Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds ir mēneša jubilārs - vēzis?

© Ilustratīva bilde

Jūlija lielāko daļu Saule atrodas Vēža zodiaka zīmē, un tie, kas dzimuši šajā mēnesī, svin dzimšanas dienas. Vēža zīmes cilvēki ir inteliģenti, saprotoši, sargā savu pavardu un savējos apbižot neļaus.

...Viņš sargā savu dzimto alu, sēž tur savā bruņu čaulā un raugās Mēnesī - bieži vien tas ir viņa visdziļākais un ilgotākais dzīves piepildījums. Vēži ir īsteni mājinieki, un savējie viņam ir svarīgākais uz pasaules. Ja kāds aizskars šo svēto teritoriju, tad inteliģentais, labdabīgais un miermīlīgais Vēzis var iekniebt, nu, ļoti sāpīgi. (Caur šo dzimtas sakņu un kopības apzināšanos Vēžiem rodas arī mīlestība pret senlaicīgām vērtībām, dzimtā no paaudzes paaudzē mantotiem un antikvāriem priekšmetiem, vēlme apkopot senču nostāstus un leģendas.)

Māju izjūtu Vēži neapzināti meklē arī darbā, vislabāk viņi jūtas nelielos kolektīvos, kur valda savstarpēja sapratne, kur cilvēki ir lietas kursā cits par cita dzīvi, rīko kopējus pasākumus, draudzējas. Tāda liela, saticīga ģimene. Kas gan var būt labāks par to? Darbā uz Vēzi var paļauties. Viņš visu izdarīs kārtīgi, ar atbildības sajūtu.

Vēži sabiedrībā ir labi ieredzēti, prot gan inteliģenti parunāties, gan kādu joku izstāstīt.

Daudzi pie viņiem tiecas arī tāpēc, ka Vēzis prot uzklausīt. Un saprast. Pašam gan padomus uzklausīt un pieņemt bieži vien ir grūti. Ja uz Vēzi izdara spiedienu, tad viņš burtiski sastingst. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Un kādā brīdī pamostas spītība.

Lai arī Vēžiem ir gana daudz draugu un paziņu, daudzi no viņiem dziļi dvēselē alkst iekšējā miera.

23. jūlija pusnaktī Saulīte pāries karaliskajā Lauvas zodiaka zīmē, un par šiem jubilāriem stāstīsim augusta astroloģiskajā apskatā.