Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Septembra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© depositphotos.com

Beidzot varam pavēstīt uzņēmējiem un saimniekotājiem tīkamas ziņas. Planētu spriedze septembrī mazinās, un var plānot jaunus darbus.

Iepriekšējo mēnešu kalendāros bija ļoti, ļoti daudz sarkani iekrāsotu datumu, un daudzi arī izjuta, ka bizness «piņķerējas», plāni realizējas ar grūtībām, darījumi nevedas. Tagad šis laiks palicis pagātnē. Septembrī planēta Merkurs, kas astroloģijā «atbild» par darījumu sarunām un līgumiem, ir diezgan labvēlīgās kombinācijās. Savukārt Saturns, kas saistās ar likumību, varas struktūrām, būvniecību u.c. lietišķām tēmām, 10. septembrī būs beidzis retrogrādo kustību, kas minētās tēmas varēja «piebremzēt». Tajā pašā laikā ideāli nav nekad... Kaut arī no retrogrāda jau labu laiciņu «atgriezies» Marss, šai planētai joprojām ir spriedzes kombinācijas. Tas nozīmē, ka jābūt uzmanīgam ar tehnikas iegādi, jāpārbauda kvalitāte un garantijas, kā arī strīdīgās situācijās jāsaglabā savaldība un jāuzmanās no negodīgas konkurences.

Līdz oktobrim retrogrāds ir Plūtons, tas atrodas Mežāža zīmē, kas saistās ar likumību, iestādēm, finanšu institūcijām. Vēlams visu darīt atbilstoši likuma burtam.

P.S. Katram uzņēmumam ir sava individuālā astrokarte, kurā var parādīties arī citas nianses. Tad astrologs mēģina piemeklēt «no visa sliktā to labāko». Tomēr vispārējās tendences nekur nepazūd.

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods:

10.-24.09., kad Mēness ir augošā fāzē un mazinājusies planētu spriedze.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.

Sagatavojuši Guna Kārkliņa

Edžus Zakss