Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds ir mēneša jubilārs - lauva?

© Ilustratīva bilde

Lauva

Mēdz sacīt, ka Lauva ir zvēru un džungļu karalis. Viņa uzvedībā netrūkst pašpārliecinātības, viņš parādās un vienkārši IR! Dodiet Lauvām to, kas Lauvām pienākas, jo viņu attieksmē pret pasauli daudz kas atkarīgs no līdzcilvēku attieksmes, atzinības un labvēlības.

Lauva ies un cīnīsies, strādās vaiga sviedros un paveiks lielas lietas, ja par to gūs uzslavas un novērtējumu. Ja pretī būs vienaldzība vai kritika, Lauva apvainosies un vispār neko nedarīs: kad nav, tad nav! Morālais gandarījums un pozitīvs novērtējums viņam ir būtisks. Lauvas ir spilgtas, krāšņas personības ar līdera dotumiem, un visbiežāk viņi savā dzīvē izvirzās, ieņem atbildīgus amatus.

Tā kā Lauvām patīk atrasties uzmanības centrā, starp šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir daudzi ar publisku uzstāšanos saistīti cilvēki. Uzmanība un iespējas izpausties Lauvām nepieciešamas ne tikai darbā vai sabiedrībā, bet arī mājas dzīvē.

Māja Lauvām ir ļoti svarīga, turklāt ļoti spēcīgi darbojas princips - mans nams, mana pils (iespējams, ka šo teicienu pirmais izdomājis kāds Lauva...). Ja dzīve dos iespējas un rocību savu māju iekārtot grezni, ar gaumi un vērienu, Lauva to nekavējoties darīs. Turklāt tā nebūs māja viņam vienam - viņš būs parūpējies, lai te justos ērti gan ģimene, gan ciemos atnākušie draugi. Jāpiebilst, ka Lauvas parasti ir kompānijas dvēseles, ar viņiem labprāt kontaktējas, uzklausa, padodas viņu pārliecinošajam šarmam.