Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 12. jūlijam

© Jānis Vecbrālis /F64

Horoskopi no 6. līdz 12. jūlijam

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale piemērota dzīves baudīšanai - labs vīns, labs siers un saulrieta vērošana ērtā zvilnī kopā ar mīļoto cilvēku būs tieši tas, kas vajadzīgs. Šādas noskaņas veicina Mēness atrašanās Vērša zodiaka zīmē. Sirdslietu tēmai piemērots laiks arī 11. un 12. jūlijā, kad Mēness emocionāli jūtīgajā Vēža zīme, tomēr jābūt apdomīgiem. Nevajadzētu ļaut vaļu pārāk vētrainām jūtu izpausmēm vai rīkot izskaidrošanos. Piektdien, 13. jūlijā, ir Saules aptumsums. Pastāv uzskats, ka tas ir karmisku notikumu vēstnesis.

LIETIŠĶĀ JOMA. Mēness ir dilstošā fāzē, un jaunā darba nedēļa sāksies ar Dvīņu zīmes ietekmi - tas nekādi nesekmē lietišķas un auglīgas biznesa sarunas. Var pamētāt idejas, apspriest teorētiskas iespējamības, bet ne vairāk. Atbilstoši Veneras stāvokļiem naudas lietām nākamā darba nedēļa ir normāla, bet jāpievērš uzmanība dokumentiem un līgumu detaļām. Slikts laiks tehniskām tēmām.

AUNS

Idejas, idejas, idejas! Tās rosīsies un drūzmēsies tavā prātā. Var rasties jauni plāni attiecībā uz darbu vai biznesu, domas, kā pārkārtot mājas saimniecību vai - vispār, ko mainīt dzīvē. Brīvdienas velti mierīgai atpūtai, lai sakoncentrētu domas, un pēc tam ķeries pie darba. Ieceres izdosies! Brīvajiem ļaudīm jauki piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

VĒRSIS

Mājās valdīs saticība un mīlestība. Brīvos brīžus labprāt pavadīsi kopā ar savējiem, būs interesantas sarunas un veiksies saimniekošana. Brīvajiem ļaudīm šis ir labs laiks attiecību veidošanai un ģimenes ligzdiņas vīšanai. Ja pienācis atvaļinājums, tad ir vērts aizbraukt nelielā ceļojumā. Būsi uz radošā pacēluma viļņa un satiksi daudz domubiedru.

DVĪŅI

Svarīgi materiālas dabas jautājumi. No finanšu stabilitātes lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Mēģini kontrolēt ienākumus un izdevumus, lai neiztērējas vairāk, nekā vari atļauties. Attiecībās iespējami nelieli samezglojumi, bet kopsaucēju vienmēr vajag atrast. Galvenais - gribēt. Labs laiks redzesloka paplašināšanai vai nelielai ekskursijai.

VĒZIS

Daudz emociju, mīļuma un sirds siltuma - dažu brīdi būsi gatavs pažēlot un apmīļot visus, kam, tavuprāt, tas nepieciešams. Necenties kādu glābt, ja viņš pats tev to nelūdz. Tas tikai var situāciju sarežģīt. Vairāk pievērsies darbam un biznesam, var pavērties jaunas iespējas.

LAUVA

Mīļš smaids un šķelmīgas dzirkstītes acīs - pratīsi atstāt uz cilvēkiem patīkamu iespaidu, un kāds viegls flirts var pāraugt nopietnās attiecībās. Izturies pret sirdslietām atbildīgi. Darbā var nākties uzņemties papildu pienākumus vai risināt strīdīgas situācijas. Nestrīdies par sīkumiem, jo gudrākais piekāpjas. Labi darbosies intuīcija.

JAUNAVA

Brīvdienās būsi nobriedis saimniecības darbiem. Vari paveikt to, kas kādu laiku stāvējis nedarīts, tikai nevajadzētu sākt remontu vai pārbūves darbus. Un arī ar tehniskām ierīcēm jābūt uzmanīgam. Svarīgi un būtiski notikumi iespējami privātajā dzīvē. Simpātiju dzirkstis, kaislību virpuļi... Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kam nozīme tālākā nākotnē.

SVARI

Lieli plāni... bet uzmanīgi! Visu rūpīgi izvērtē, lai vēlāk neatklājas, ka pamati par vāju. It īpaši tas attiecas uz jauniem projektiem vai karjeras izaicinājumiem. Svētīgi būtu papildināt profesionālās iemaņas kādos kursos vai semināros. Mājās sakrājušies darbi, ko vajadzētu brīvdienās paveikt. Gādā par saskaņu ģimenē.

SKORPIONS

Kaut arī šī vasara biznesam nav labvēlīga, tev var izdoties realizēt kādu jaunu projektu un palielināt ienākumus. Esi modrs un nepalaid garām peļņas iespējas. Vajadzētu orientēties uz projektiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Attiecībās pozitīvas emocijas un romantika. Brīvajiem ļaudīm iespējami aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Kaut arī vasara pašā plaukumā, atpūta tev nebūs prātā. Profesionālajā jomā gaidāmi izaicinājumi, iespējas iesaistīties jaunos projektos un pavairot ienākumus. Tiesa, izrēķini visus par un pret un turies tālāk no šaubīgiem darījumiem. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās, sarīkojot bohēmisku ballīti labu draugu lokā un kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Laiks vasaras baudīšanai un izklaidēm. Ja klāt atvaļinājums, tad dodies ceļojumā un apskati citu zemju arhitektūras un mākslas vērtības. Brauc kopā ar labu kompāniju - ģimeni un uzticamiem draugiem. Pārdomas par sirdslietām, ilgas pēc mīļuma un krāsaina emociju gamma. Labs laiks, lai veidotu attiecības un izbaudītu mīlas pilnas dieniņas.

ŪDENSVĪRS

Darba dienās būsi noskaņots lietišķi un nopietni, bet jāatceras arī par atpūtu. Profesionālie pienākumi radīs emocionālo spriedzi un stresa riskus. Ja daudz strādāsi, nekautrējies runāt arī par adekvātu atalgojumu. Brīvdienās nedari neko. Velti laiku sev, pārdomām vienatnē, aizbrauc pie dabas, palasi labu grāmatu. Jāturas tālāk no strīdiem un attiecību skaidrošanas.

ZIVIS

Pirmajā vietā ģimene un savējie. Laiks, ko pavadīsi kopā, dos pozitīvas emocijas un uzlādēs ar enerģiju. Pievērs pienācīgu uzmanību bērnu vēlmēm un vajadzībām. Brīvajā laikā izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem, bet ne ar vienu neapspried savu privāto dzīvi. Pavisam nevilšus var izcelties baumas vai rasties pārpratumi.