Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā zodiaks ietekmē uzņēmumus?

© Ilustratīva bilde

Biznesa astroloģija ir samērā sarežģīta joma, kurā jābūt ne tikai astroloģiskām zināšanām, bet arī izpratnei par ekonomikas procesiem. Taču pastāv arī iespēja uz to visu paraudzīties vieglāk. Popkultūras horoskopi var kalpot iedvesmai un arīdzan var palīdzēt izprast veiksmes vai neveiksmes, situācijas, par kurām esat nojautuši. Aplūkojam situācijas, ja uzņēmuma vai struktūras astrokartē, kā arī dienas fonā dominē kāda zodiaka zīme.

Auns

Ugunīgais un ambiciozais Auns, kas aizraujas ar jaunām idejām un meklē partnerus starp miljonāriem, būs lielisks spēlētājs politikas lauciņā. Ja plānojat dibināt partiju, pievērsiet uzmanību tam, lai politiskā spēka «dzimšanas kartē» dominētu Auna zīme. Ja tā ietekmē valsts iestādes vai Aizsardzības ministrijas astroloģisko karti, darbība būs sekmīga. Auna paspārnē perspektīvu iegūst bruņotie spēki, kara rūpniecība, viss, kas saistīts ar ieročiem. Zinātniski pētnieciskie institūti, kas saistīti ar tehniku un mašīnbūvi, jādibina laikā, kad pieaug Auna astroloģiskā ietekme. Auns labvēlīgi ietekmē metālapstrādes un metāla būvkonstrukciju ražošanas uzņēmumus, kalēja smēdes, ceptuves. Dienā, kad dominē šī zodiaka zīme, var iegādāties smagās metalurģijas uzņēmumu akcijas.

Vērsis

Šai Zemes stihijas zīmei raksturīgs praktiskums, izturība, nesteidzība, aizdomīgums, tradīciju ievērošana un stabilitāte. Biznesā Vērsim patīk labi nopelnīt un sajust, kā pieaug labklājība. Uzņēmumi, kuru astroloģiskajās kartēs ir liela Vērša zodiaka zīmes ietekme, veiksmīgi darbojas finanšu plānošanas, grāmatvedības pakalpojumu, banku sektorā. Vērsis paver ceļu lauksaimniecības ražošanai, zemnieku saimniecībām. Lauksaimniecības dzīvnieku fermas un putnu fabrikas jādibina, kad Mēness (un, vēlams, arī vēl kādas planētas) atrodas Vērša zīmē. Tas pats attiecas uz arhitektūru, parku izveidi, lietišķo mākslu, mākslas un mūzikas skolām, konservatoriju, filharmoniju, juvelierizstrādājumu darbnīcām un mēbeļu ražotnēm. Ieteicams ņemt vērā, ka spēcīga Vērša zīmes ietekme uzņēmuma horoskopā palīdzēs pārdot un iegādāties nekustamo īpašumu.

Dvīņi

Radošais, apburošais, komunikablais, sabiedriskais, bet pretrunīgais Dvīnis kalpos kā labs ceļabiedrs uzņēmumam, kas darbojas sakaru jomā. Ar astroloģiskajā kartē dominējošu Dvīņu zīmi augšupeju piedzīvos pasts,

telegrāfs, sakaru operators. Ja šajā zīmē dienas fonā atrodas Mēness, mājās vai birojā jāievelk internets, televīzija un jāiegādājas mobilais telefons. Dvīnis ir dzelzceļa, dzelzceļa staciju, autotransporta uzņēmumu, taksometru un maršruta taksometru, kā arī sabiedriskā transporta aizbildnis. Dvīņu pārziņā ir dramaturģija, grāmatu izdevniecība, režisūra, baleta un balles deju skolas, svešvalodu kursi, bibliotēkas, grāmatu veikali. Dibinot laikrakstu, žurnālu, interneta mediju, blogu vai pat tikai atverot profilu sociālajos tīklos, jālūkojas, lai zīmīgajā brīdī galveno astroloģisko lomu spēlētu Dvīņi. Tas pats attiecas uz starpniecības pakalpojumu firmām, izziņu dienestiem, reklāmu medijos.

