Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Augusts. Vienkārši atpūšamies

© Ilustratīva bilde

Spriedzes kombinācijas kosmosā turpinās. Vēl gaidāms Saules aptumsums, Merkurs un Marss patlaban ir retrogrādi... Tā nav cilvēku biedēšana, vien draudzīgs ieteikums augustu labāk veltīt mierīgai atpūtai, filozofiskām pārdomā, vai kādu iesāktu darbu pabeigšanai. Vienlaikus orientējamies uz to, ka septembris būs mazliet vieglāks.

Dokumenti, konkurence, likumu ievērošana

Līdz 19. datumam planēta Merkurs ir retrogrādā stāvoklī, kas nozīmē - nevajadzētu slēgt līgumus (gan darījumu, gan darba, gan privāti saimnieciskos). Ja tas ir jādara, tad pastiprināta uzmanība pievēršama detaļām, juridiskajām niansēm. Pirms kaut ko parakstīt, izlasiet vairākas reizes. Un it īpaši to, kas maziem burtiņiem apakšā rakstīts, savā saimniecisko darbu komentārā vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Sliktos stāvokļos atrodas arī Marss - nav vēlams iegādāties auto vai sadzīves tehniku, jāturas tālāk no strīdiem. Marsa ietekmē var rasties spriedzes situācijas starp biznesa partneriem, saasināties konkurence, tostarp - negodīga. Uztveriet visu mierīgi un neiesaistieties konfliktos.

Līdz septembrim retrogrāds ir Saturns - jābūt uzmanīgam un precīzam, ja darīšana ar valsts vai pašvaldību iestādēm, kā arī jāievēro likumi un noteikumi. Saturns bezatbildību nepiedod. Nav labvēlīgs laiks pamatakmens likšanai jaunbūvēm, bet jebkādi celtniecības darbi jāveic kvalitatīvi un atbildīgi. Līdz oktobrim retrogrāds ir arī Plūtons, turklāt tas atrodas Mežāža zīmē, kas saistās ar likumību, iestādēm, finanšu institūcijām.

Protams, katram uzņēmumam ir sava individuālā astrokarte, kurā var parādīties arī citas nianses. Tad astrologs mēģina piemeklēt no visa sliktā to labāko. Tomēr vispārējās tendences nekur nezūd.

Venera - labvēlīgāka nekā citkārt

Labā ziņa ir tāda, ka augustā planēta Venera, kas astroloģijā atbild par sirdslietām (un arī naudu) ir samērā labās kombinācijās.

Līdz 6. augstam tā atrodas Jaunavas zīmē, kas vēlas zināmu lietu kārtību. Izrēķināt, izanalizēt, veidot attiecības uz drošiem pamatiem. Pēc tam Venera nonāks Svaros, kas ir skaistuma, labas gaumes, harmonijas un līdzsvara zīme. Labs laiks, lai valdzinātu, ļautos vieglam flirtam, iepriecinātu mīļoto cilvēku ar romantiski skaistu pasākumu. Izdaiļotu mājokli, atjaunotu interjeru, kā arī savu un ģimenes garderobi.

Venera ir visa skaistā aizgādne, un, esot Svaru zodiaka zīmē, tai patīk pucēties. Cilvēki, ir īpaši meitenes, kas piedzimušas šādā laikā, apveltītas ar labu gaumi un stila izjūtu, ir glītas un pamanāmas. Līdzīgi ir arī puišiem, turklāt nereti šie cilvēki saistīti ar modes industriju vai dažādām mākslas nozarēm.