Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 30.augustam

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 24. līdz 30. augustam

SIRDSLIETAS. Romantiskas un dvēseliskas brīvdienas. Sestdien un svētdien sajutīsim pilnmēness ietekmi, kas parasti iešūpo dvēseli. Turklāt svētdien, kad ir pilnā fāze, tas atradīsies maigajā Zivju zodiaka zīmē. Rūpes un beznosacījumu mīlestība. Savukārt nedēļas vidū, no 28. līdz 30. augustam, valdīs Auna zīme - enerģiska rīcība un strīdu iespējamība.

LIETIŠĶĀ JOMA. Kaut arī jaunā darba nedēļa sāksies ar Mēness dilšanu, kas saimnieciskiem darbiem nav īsti piemērots laiks, šoreiz tam lielu uzmanību negribētos pievērst.

Pēc vasaras «spriedzīgajām» planētu kombinācijām tas šķitīs kā tāds nieks. Varat risināt darba sarunas, rakstīt projektus, rīkot tikšanās. Tikai vēl līdz 9. septembrim nebūtu labi uzsākt projektus, kas saistās ar būvniecību un nekustamajiem īpašumiem.

AUNS

Krāsaina emociju gamma, būs situācijas un cilvēku rīcība, kas tevi iepriecēs. Ir taču uz pasaules labi ļaudis! Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar tuviniekiem. Darba «frontē» izaicinājumi, bet parēķini, vai ir vērts pūlēties un kāds no tā labums tieši tev. Sirdslietās jauki piedzīvojumi, bet neapspried privāto dzīvi ar citiem. Var izcelties baumošana.

VĒRSIS

Svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju un nepieņem lēmumus steigā, var sanākt kļūdīties. Darbā strādā ar atdevi, bet noteikti raugies arī uz atalgojumu. Ir vērts runāt par algas pielikumu vai meklēt jaunas iespējas. Brīvdienās laiks izklaidēm, ballītēm, klubu apmeklējumam. Izejot sabiedrībā, var rasties simpātijas. Jaunā pazīšanās modinās sirdī romantiskas vēsmas.

DVĪŅI

Laiks izglītoties, apgūt kaut ko jaunu, pieteikties semināram. Prāts rosīgs un pilns ar idejām. Interesanti notikumi iespējami arī privātajā dzīvē. Iepazīšanās nesīs līdzi piedzīvojumus, kas paliks atmiņā. Varbūt kaut kas nebūs pēc tava prāta, bet atceries - viss, kas notiek, notiek uz labu. Vari kārtot darīšanas iestādēs un risināt komunālos jautājumus. Sekmīgas sarunas ar bankām.

VĒZIS

Darbā vai biznesā pārmaiņas un paplašināšanās iespējas. Esi gatavs izaicinājumiem, bet sargies no pārsteidzības. Jābūt piesardzīgam, kārtojot finanšu darīšanas. Raugies, lai viss tiek noformēts juridiski korekti un tev saprotami. Brīvdienās prieku sagādās neliels izbrauciens pie dabas vai ceļojums uz kādu kaimiņzemi. Tāds skaists vasaras noslēgums izdotos.

LAUVA

Parādi darbā sevi no labākās puses, priekšnieki un kolēģi novērtēs. Iespējams izdevīgs piedāvājums. Esi precīzs, ja darīšana ar bankām vai iestādēm. Lietišķajā jomā neies gludi, bet saglabā mieru, beigu beigās viss atrisināsies. Neaizmirsti par atpūtu un sargies no stresa. Svarīgas attiecības ģimenē - vairāk sapratnes un mīļuma! Dzīvē ir daudz košu krāsu.

JAUNAVA

Liec lietā dzīves pieredzi. Pats sev būsi vislabākais padomdevējs, un varbūt tavas zināšanas noderēs arī citiem. Iespējamas jaunas atklāsmes par it kā zināmām situācijām, paļaujies uz intuīciju. Brīvdienās vari nodoties mājokļa uzlabošanai un nelieliem remontdarbiem. Neatstāj novārtā attiecības ar mīļoto, labs laiks saviļņojošai romantikai.

SVARI

Turies pie iepriekš nospraustiem plāniem un pārbaudītām metodēm. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi. Jābūt uzmanīgam ar līgumiem un jāturas pie iepriekšējām norunām. Brīvdienās vajadzētu kaut kur iziet, apmeklēt pasākumus. Ja saņem uzmanības apliecinājumus, atbildi ar smaidu, pieklājīgi, bet sirdslietu avantūrās neiesaisties.

SKORPIONS

Dzīve var uzdāvāt jaukus brīžus un romantiskus piedzīvojumus. Būsi šarmants un pievilcīgs. Cilvēki to novērtēs un neslēps simpātijas. Ja tev ir otrā pusīte, tad īstais laiks kopā sarīkot mīļu pasākumu. Ja ne - tad atver sirdi mīlestībai. Darbā liela atbildība, bet var pavērties labas peļņas iespējas. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, dodies uz siltām zemēm notvert vasaru.

STRĒLNIEKS

Pēkšņi plāni un ieceres, ko vēlēsies tūdaļ uz līdzenas vietas realizēt. Neesi pārsteidzīgs, jo ātri tikai blusas ķer. Virzies uz priekšu nesteidzīgi un finanšu lietās saglabā piesardzību. Privātajā dzīvē pārdomu brīži. Atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās uzplauks visā krāšņumā. Vajadzētu vispirms pašam sev noformulēt, ko īsti vēlies.

MEŽĀZIS

Pievērsies mājas darbiem - sakārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti darbos arī citus ģimenes locekļus. Mājas atmosfērā sekmēsies radošais darbs, dzirkstīs spraigas sarunas un nedēļas nogale tiks pavadīta lieliski! Nākamajā darba cēlienā var aktualizēties finanšu jautājumi. Nekautrējies apspriest atalgojumu vai pieteikties augstākam amatam. Sekmīga pieredzes apmaiņa.

ŪDENSVĪRS

Jo vairāk uzzināsi un redzēsi, jo labāk atpūtīsies un uzkrāsi spēkus turpmākajiem darbiem. Brīvdienās aizbrauc nelielā ekskursijā ar izzinošu saturu. Darbā būsi citiem autoritāte un ar tavu viedokli rēķināsies. Nopietni jāpievēršas privātā biznesa attīstībai. Meklē plašākas iespējas, kompanjonus un domubiedrus. Labas iespējas atrast interesantus peļņas variantus.

ZIVIS

Jāuzmanās ar jauniem projektiem un kapitālieguldījumiem, jo var nākt pavērsieni, ko nebūsi plānojis. Pagaidām darbojies jau ierastajā spēles laukumā. Darbā necenties par varītēm pierādīt savu taisnību un nestrīdies ar priekšniecību. Attiecību joma var sagādāt nedaudz pārdomu brīžu. Ja kaut kas nav pa prātam, par to vajag atklāti izrunāties. Neslēp emocijas sevī.