Vēzis

Darbā labi organizētie, atbildīgie un egocentriskie Vēži labvēlīgi ietekmē ar jūru un veselības aprūpi saistītās jomas. Ja tirdzniecības vai kara flotes horoskopā dominē Vēža zodiaka zīme, tas nozīmē, ka ceļš uz panākumiem ir bruģēts. Vēzis sekmē zivsaimniecības un zivju pārstrādes rūpniecības, kā arī naftas ieguves, pārstrādes un naftas produktu tirdzniecības attīstību, degvielas uzpildes stacija iegūs augstu konkurētspēju. Vēža labvēlību iemanto lopkopība un viss, kas saistīts ar lauksaimniecību, vīnogu audzēšana, vēsture un arheoloģija. Vēzim patīk kalnrūpniecība, ogļu ieguve, kapsētu apsaimniekošana, minerālūdens ieguve un tirdzniecība, virtuves mēbeļu ražošana. Tikpat pozitīvu ietekmi tas atstāj uz ēdināšanas jomu - restorānu un kafejnīcu biznesu, kā arī uz viesnīcām, hosteļiem, viesu namiem. Pārtikas tirgus vai veikals, kas atvērts, kad dominē Vēža zīme, kļūs par iecienītu iepirkšanās vietu, ko slavēs vietējie un tūristi. Vēža apskāvienos laimīgas vecumdienas sagaidīs veco ļaužu pansionātu iemītnieki.

Lauva

Lauvas «izgaršo» varu, sabiedrības uzmanību un līdera lomu. Turklāt radošam lidojumam spēj atrast praktisku izmantojumu. Lauvas visu dara ar vērienu, tām nepatīk krāt, bet patīk tērēt naudu. Lauvas novērtē greznību. Biznesā tās spēj atrast tik daudz partneru, cik vien iespējams. Turklāt šīs zodiaka zīmes aizgādībā ir arī ģimenes un bērni.

Ar dominanti Lauvas zīmē jādibina partijas, sporta komitejas, iestādes, kas sagatavo vadošos darbiniekus, bērnudārzi, mākslas un sporta skolas, cirks, teātra studija, fitnesa klubs, ar kino industriju saistīts uzņēmums, kazino, bārs, naktsklubs.

Lauva iegriezīs laimes ratu loteriju biznesā un šovbiznesā. Lauvas veiksme smaidīs bērnu rotaļlietu veikaliem, rotaļu laukumiem, sporta stadioniem, arēnām.

Jaunava

Šī zodiaka zīme atrodas Merkura aizgādībā un ir analītiska, praktiska, apķērīga, neatlaidīga un pedantiska. Šīs īpašības jāliek lietā! Un tā: ar būtisku Jaunavas ietekmi dienas fonā jāuzsāk sadzīves pakalpojumu bizness, jādibina arodbiedrības, grāmatvedības firmas, jāiekārto arhīvs. Jaunava sekmēs ķīmiskās tīrītavas, veļas mazgātavas, statistikas biroja, plānošanas nodaļas, analītiskās laboratorijas, pulksteņu darbnīcas, trikotāžas ateljē, sīklietu tirgotavas uzplaukumu. Ja plānojat ķerties pie jomas, kas saistīta ar sīkām detaļām, Jaunavas pedantisms jums lieti noderēs. Jaunava neļaus izputēt izšūšanas, aušanas un mežģīņu darināšanas studijai. Šīs Zemes stihijas zīmes paspārnē ir rekreācijas iestādes, sanatorijas, homeopātija, fitoterapija, fizioterapija, optikas veikali, veterinārās klīnikas, tipogrāfijas, automazgātavas u.c.

Svari

Gaisa zīmei, kas atrodas Veneras ietekmē, piemīt izteikta tieksme pēc estētikas, lieliska proporciju un krāsu izjūta, kā arī daiļrunība un sabiedriskums. Svaru zodiaka zīmes paspārnē sekmīgi darbosies diplomātiskais dienests, prokuratūra, tiesa, advokatūra. Ja plānojat atvērt juridisko pakalpojumu biroju, parūpējieties, lai, to dibinot, astroloģiskajā kartē dominētu šī zīme. Dienās, kad ir Svaru zīmes ietekme, jādibina modeļu aģentūra, zīmolu apģērbu veikals, mākslinieku darbnīca, frizētava, skaistumkopšanas salons, kosmētikas veikals, modes žurnālu izdevniecība, antikvariāts un jāuzsāk tirgošanās ar mākslas priekšmetiem.

