Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 6. septembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi līdz 6. septembrim

SIRDSLIETAS. Piektdien un sestdien piemērots laiks dzīves baudīšanai kopā ar mīļoto cilvēku. Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atrodas Vērša zodiaka zīmē, kas ir ne tikai strādīgs, bet arī prot bohēmiski atpūsties un sarīkot dzīres. Ģimeniskas un sirsnīgas emocijas valdīs otrdien, trešdien un ceturtdien, kad Mēness nonāks gādīgajā Vēža zīmē. Taču jāsargās no pārliekiem jūtu uzplūdiem, kas mīļajiem cilvēkiem var būt pat nospiedoši.

LIETIŠĶĀ JOMA. Pirmdien un otrdien līdz dienas vidum varat rīkot sanāksmes un radošu ideju apmaiņu. Tā kā Mēness atrodas Dvīņos - vairāk runāšanas, nekā darīšanas, tomēr tas ir piemērots laiks kontaktu veidošanai. 4. septembrī dienas vidū līdz ar Mēness ieiešanu Vēža zodiaka zīmē saimniekošanai labvēlīgāks laiks, taču jaunus darbus uzsākt nevajadzētu, jo Mēness ir dilstošā fāzē.

AUNS

Diezgan sarežģīts emocionālais stāvoklis - var gadīties, ka gribēsi vairāk, nekā patlaban iespējams. Domīgus brīžus var sagādāt sirdslietas, tāpat arī uz taviem pleciem gulsies mājas un ģimenes pienākumi. Taču paraugies apkārt - dabā parādās koši rudenīgās krāsas un 1. septembra ziedi ir tik skaisti! Brīvdienās sarīko ballīti vai izej sabiedrībā. Jaunajā nedēļā profesionāli panākumi.

VĒRSIS

Nemierīgas dienas un daudz pienākumu. Darbā var nākties saskarties ar situācijām, kuras tev galīgi nav pa prātam, bet grūti ietekmēt. Ieelpo dziļi un paliec uz brīdi mierā, tas nāks par labu gan pašam, gan konkrētajai situācijai. Brīvdienās vislabākā atbūta būs, ja dosies nelielā ceļojumā. Un vispār - šis laiks ir piemērots atvaļinājumam ar tālu izzinoša rakstura braucienu.

DVĪŅI

Prāts un intelekts augstā līmenī, loģika un spēja argumentēt. Būsi labā formā un sekmīgi kārtosi dažādas darīšanas. Vari risināt sarunas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Darbs prasīs iedvesmu un vēlama jauna, kreatīvāka, pieeja (arī lietišķajā jomā). Tas nodrošinās panākumus un bruģēs ceļu karjerai. Dienu steigā neatstāj novārtā sirdslietas!

VĒZIS

Svarīga finanšu tēma. Naudas lietās jābūt apdomīgam un precīzam - seko līdzi ienākumiem un savlaicīgi nomaksā rēķinus. Nav vēlamas kredītsaistības vai lieli līzinga pirkumi. Profesionālajā jomā jaunus varoņdarbus nevajadzētu plānot, bet ir labs laiks, lai sakārtotu privāto dzīvi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu. Tikai nestāsti neko citiem.

LAUVA

Daudz domu un pārdomu. Kas notiek? Un - kāpēc? Mēģini apvaldīt emocijas un ar skaidru skatu palūkoties uz situācijām. Iespējams, kaut kas jāmaina pašam savā attieksmē. Brīvdienās labi atpūties un apdari mājas darbus. Jaunajā nedēļā daudz profesionālo pienākumu un izaicinājumu. Tu sekmīgi tiksi galā un iegūsi vēl lielāku autoritāti. Galvenais - neļauties stresam.

JAUNAVA

Prāts un intelekts augstā līmenī, lieliski pratīsi paust viedokli un argumentēt. Sekmīgs laiks kontaktu veidošanām un darījumu sarunām, kā arī mācībām vai komandējumiem. Svarīga loma būs privātajai dzīvei un sirdslietām. Ja līdz šim kaut kas nav bijis pa prātam, izrunājies ar otro pusīti, tas daudz ko saliks pa vietām. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, kas sašūpo dinamiskas kaislības.

SVARI

Netērē dārgo laiku sabiedriskās aktivitātēs un arīdzan pret jaunu kontaktu veidošanu izturies vērtējoši. Šobrīd vairāk jāpievēršas mājas un darba pienākumiem. Ja parādīsi sevi labi profesionālajā jomā, pastāv iespējas palielināt ienākumus, kā arī sekmīgi ieguldīt. Attiecībās gādā par saskaņu un neiesaisties sadzīviskos strīdiņos. Viss risināms mierīgā dialogā.

SKORPIONS

Darbā daudz emocionālu brīžu - ar sirdi un dvēseli dzīvosi līdzi notiekošajam. Nepārspīlē un iesaisties tikai tad, ja vari kaut ko ietekmēt, citādi nav vērts šķiest enerģiju. Atceries, ka sevi jāmīl, un velti vairāk uzmanības privātajai dzīvei, mājas saimniecībai un mīļotajam cilvēkam. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt īsto cilvēku - sirds notrīs, un rodas brīnums, ko sauc par mīlestību.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā ies nemierīgi - sapulces, sarunas, tikšanās. Jutīsies uz īstā viļņa un daudz ko nokārtosi. No šīs rosības būs arī finansiāls labums. Ir iespējas pavairot ienākumus, tāpēc pievērsies privātajam biznesam vai runā ar priekšniecību par algas pielikumu. Brīvdienas pavadi mierīgā mājas atmosfērā, tā būs vislabākā atpūta. Nevajag nekur braukt un traukties.

MEŽĀZIS

Brīvdienās derētu iziet sabiedrībā, apmeklēt kultūras pasākumu vai klubu. Tikai - neiesaisties vieglprātīgos piedzīvojumos un netērē pārāk daudz naudas. Ar finansēm šajā periodā vispār jārīkojas apdomīgi. Nevajadzētu plānot lielus pirkumus un ticēt citu solījumiem. Viss, kas attiecas uz naudas lietām, jānoformē juridiski korekti. Negaidīti pavērsieni iespējami sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Vajag mazliet apstāties un atpūsties, jo pastāv riski izšķiest enerģiju tukšgaitā. Nesatraucies par situācijām, kuras nevari ietekmēt, un neiesaisties neauglīgos strīdos. It īpaši tas attiecas uz saskarsmi ar mīļajiem radiņiem. Mājās jāvalda saticībai! Profesionālajā jomā daudz pienākumu, bet raugies, lai tie tiek adekvāti novērtēti naudas izteiksmē. Interesantas idejas par peļņu.

ZIVIS

Darbs prasīs iedvesmu, nāksies pielikt gan garīgos, gan fiziskos spēkus, lai sasniegtu rezultātu. Necīnies ar vējdzirnavām, un to, kas «buksē», atliec uz vēlāku laiku. Tāpat arī turies tālāk no strīdiem, intrigām un attiecību skaidrošanas. Burvīgs laiks sabiedriskām aktivitātēm, pasākumiem un ballītēm. Vari paļauties uz seniem, mīļiem draugiem, viņi būs līdzās, ja vajadzēs.