Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 2. augustam

© F64

Horoskopi no 27. jūlija līdz 2. augustam

SIRDSLIETAS. Naktī no 27. uz 28. jūliju Mēness aptumsums. Vairāk nekā citkārt var uzbangot emocijas. Ja tās ir ar plusa zīmi - tad lai jūtas viļņojas, romantika piepilda gaisu un viss notiek uz labu! Ja velk uz strīdiem, tad noskaiti līdz desmit un «jūtīgus» jautājumus nekustini. Var rasties pārpratumi, nepamatota aizvainošanās. No strīdiem jāsargās arī visu jauno nedēļu, jo vēl tuvojas Saules aptumsums.

LIETIŠĶĀ JOMA. Ja šovasar biznesa lietas «piņķerējas», tad viss vēl nebeigsies. Nav vēlams uzsākt nopietnus ilgtermiņa projektus, slēgt līgumus. No 26. jūlija līdz pat 19. augustam nelabvēlīgā stāvoklī ir planēta Merkurs, kas tiešā veidā saistīta ar darījumiem, sarunām, dokumentiem. Informācija jāpārbauda dubulti, visi dokumenti jāpārlasa.

AUNS

Darbā ir vērts papūlēties, jo tavs veikums tiks pamanīts un augstu novērtēts. Ja ne tieši darbavietā, tad nozares profesionāļu vidū noteikti. Neatsakies arī no papildu darbu piedāvājumiem. Būs radošas domas par peļņu. Privātajā dzīvē šis un tas pārdomājams un pārrunājams. Ja rodas jaunas simpātijas, nemeties bez apdomas piedzīvojumos.

VĒRSIS

Vasara pašā plaukumā, un vajag to izbaudīt. Labprāt apmeklēsi kultūras un izklaides pasākumus, tajos smelsies enerģiju un iegūsi jaunus paziņas. Ģimenes cilvēkiem prieks no kopā būšanas ar savējiem, noderīga domu apmaiņa un sapratne. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un simpātijas.

DVĪŅI

Brīvdienās pievērsies mājas saimniecībai, sakārto telpas, pārkārto vai izdaiļo interjeru, palutini savus mīļos ar gardām maltītēm. Vari doties iepirkšanās tūrē un iegādāties kādas skaistas lietas priekš sirds. Darbā izaugsmes iespējas, var nākt interesants karjeras piedāvājums. Nebīsties no jauniem izaicinājumiem, gūsi labumu.

VĒZIS

Svarīga finanšu tēma. Var rasties jaunas peļņas iespējas, taču jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem, un visu, kas saistās ar naudas lietām, jānoformē juridiski korekti. Pievērs uzmanību dokumentiem un līgumiem. Kādi peļņas varianti var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Labs laiks nelielam izklaidējošam ceļojumam.

LAUVA

Personības pilnveidošanās laiks - prātosi, ko darīt, lai dzīve krāsaināka un piepildītāka. Paļaujies uz intuīciju, tā pateiks priekšā labākos scenārijus. Darbā daudz pienākumu, bet tu ar visu sekmīgi tiksi galā. Tikai neiesaisties neauglīgos strīdos, kas paņem daudz enerģijas. Attiecībās svarīga stabilitāte, gādā par saskaņu un runā par to, kas svarīgs.

JAUNAVA

Pratīsi sarunāties ar līdzcilvēkiem un atstāt labu iespaidu. No kādas tikšanās var rasties siltas simpātijas, taču, lai veidotos jaukas attiecības, esi atvērtāks. Ieklausies otrā cilvēkā un atturies no kritizēšanas. Profesionālajā jomā derētu papildināt zināšanas, apmeklēt kādu semināru un ņemt vērā pieredzējušo kolēģu viedokli.

SVARI

Brīvdienas būs piepildītas ar saimniecības un ģimenes pienākumiem - jāparūpējas par mīļajiem radiņiem, bērniem jāsniedz kāds noderīgs padoms, jāgatavo dabas velšu krājumi ziemai... Taču nogurums neliks sevi manīt, drīzāk otrādi - būsi pilns pozitīvas enerģijas. Nākamajā darba nedēļā tā būs vajadzīga.

SKORPIONS

Daudz viedu domu un labas idejas. Tava dzīves pieredze noderēs pašam un kā padoms citiem. Cilvēki labprāt uzklausīs un respektēs tavu viedokli. Labs laiks, lai apsvērtu nākotnes plānus - dzīvē, darbā, biznesā. Lietišķajā jomā mainīgas situācijas, tāpēc nevajadzētu pieņemt radikālus lēmumus. Sirdslietās romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Priekšplānā nopietnās, lietišķās tēmas. Kamēr citi vaļojas, tev darba pilnas rokas. Ar enerģisku rīcību iespējams palielināt ienākumus, atrast jaunus peļņas variantus. Paļaujies uz saviem spēkiem, pieredzi un zināšanām. Privātajā jomā dzirkstis un daudz emociju. Ja tās ir ar plusa zīmi, ļauj vaļu! Ja ne - tad esi savaldīgs un domā, ko runā.

MEŽĀZIS

Vēlme darboties, pierādīt sevi un doties tālāk pa vēl neietiem ceļiem. Kāpēc gan ne? Mazliet jātiek pāri ieradumiem un šaubām, un - viss izdosies. Lai «pārslēgtos» uz cita viļņa, par labu nāks izraušanās no ierastās vides, neliels ceļojums, no kura atgriezīsies ar jaunām domām un spēkiem. Ja nekur nedodies, veic kādas pārmaiņas mājas vidē.

ŪDENSVĪRS

Piemērots periods, lai sakārtotu finanšu jomu. Pārskati rēķinus, saplāno ģimenes budžetu tuvākajam laikam un lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Idejas šajā jomā var būt labu labās. Var rasties arī iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ģimenē jāgādā par saskaņu. Vajadzētu izvairīties no strīdiem un visiem kopā brīvdienās izdomāt ko aizraujošu.

ZIVIS

Cilvēki tiecas pie tevis, lai pastāstītu par savām rūpēm, uzklausītu padomus vai vienkārši «paraudātu uz pleca». Tu esi labs cilvēks, bet atceries, ka sevi arī jāmīl. Atdodot spēku citiem, tā var pietrūkt sev pašam. Visu ar mēru. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas. Raugies uz finansiālo izdevīgumu un nekautrējies runāt par apmaksu.