Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9.augustam

© Ilustratīva bilde

Horoskopi no 3. līdz 9. augustam

SIRDSLIETAS. Brīvdienās laiks dzīves baudīšanai. Aizbrauc ar mīļoto cilvēku pavērot saulrietu pie jūras vai pasūti izmeklētas vakariņas liedaga restorānā. Šīs nedēļas nogalē dienu fonu nosaka Vērša zodiaka zīme, kas prot baudīt to, ko dzīve sniedz. Privātās dzīves jautājumiem piemērota arī trešdiena un ceturtdiena, kad Mēness atrodas ģimeniskajā Vēža zīmē. Tik vien jāatceras, ka var būt pārāk daudz emociju. Dažkārt tas ir labi, dažkārt - ne visai.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nav vēlams uzsākt nopietnus ilgtermiņa projektus, slēgt līgumus. Kā jau vēstījām, no 26. jūlija līdz pat 19. augustam nelabvēlīgā stāvoklī ir planēta Merkurs, kas tiešā veidā saistīta ar darījumiem, sarunām un dokumentiem. Līdz ar to jābūt maksimāli precīziem. Un, ja iespējams, jaunus ilgtermiņa projektus nevajadzētu uzsākt vismaz līdz augusta otrajai pusei. Pagaidām nevajadzētu pirkt arī auto vai dārgu sadzīves tehniku.

AUNS

Brīvdienās pozitīvu dvēselisku pārdzīvojumu un mīlestības laiks. Izbaudi romantiku un sirsnīgas sarunas. Nākamās nedēļas sākums diezgan saspringts. Kavēsies sarunas, pārrunas, darīšanas, bet domas un emocijas mainīsies. Nepieņem lēmumus mirkļa iespaidā. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām, sargies no nepārdomātiem tēriņiem.

VĒRSIS

Nedēļas nogalē atliec darbus un izdaiļo dvēseli. Labs laiks mākslas un kultūras apmeklējumiem vai tusiņam ar intelektuālām sarunām. Pāri visam mīlestība, kas sildīs un ielīksmos. Lietišķajās darīšanās atbalsts no līdzcilvēkiem. Vari nākt klajā ar idejām - domubiedri atradīsies. Nekautrējies apspriest atalgojumu.

DVĪŅI

Jāuzmanās no strīdiem par principiem. Ja iesaistīsies karstās diskusijās un par varītēm mēģināsi pierādīt savu taisnību, vari palikt zaudētājos. Kā zināms, bieži vien uzvar tas, kurš piekāpjas. Var aktualizēties izglītības jautājumi - padomā, kā papildināt profesionālās iemaņas. Privātajā dzīvē laiks mīlestībai un piedzīvojumiem.

VĒZIS

Nešķiediet enerģiju darbos un jautājumos, kas «buksē». Labāk mierīgi padomā par izaugsmes perspektīvām un jauniem apvāršņiem. Brīvdienas vajadzētu veltīt atpūtai. Palasi grāmatu, aizej uz kādu kultūras pasākumu, darbi pagaidīs. Toties nākamās nedēļas sākumā turi acis un ausis vaļā, jo var pavērties labas peļņas iespējas.

LAUVA

Dzīvē liela rosība - daudz ideju un kontaktu. Tikai neesi pārlieku kritisks, tas var radīt problēmas ar līdzcilvēkiem. Brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar mīļoto un dotos piedzīvojumos. Brīvajiem ļaudīm simpātijas un iepazīšanās dzīvē var ienākt caur ārzemju tēmu - ceļojuma vai komandējuma laikā, vai uzsākot saraksti.

JAUNAVA

Emocionāli sarežģīts periods, iespējams kāds satraukums mīlas jomā. Brīvajiem ļaudīm negaidītas iepazīšanās iespējas. Kaislības urdīs, un būs diezgan grūti visu salikt pa plauktiņiem. Lietišķajos jautājumos būsi noskaņots enerģiski, bet sargies no pārsteidzības. Notikumi var pavērsties negaidītā gultnē. Esi gatavs kontrolēt situāciju.

SVARI

Aktuāla pedagoģijas tēma, pieskati un parūpējies par savām atvasītēm. Brīvdienās prieku sagādās aktīva atpūta - izbrauciens ar divriteņiem, pludmales volejbols vai pārgājiens. Brīvajiem ļaudīm iespējami brīnišķīgi mīlas piedzīvojumi, romantika un saprašanās no pus vārda. Darba nedēļas sākumā aktualizēsies finanšu jautājumi.

SKORPIONS

Darbā un lietišķajā jomā iespējamas grūtības un sarežģījumi. Brīvdienās vari mazliet pastrādāt, bet - ar mēru. Kaut gan labāk būtu vienkārši darīt to, kas patīk un iepriecē sirdi. Jaunās nedēļas sākumā esi uzmanīgs, slēdzot līgumus, it īpaši, ja tie skar finanšu jomu. Privātajā dzīvē sapņaini romantisks emociju lidojums.

STRĒLNIEKS

Dota iespēja stiprināt autoritāti un parādīt savu vērtību. Naudas tēriņos ievēro mērenību un jaunas peļņas iespējas rūpīgi izvērtē. Brīvdienās intelektuālo kontaktu laiks. Atradīsi lielisku veidu, kā izklaidēties, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunajai darba nedēļai. Kādā pasākumā var rasties iespējas satikt cilvēkus, kas vēlāk kļūst par darījumu partneriem.

MEŽĀZIS

Stabila pamatne zem kājām. Varbūt dvēselē mazliet iezagsies šaubas, mazliet vilšanās un kāda skumja nots - tā varbūt ir tikai šķietamība. Ja tā objektīvi paskatās, labā ir daudz vairāk. Kaut arī šis uzņēmējdarbībai nav tas labvēlīgākais laiks, tev var izdoties noslēgt izdevīgus darījumus. Sirdslietās iespējami negaidīti pavērsieni.

ŪDENSVĪRS

Apkārt rosība un sabiedriskās aktivitātes. Piedalies, bet kādu brīdi atrodi arī vienatnei, lai atpūstos un pārdomātu to, kas svarīgs. Brīvdienās pievērsies attiecību jomai, vajadzētu tās mazliet atsvaidzināt un piešaut asumiņu. Darba pienākumos nākamnedēļ vajadzēs mesties ar pilnu jaudu, bet no tā būs arī finansiālais labums.

ZIVIS

Nedēļas nogalē vari satikties ar draugiem un domubiedriem, dzims labas idejas. Tikai neko nerisini ar kareivīgumu un no spēka pozīcijām. Jāsargās no strīdiem, it sevišķi tad, ja tie saistīti ar pasaules uzskatiem un dziļāko filozofisko pārliecību. Profesionālajā jomā pastāv iespējas izvirzīties un gūt augstu novērtējumu.