Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola augustā?

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI augusts, 2018.

AUNS

Pirmajā vietā darbs un karjeras virzība. Var nākt vilinošs piedāvājums, bet noteikti jāizvērtē arī finansiālais guvums. Kā mēdz teikt: katrai naudai ir sava cena. Ar naudu šomēnes rīkojies uzmanīgi. Svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju, tā palīdzēs tikt skaidrībā, kas ir kas. Sirdslietās šis un tas pārdomājams. Par to, kas tev šķiet svarīgs, izrunājies ar mīļoto.

VĒRSIS

Daudz emociju un ideju. Dzīvosi uz radošā pacēluma viļņa un ar savu aizrautību iedvesmosi citus. Vienīgi - vēlams uzklausīt arī līdzcilvēku domas, varbūt tajās ir kas vieds un noderīgs. Darbs prasīs enerģiju, bet raugies, lai tā neaiziet tukšgaitā. Un neiesaisties strīdos. Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, pāriem - attiecībās jauna dzirksts.

DVĪŅI

Daudz pienākumu mājās: jāapdara viss, kas iekrājies, jāpalīdz radiem, jāsaplāno nākotnē paveicamais. Paredzama liela rosība, taču nebūtu vēlams ķerties pie remonta. Darbā iespējamas neskaidras situācijas, tāpēc esi maksimāli precīzs. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, tā darbosies augstā līmenī. Brīvajā laikā vari apmeklēt meditācijas vai citus ezoteriskus pasākumus.

VĒZIS

Laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un jauniem apvāršņiem. Piesakies kādos kursos, apmeklē izglītojošu vasaras nometni vai dodies ceļojumā. Tādējādi arī atpūtīsies no trauksmainā darba skrējiena. Sekmīgs periods jaunu kontaktu veidošanai un prezentācijām. Sabiedriski saviesīgos pasākumos satiksi interesantus cilvēkus. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs.

LAUVA

Labi parādīsi sevi profesionālajā jomā, var izdoties realizēt kādus sen izlolotus plānus. Turklāt veikums dos arī augļus materiālā izteiksmē. Mīļuprāt rosīsies mājas saimniecībā, izdaiļojot un uzlabojot interjeru, gatavosi ziemas krājumus un brīvdienās lutināsi savējos. Vari doties ceļojumā, tikai rūpīgi sagatavojies - pārbaudi reģistrācijas, auto tehnisko stāvokli u.tml.

JAUNAVA

Svarīgas attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku, vēlams sarīkot kādu plašāku radu saietu un caur to dalīties optimismā. Darbā var veidoties situācijas, kas tev nav pa prātam. Neiesaisties strīdos, tie nebūs auglīgi, tikai iztērēsi enerģiju. Ja nāk jauns piedāvājums, ir vērts to apdomāt. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām un ezoteriskām tēmām. Apgūsti ko jaunu.

SVARI

Pārdomu laiks. Iespējams, būsi noguris no rosības, tāpēc gribēsies, lai visi liek mieru. Izkārto kādas garākas brīvdienas vai nelielu atvaļinājumu, lai pabūtu vienatnē un mierīgi atpūstos. Šis nav tas labākais mēnesis nedz lieliem sasniegumiem, nedz peļņai. Vari mazliet parosīties mājas saimniecībā, apciemot tālākus radus, ja nepieciešams, sakārtot īpašuma jautājumus.

SKORPIONS

Tu esi «taisns» cilvēks, ar stāju un pārliecību, taču jāprot ieklausīties un pieņemt atšķirīgu viedokli. Drīkst domāt arī citādi. Ja spēsi sadarboties, sekmēsies gan darbā un biznesā, gan attiecībās ar līdzcilvēkiem. Šomēnes var aktualizēties attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, parūpējies par romantiskām nedēļu nogalēm. Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Jāmērķē augstāk un tālāk... Kaut arī biznesam šī vasara nav tā labākā, tev var izdoties iesaistīties jaunos projektos un noslēgt ilgtermiņa vienošanās. Uz ātru peļņu neceri, orientējies uz nākotnes projektiem. Kaut arī darāmā pilnas rokas, neizdzen sevi līdz spēku izsīkumam, organisms sāks protestēt. Brīvajā laikā pievērsies saimniecības darbiem, sapos mājokli, sarīko ballīti.

MEŽĀZIS

Staros pozitīvas emocijas, virmos kaislības, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies zināmu lietu kārtību. Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes un ievēro tradīcijas. Varat sarīkot kādu mīļu pasākumu divatā. Lietišķajos jautājumos ieņem stingru pozīciju, tad panāksi vēlamo rezultātu. Brīvajā laikā lasi, mācies, izglītojies vai dodies izzinošā braucienā.

ŪDENSVĪRS

Esi atvērts kontaktiem, jo ir iespēja iegūt jaunus draugus, kas vēlāk kļūs par sadarbības partneriem. Brīvdienās pavadi laiku kopā ar bērniem un sniedz viņiem atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos attiecības. Kopumā jāsargās no strīdiem, nedrīkst pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Diezgan labs laiks, lai kārtotu lietišķus jautājumus iestādēs.

ZIVIS

Ja tu strādā algotu darbu, tad pēc jauniem piedāvājumiem pagaidām nevajadzētu lūkoties. Var sanākt kā parunā, kad, no vilka bēgot, uzskrien lācim. Kādu laiciņu būs grūti, bet jāpaciešas. Vairāk uzmanības velti sev - papildini zināšanas un paplašini redzesloku. Jaunrade un izdoma uzlabos attiecības, pārsteidz mīļoto ar jauku dāvaniņu vai maltīti restorānā.