Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 23. augustam

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 17. līdz 23. augustam

SIRDSLIETAS. Koķeti sievišķīgā planēta Venera «dzīvojas» šarmantajā Svaru zodiaka zīmē. Viegls flirts, valdzināšana un harmonijas meklējumi. Nedēļas nogalē dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Skorpionā, kas sabango kaislības līdz pašiem dvēseles dziļumiem. Nākamās darba nedēļas laikā vairāk dominēs draudzīgas, nevis sirdi saviļņojošas noskaņas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Beidzot uzņēmēji un saimniekotāji var mazliet uzelpot. Beidzas piņķerīgais periods, un darījumu sarunas un līgumu slēgšana veiksies labāk.

Nedēļas nogalē vēl neko nopietnu nevajadzētu uzsākt, bet jaunajā nedēļā līdz pat ceturtdienas vakaram ir pozitīvas kombinācijas darījumiem. Izņemot tos, kas saistās ar būvniecību un nekustamajiem īpašumiem.

AUNS

Neļaujies stresam un nemaini plānus bez nopietna pamatojuma, tas var sarežģīt situācijas. Ja būsi apdomīgs, izdosies realizēt ieceres. Svarīga privātā dzīve - ģimenes cilvēkiem kopīgi pasākumi ar radiniekiem. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist kaislības uzjundoša dzirkstelīte. Labs laiks ceļojumam un redzesloka paplašināšanai.

VĒRSIS

Brīvdienās vajadzētu iziet sabiedrībā, satikties ar draugiem, apmeklēt pasākumus. No šīm aktivitātēm gūsi pozitīvas emocijas. Varbūt arī izveidosies jauni kontakti vai radīsies simpātijas. Ikdienā daudz uzmanības paņems mājas solis un rūpes par savējiem. Ja iekrājušās brīvdienas, tad dodies tālākā ceļojumā.

DVĪŅI

Darbā esi precīzs, visu dari apdomīgi, jo pastāv riski kļūdīties. Turies tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Var aktualizēties izglītības un zināšanu tēma. Esi gatavs iemācīties kaut ko jaunu, apmeklēt semināru vai vienkārši uzklausīt pieredzējušāko kolēģu viedokli. Privātajā dzīvē mīļas emocijas un saskaņa.

VĒZIS

Ass prāts ir laba lieta, bet dažkārt jāļaujas sajūtām. Iekšējā balss pateiks priekšā, kā labāk rīkoties. Var pavērties jaunas, labākas, peļņas iespējas. Brīvos līdzekļus vēlams ieguldīt mājas saimniecībā - būs prieks pašam un ģimenei. Attiecībās svarīga stabilitāte un spēja nevis skatīties vienam uz otru, bet abiem kopā vienā - nākotnes - virzienā.

LAUVA

Ātri atradīsi kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem, taču ieklausies intuīcijā. Tā būs palīgs visdažādākajās dzīves situācijās. Spēsi redzēt cauri cilvēkiem un izprast viņu rīcības motīvus. Darbā atbildīgi pienākumi, bet svarīgi, lai tas tiek novērtēts gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Attiecībās jātiecas pēc stabilitātes, labs laiks kopīgiem pasākumiem.

JAUNAVA

Brīvdienās būsi aizņemts ar mājas darbiem un tuvinieku problēmu risināšanu. Profesionālajām veiksmēm vai neveiksmēm dzīvosi līdzi ļoti emocionāli, taču nav vērts satraukties. Tu vari, un tev izdosies! Attiecību jomā kaislības un piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar cilvēku, kam būs liela nozīme nākotnē.

SVARI

Saistībā ar sirdslietām iespējamas dažādas pārdomas. Izrādi simpātijas un pasper solīti pretī. Ar labestību un šarmu atvērsi durvis uz citu sirdīm. Un arī uz to vienīgo - īsto. Ģimenes cilvēkiem daudz rūpju par savējiem un mājas saimniecību. Vari pārkārtot mājokli un izdaiļot interjeru. Darbā jāstrādā ar atdevi un iedvesmu.

SKORPIONS

Tava dzīves pieredze un intuīcija būs labs palīgs ikdienā. Pirmajā vietā var izvirzīties finanšu tēma. Kārtojot darījumus, esi apdomīgs un neiesaisties riskantos pasākumos. Ja to ievērosi, tad iespējams noslēgt izdevīgas vienošanās un gūt peļņu. Svarīga būs arī privātā dzīve. Sajutīsi sirdī mostamies romantisku krāsu gammu.

STRĒLNIEKS

Veiksmīgs laiks dažādu lietišķo jautājumu kārtošanai - vari risināt sarunas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Darba frontē daudz izdarīsi un ar savu piemēru mudināsi arī kolēģus rosīties aktīvāk. Esi uzmanīgs, rīkojoties ar naudu. Privātajā dzīvē krāsaini piedzīvojumi, kas dienas sagriež kā karuselī.

MEŽĀZIS

Sajutīsi spēku pieplūdumu, radīsies jauni plāni un vēlme parādīt savus talantus un spējas. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Labs laiks prezentācijām un sabiedriskām aktivitātēm. Ar naudu jārīkojas apdomīgi, iespējami palieli tēriņi par saimnieciskām vajadzībām. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Daudz lietišķo kontaktu, tikšanās ar draugiem, iespējas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem. Piemērots periods jauniem projektiem un ienākumu pavairošanai. Tikai nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu - jau kaut kas nav pa prātam, izrunājies no sirds. Kādam attiecību tēma var sasaistīties ar ārzemēm.

ZIVIS

Dienu gaita lielā mērā atkarīga no emocijām. Izvairies no negatīvi noskaņotiem ļautiņiem, kas par visu žēlojas. Darbā vai biznesā iespējas izveidot jaunus, ienesīgus kontaktus, bet rūpīgi jāseko līdzi privātajiem tēriņiem. Ja plāno lielāku pirkumu, tad rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu. Attiecībās gādā par saskaņu un izvairies no strīdiem.