Skorpions

Skorpiona zodiaka zīme ir sarežģīta un maz izprotama, tai piemīt gribasspēks un reizumis arī agresivitāte. Skorpions spēj akumulēt trakas idejas un pievēršas avangarda mākslai. Viņš labvēlīgi ietekmēs pētniecības institūtus, policiju, izlūkdienestu, detektīvu aģentūru, lombardus, apdrošināšanas aģentūras, kredītkompānijas, traumpunktus, morgu, krematoriju, publisko namu, rentgena aparatūru, neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Skorpiona interešu jomas ir: filozofija, psiholoģija, metafizika, hipnoze, bioenerģētika, kodolieroči, radiācijas izpēte, ķirurģija, ginekoloģija, neroķirurģija, plastiskā ķirurģija, alpīnisms, vēstures pieminekļu restaurācija.

Strēlnieks

Strēlnieks ir enerģisks, godīgs finanšu darījumos, atklāts, temperamentīgs un izpalīdzīgs. Strēlnieka aizbildniecība noder ārvalstu konsulātiem, diplomātiskajiem dienestiem, likumdevējiem, augstākajai tiesai, tiesībsargam, cilvēktiesību uzraudzības iestādēm.

Strēlnieka dominante astroloģiskajā kartē labvēlīgi ietekmē augstākās mācību iestādes, baznīcas, tūrisma birojus, reklāmas aģentūras, lidostas, sporta preču tirgotājus un eksporta jomas pārstāvjus. Strēlnieks talkā jāņem medniekiem un tiem, kas grasās atvērt medību preču veikalu, zooveikalu vai pievērsties jāšanas sportam.

Mežāzis

Salto ziemas mēnešu pārstāvis Mežāzis ir praktisks, piesardzīgs un izturīgs, negrib izcelties pūlī un baidās no pārmaiņām. Uzņēmuma «dzimšanas» horoskopā Mežāža īpašības ļaus gūt panākumus augstākajā matemātikā, programmēšanā, datorzinātnēs, arhitektūrā un būvniecībā. Mežāzis rūpēsies par skaitļošanas tehniku, kažokādas un ādas apģērbu ražošanu, apavu darbnīcu, komunālo pakalpojumu uzņēmumu, dzīvokļu kooperatīvu, lielveikalu, pašvaldību administratīvajiem centriem, valsts iestādēm un dienestiem.

Ūdensvīrs

Izgudrotājs un novators Ūdensvīrs ir ideālists, kuru pārņēmusi ideja glābt vai vismaz pilnveidot pasauli. Urāna ietekmē šo zīmi piemeklē negaidīti pavērsieni. Ūdensvīrs aktīvi atbalsta aviāciju, kosmosa tehnoloģijas, datorzinātnes, bioniku, kiberzinātnes, elektroniku, Visuma izpēti, astronomiju. Šī Gaisa stihijas zīme savā aizgādībā labprāt ņemtu planetārijus un teleskopus, kā arī parapsiholoģiju, ekstrasensoriku, telekinēzi, psihoterapiju, fantastikas literatūru, labdarības organizācijas.

Zivis

Zivju zodiaka zīmes daba ir divējāda. Zivis ir sentimentālas, emocionālas, sapņainas, mīl dabu, dzīvniekus un cenšas nevienu neaizvainot. Zodiaka apli noslēdzošās zīmes labvēlība vajadzīga slēgtām medicīnas iestādēm, psihiatriskajām slimnīcām, onkoloģijas centriem, sanatorijām.

Zivis aizbildīs par specdienestiem, kuģu būves uzņēmumiem, sektām, klosteriem, fotostudijām, suvenīru veikaliem, slepenām organizācijām, nelegālu uzņēmējdarbību, apsardzi, cietumu, tēlniecību.

Tajā pašā laikā Zivis arī ir radošas un var būt mazliet bohēmistes. Ja uzņēmuma astrokartē dominē Zivju zīme, tad tas būs pluss darbībai klubu biznesā, bāra, alkohola ražotnes vai radošas darbnīcas izveidē.