Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola septembrī?

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI, septembris, 2018.

AUNS

Sadzīvošana un atšķirīgu viedokļu pieņemšana ir māksla, kas būs jāapgūst šomēnes. Ieklausies citos un respektē, it īpaši tas attiecas uz saskarsmi ģimenē. Iespējams, šis un tas pārrunājams ar otro pusīti. Darbā atbildīgi pienākumi un jauni izaicinājumi. Ja vari pakāpties pa karjeras kāpnēm, izmanto izdevību. Labs laiks arī privātā biznesa attīstīšanai. Spēcīgi darbosies intuīcija, un atnāks interesantas atklāsmes.

VĒRSIS

Darbā jābūt radošam, tad veiksme būs ar tevi. Sekmīgi izveidosi kontaktus, satiksi īstos cilvēkus, un var rasties arī iespējas pavairot ienākumus. Galvenais - neļauj vaļu sakāpinātām emocijām. Ja rodas saspringtas situācijas, noskaiti līdz desmit un tikai tad pieņem lēmumu vai izsaki viedokli. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, bet pāriem situācijas, kas izrotā ikdienu.

DVĪŅI

Pirmajā vietā mājas dzīve. Labprāt rosīsies saimniecībā un veiksi dažādus pārkārtojumus. Jutīsies lieliskā formā un vadīsi darbus, iesaistot visus radiņus. Darbā jāstrādā ar iedvesmu un ar atdevi, tad rezultāts priecēs. Neiesaisties intrigās un turies tālāk no dažādām baumām. Visa informācija, kas tev šķiet svarīga, jāpārbauda divas reizes. Sirdslietu jomā pozitīvas emocijas un sapratne. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku.

VĒZIS

Saimniecisko darbu mēnesis. Ja esi plānojis kaut ko būtisku paveikt vēl pirms vēsās sezonas, tad jāiespringst un jāķeras klāt. Mājas darbi ies no rokas, un visiem būs prieks. Jutīsi sevī mostamies īstu interjera dizainera talantu. Arī darbā vai biznesā ražīgs laiks. Gludi un mierīgi neies, taču pastāv iespējas veikt radikālas pārmaiņas, turklāt uz labo pusi. Sekmīgs laiks tālākam ceļojumam un garīgajām praksēm.

LAUVA

Daudz uzmanības paņems profesionālie pienākumi, tāpēc mājas dzīve atvirzīsies otrajā plānā. Tomēr neatstāj novārtā savējos - atrodi laiku, lai dalītos domās. Varbūt ģimenes un tuvinieku atbalsts ir tieši tas, kas nepieciešams. Par labu nāks nelieli kopīgi ceļojumi brīvdienās un nedēļas nogalēs. Brīvajiem ļaudīm izbrauciena laikā var rasties kādas simpātijas. Izlemjot svarīgus jautājumus, ieklausies sirdsbalsī.

JAUNAVA

Šis mēnesis paies kā vāveres ritenī un allažiņ kaut kam var pietrūkt laika. Pamēģini tomēr apstāties, jo no tādas skriešanas liela labuma nebūs. Rūpīgi jāplāno dienas un pie tā arī jāpieturas. Turklāt var pavērties jaunas peļņas iespējas, esi modrs un nepalaid tās garām. Vaļasbrīžus patīkami pavadīsi kopā ar savējiem, un saimniecībā kopīgiem spēkiem daudz paveiksiet. Brīvajiem ļaudīm iespējas uzsākt un izveidot stabilas attiecības.

SVARI

Svarīgas sirdslietas un attiecības ģimenē. Pievērsies bērnu vajadzībām - uzklausi un izrunājies. Ja atvasītes ir skolas vecuma, tad jāpievēršas viņu skolas lietām - gan gādājot visu nepieciešamo, gan palīdzot tikt galā ar mācībām. Privātajā dzīvē pārdomu laiks, kad vajadzētu no sirds izrunāties ar mīļoto. Bet, ja tava sirds šobrīd ir brīva, tad saposies un izej sabiedrībā. Pratīsi atstāt satriecošu iespaidu, un kāda tikšanās var sirdī iemest dzirksti.

SKORPIONS

Tik labi darbosies intuīcija, ka teju kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem. Neviens nodoms vai nolūks nepaliks no tevis apslēpts. Tādējādi būs vieglāk izanalizēt situācijas un pieņemt pareizos lēmumus. Īstais laiks, lai izietu sabiedrībā, piedalītos pasākumos, iepazīstinātu ar savām idejām un atrastu domubiedrus. Privātajā dzīvē saviļņojoši romantiskas noskaņas - dodies uz randiņu vai sarīko ar otro pusīti neaizmirstamu pasākumu.

STRĒLNIEKS

Domas pārsvarā grozīsies ap darbu un naudu. Var rasties jaunas iespējas labi nopelnīt. Ja tā tas notiek, veido uzkrājumus vai ieguldi kādos lielākos pirkumos. Iegādājies auto, sadzīves tehniku, īpašumu, pārbūvē vai remontē jau esošo. Jāgādā par saticību ģimenē, jo iespējami sīki, sadzīviski strīdiņi. Nedrīkst pieļaut, ka tie pieņemas spēkā. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošus un dinamiskus piedzīvojumus.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots uz lietišķās nots. Ja nepieciešams, risini ar īpašumu vai komunālajām tēmām saistītus jautājumus. Vari uzsākt remontdarbus un iegādāties sadzīves tehniku vai auto. Kādās no brīvdienām ielūdz pie sevis vai apciemo radiniekus, svarīga dzimtas saliedēšanas tēma. Darbā vai biznesā ir iespējas parādīt savas spējas un konkurentus atstāt tālu aiz muguras. Būsi citiem autoritāte, un cilvēki labprāt taujās padomu.

ŪDENSVĪRS

Interesantas idejas attiecībā uz ienākumu pavairošanu. Ja arī lietišķajā jomā liksi lietā savu radošo garu, panākumi neizpaliks. Aktualizēsies arī mācību tēma - vai nu pašam jāsēžas skolas solā, jāapmeklē semināri vai konferences, vai arī - jānodod savas zināšanas tālāk citiem cilvēkiem. Var gadīties, ka apkārtējā dienu steiga nogurdina, tad labākā atpūta būs meditācijās.

ZIVIS

Labi jutīsies mājas vidē. Radīsies interesantas idejas, kā izdaiļot un uzlabot interjeru. Brīvdienās lūdz ciemos draugus, sarīko ballīti un pārsteidz viesus ar kulinārijas brīnumiem. Ir laiks piepildīt pagrabu vai saldētavu ar rudens veltēm. Darbā vai biznesā plāni var būt lielāki nekā reālās iespējas tos realizēt. Varbūt patlaban nemaz nav vērts pūlēties - ja pastāv tāda iespēja, atliec uz vēlāku laiku. Un atrodi brīdi arī sev, mierīgai vienatnei.