Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 13. septembrim

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 7. līdz 13. septembrim

SIRDSLIETAS. Piektdienas vakars piemērots randiņiem. Mēness, kas nosaka dienas fonu, atrodas Lauvas zodiaka zīmē. Viņam, kā jau zvēru karalim, tīk visu darīt ar vērienu. Ja rozes, tad - klēpis, ja vakariņas - tad smalkā restorānā. Sestdien, svētdien un pirmdien līdz pievakarei jāsargās mīļoto cilvēku pārāk kritizēt un pārlieku analizēt. Pēc tam romantikai un kaislībām labvēlīgi vakari būs no 12. līdz 14. septembrim, kad pār dienu fonu valdīs kaislīgā Skorpiona zīme.

LIETIŠĶĀ JOMA. Svētdienas vakarā Mēness ieiet jaunā fāzē un sākas lietišķām lietām labvēlīgs laiks.

10. septembris piemērots kadru jautājumu risināšanai vai spodrības dienai birojā. Otrdien un trešdien varat risināt juridiskus jautājumus un vest sarunas ar ārvalstu partneriem. Savukārt ceturtdien - kārtot lietas bankās un uzsākt nopietnus ilgtermiņa projektus.

AUNS

Šonedēļ ap sirdi tā mierīgāk, jo daudzas lietas, kas sagādāja rūpes, pamazām sāk sakārtoties. Vai vismaz, kā saka: gaisma tuneļa galā jau redzama. Darbā radošais pacēlums un jaunas iespējas, var rasties piedāvājums, kas tuvu sirdij. Galvenais - nepaļaujies uz citu solījumiem, bet saviem spēkiem.

VĒRSIS

Diezgan grūti līdzsvarot intereses un pienākumus - ko vēlies pats, kas jāpaveic darbā un kādi pienākumi ģimenē. Jā, un arī attiecību tēma radīs pārdomas. Brīvdienās labi atpūties un sakārto domas. Sirdsmieru atgūt palīdzēs arī tikšanās ar mīļiem draugiem vai kluba apmeklējums un ballīte.

DVĪŅI

Brīvdienās vajadzētu pievērsties saimnieciskajiem pienākumiem, sarīkot rudens ģenerāltīrīšanu, pārskatīt mantu krājumus - varbūt kaut kam pienācis laiks ceļot uz labdarības punktiem. Vari ielūgt ciemos draugus, intelektuālās sarunās laiks paies nemanot. Darba nedēļā parādīsi savas spējas.

VĒZIS

Mīlestība iedvesmos! Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sirsnības un siltu emociju pilnu tikšanos, kam seko tālejošs turpinājums. Ja esi ar kādu kopā, tad velti laiku savai otrajai pusītei un runā par to, kas svarīgs. Būtu svētīgi pieteikties kursos vai uz lekciju, kas paplašina redzesloku.

LAUVA

Jāgādā par saskaņu mājās un ģimenē. Brīvdienās kopā ar savējiem apdari saimniecības darbus un pēc tam apmeklē kādu pasākumu. Iespaidi satuvinās, un būs par ko parunāt. Darbā iespējas nostiprināt autoritāti. Tavs veikums tiks novērtēts, bet pret karjeras piedāvājumiem izturies vērtējoši.

JAUNAVA

Labi sapratīsies ar cilvēkiem, veiksies darījumu sarunās un organizatoriskos pasākumos. Varbūt vairāk vajadzētu ieklausīties līdzcilvēkos, kāds no viņu padomiem var izrādīties ļoti noderīgs. Darbā apdari tikai pašu nepieciešamāko, sargies izšķiest enerģiju tukšgaitā un turies tālāk no strīdiem.

SVARI

Svarīga finanšu tēma, iespējami palieli tēriņi par skaistām lietām un sadzīves vajadzībām, bet tajā pašā laikā var parādīties arī jauni peļņas varianti. Ja tevi aicina, iesaisties jaunos projektos. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, ja rodas domstarpības ar otro pusīti, risini visu mierīgi, ar pamatotiem argumentiem.

SKORPIONS

Pozitīva attieksme pret dzīvi, optimisms un vēlme darboties. Tavs padoms noderēs cilvēkiem, un arī pats, balstoties uz pieredzi, spēsi pieņemt pareizos lēmumus. Brīvdienās nevajadzētu pārāk nodoties saimnieciskiem pienākumiem, bet kaut kur iziet. Attiecībās vēlme pēc romantikas.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi - būs situācijas, kas nav pa prātam un rada stresu. Noskaiti līdz desmit un neiesaisties konfliktos. Dažkārt gudrāk ir paklusēt, ar to nākotnē būsi ieguvējs. Domā vairāk par sevi - var parādīties labi peļņas varianti vai veiksme privātā biznesa veidošanā. Sirdslietās pārdomu laiks.

MEŽĀZIS

Daudz nopietnības un mērķtiecības. Būsi noskaņots neatlaidīgi virzīties pretī mērķim un gūt panākumus. Tomēr biznesā un finanšu lietās esi apdomīgs. Iespējami pēkšņi tēriņi vai mānīgas situācijas. Visu, kas saistās ar naudu, noformē juridiski korekti. Privātajā dzīvē nepieņem pārsteidzīgus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Atceries, ka sevi jāmīl un ir lietas, par kurām nav vērts cīnīties un šķiest enerģiju. Neuzņemies pārāk daudz pienākumu un neiesaisties neauglīgos strīdos. Darbā vajadzētu orientēties uz karjeru vai koncentrēties uz privāto biznesu. Brīvdienās mierīgi atpūties, palutini sevi un dari, ko sirds kāro.

ZIVIS

Īstajā brīdī talkā nāks draugi un labi paziņas, nekautrējies lūgt palīdzību, ja tas nepieciešams. Apkārt ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Brīvdienās nesēdi mājās, bet dodies kādā skaisti rudenīgā izbraucienā. Vai sēņot. Vai nelielā ekskursijā uz kādu no kaimiņvalstīm. Jāizvēdina galva pirms darba nedēļas.