualizēties mājas tēma. Iespējams, radīsies doma, ka pienācis laiks veidot nopietnas attiecības. Jaunajā nedēļā ar pilnu sparu jāmetas darbā, ir iespējas nopelnīt vairāk nekā iepriekš.

JAUNAVA

Viegla saprašanās ar cilvēkiem, tas palīdzēs gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Prāts un loģika augstā līmenī, spēsi pamatot viedokli un iegūsi domubiedrus. Norises darbā neņem tuvu pie sirds, bet nedēļas nogalē pavisam noteikti pievērsies attiecībām. Dzīve dāvā jaukus brīžus, ko notvert un paturēt.

SVARI

Pārdomu laiks, kad gribas apstāties un pabūt vienatnē. Tu skrien un skrien... Bet kālab? Vajag sevi vairāk mīlēt. Visus pasaules amatus neiegūt un visu naudu nenopelnīt. Kaut gan... šis periods peļņas jautājumiem ir piemērots. Tāpēc vairāk nāksies piedomāt, kā līdzsvarot lietišķās un privātās tēmas.

SKORPIONS

Sapratīsi, ka iekrājušies mājas darbi, kas noteikti jāpaveic. Iesaisti ģimeni, kopā veiksies raitāk. Taču visas brīvdienas mājās nevajadzētu pavadīt, var rasties strīdi. Dodies ar savējiem uz pasākumu. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc romantikas un iespējas iepazīties. Lietišķajās lietās būsi citiem autoritāte.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā darbs, bizness un naudas lietas. Pievērsies jauniem plāniem, un veiksme būs ar tevi. Iespējami ienesīgi darījumi un jauni kontakti. Ja rodas stresa situācijas, neiesaisties, bet nogaidi - gan norimsies. Mājās valdīs sirsnīga atmosfēra, brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus.

MEŽĀZIS

Tālejoši plāni, ko šajā periodā vari sekmīgi uzsākt. Noderēs paša dzīves pieredze, bet, ja kaut ko nezināsi, tad līdzās būs viedi padomdevēji. Labs laiks prezentācijām un partneru atrašanai. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas simpātijas. Pāriem - jauna dzirksts, kas izdaiļo attiecības.

ŪDENSVĪRS

Enerģija un emocijas mutuļos. Ja neatradīsi laiku atpūtai, var notikt «sprādziens». Pēc spraigām darba dienām vakarus velti sev, jo mājas darbi var pagaidīt. Brīvdienās aizbrauc pie dabas, pastaigājies, pasēņo. Profesionālajā jomā jaunas idejas par peļņu, ir vērts pievērsties privātajam biznesam.

ZIVIS

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes - pasākumi, prezentācijas, ballītes. Tur gūsi prieku un smelsies enerģiju. Kāds varbūt arī iegūs jaunus draugus. Ģimenē jāuzklausa un jāatbalsta savējie. Tavi padomi būs zelta vērti. Darbā turies tālāk no cilvēkiem, kas grib vērpt intrigas.