Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 16. augustam

© Ilustratīva bilde

Horoskopi no 10. līdz 16. augustam

SIRDSLIETAS. Ja vēlies mīļotajam cilvēkam no debesīm nonest zvaigzni, tad šīs nedēļas nogalē to izdarīt ir īstais laiks! Nu, labi... zvaigzne rokās droši vien nedosies, bet zvaigžņu lietus burvību divatā varat izbaudīt. Ja naksnīgās debesis skaidras, varēs redzēt meteoru plūsmu, kas visintensīvākā būs naktī no 12. uz 13. augustu. Savukārt 11. augustā būs Saules aptumsums, kas, atbilstoši astroloģijas teorijām, dzīvē var ienest karmiskus notikumus. Nedrīkst ļaut vaļu negatīvām emocijām, bet pozitīvās - lai bango ar pilnu jaudu!

LIETIŠĶĀ JOMA. Palēnām, pamazām. Nav vēlams uzsākt ilgtermiņa projektus, un īpaši uzmanīgiem jābūt ar dokumentiem, līgumiem, darījumu sarunām un no tām izrietošiem solījumiem. Būtisku lēmumu pieņemšanu, ja iespējams, labāk atlikt. Nevajadzētu iegādāties auto vai dārgu sadzīves tehniku. Toties lietotu iespējams pārdot visai sekmīgi.

AUNS

Nedēļas nogalē izklaides, tikšanās ar draugiem un jauna iepazīšanās, kam var sekot romantisks turpinājums. Vienīgi ar naudu rīkojies apdomīgi, jo pastāv riski prieka pēc iztērēties vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Lietišķajā jomā nopietni izaicinājumi - ja parādīsi, uz ko esi spējīgs, kolēģi novērtēs! Iespējams karjeras piedāvājums.

VĒRSIS

Dienas ritēs nemierīgi - tikšanās, pārrunas, tālruņa zvani. Dažu brīdi šī rosība «uzdos pa nerviem». Mieru, tikai mieru. Neuzņemies pārāk daudz, jo pārlieka slodze var ietekmēt pašsajūtu. Brīvdienas velti atpūtai ģimenes vai tuvu draugu lokā. Būs saistošas sarunas, kuru laikā dzims noderīgas idejas. Uz savējiem vari paļauties.

DVĪŅI

Darbā iespējas parādīt savas spējas un zināšanas. Izmanto šo laiku, lai realizētu sen izplānotas idejas. Kaut arī pašreizējais periods lietišķiem jautājumiem nav visai labvēlīgs, tev izdosies. Taču dienu steigā nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi. Brīvdienas pavadi kopā ar mīļoto cilvēku. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad risinājums ir atklāta saruna.

VĒZIS

Lietišķos jautājumus un darījumus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Viss nevirzīsies uz priekšu tik raiti, kā tev gribētos. Vari apdomāt nākotnes plānus, rakstīt projektus, pārskatīt finanses, bet - tikai teorētiski. Labāk veltīt laiku ģimenei un mājas darbiem. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, sarīko talku un noslēgumā kokteiļu vakaru vai dārza svētkus.

LAUVA

Mājas dzīve pirmajā vietā. Brīvdienās labprāt rosīsies saimniecībā, rūpēsies par saviem mīļajiem, lutināsi un samīļosi. Pretī vari sagaidīt to pašu - savējie ir atbalsts un spēks. Darba nedēļa nāks ar nopietniem un atbildīgiem pienākumiem. Spēsi tikt galā ar uzdevumiem, un tas tiks attiecīgi novērtēts. Iespējams, jāiemācās kaut kas jauns.

JAUNAVA

Prāts atvērts jaunām zināšanām un informācijai, kas tieši šobrīd nepieciešama un noderīga. Lasi, konsultējies ar līdzcilvēkiem, apmeklē seminārus, un viss, kas nepieciešams, atnāks pie tevis. Nozīmīga loma sirdslietām. Ja tici karmiskiem notikumiem, tad tieši tādi dzīvē var atgadīties. Pozitīvā nozīmē - iedvesmojoši un dvēseli saviļņojoši.

SVARI

Darbā labas iespējas parādīt savu profesionalitāti, bet vēl labāk, ja arī racionālu jautājumu risināšanai pieiesi nedaudz kreatīvi. Panākumi garantēti. Var pavērties iespējas pavairot ienākumus, bet jāseko līdzi sadzīviskiem tēriņiem. Privātajā dzīvē gādā par saskaņu un nestrīdies par sadzīves sīkumiem. Ja nāk jauna iepazīšanās, novērtē situāciju kritiski - vai tiešām viss ir tā, kā izskatās?

SKORPIONS

Emocionāli dzīvosi līdzi apkārt notiekošajam un kaldināsi dižus nākotnes plānus. Kā mēdz teikt: lēnām par tiltu!... Šis nav tas piemērotākais laiks, lai darbotos un sāktu jaunus projektus. Velti vairāk laika sev, atpūtai un ģimenes saišu stiprināšanai. Sarīko ar otro pusīti mīļu pasākumu, kas attiecībām piešķiļ jaunu dzirksti. Brīvajiem ļaudīm - iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogale piemērota nesteidzīgiem mājas darbiem. Izdaiļo interjeru vai parosies dārzā un sarīko ballīti radošā gaisotnē. Smelsies spēku un iedvesmu nākamajai darba nedēļai, kurā iespējamas mainīgas un neprognozējamas situācijas. Saglabā mieru un neiesaisties strīdos. Ja rodas jaunas peļņas iespējas, izvērtē tās kārtīgi. Vēlams orientēties uz pasākumiem, kas dod labumu ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Zināsi padomu jebkurā dzīves situācija. Cilvēki atzīs tavu autoritāti un ņems vērā padomus. Darba nedēļā gatavojies atbildīgiem pienākumiem - var nākties kārtot lietišķus jautājumus iestādēs vai bankās. Spēku un prieku smelsies, atpūšoties kopā ar draugiem, klubā vai kultūras pasākumā. Sirdslietās raibi piedzīvojumi, tikai neapspried neko ar citiem.

ŪDENSVĪRS

Turies tālāk no attiecību skaidrošanas - gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Cilvēkiem var nepatikt tavs tiešums, un var sekot pretreakcija. Nav vērts strīdēties, gan dzīve visu saliks savās vietās. Brīnišķīgs laiks, lai apdomātu jaunas peļņas iespējas nākotnei. Brīvdienas pavadi ar ģimeni - sirsnīgas sarunas iedvesmos, radīsies noderīgas idejas. Var rasties vēlme sākt ģimenes biznesu.

ZIVIS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem, pasākumi, kuru laikā iespējams satikt domubiedrus un iegūt jaunus paziņas. Vēlāk var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti. Attiecību jomā domīgs noskaņojums. Iespējams, pienācis laiks kaut ko mainīt, darīt labāk un citādi. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu no sirds izrunāties ar savu otro pusīti un respektēt atšķirīgu viedokli.