Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 28. jūnijam

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 22. līdz 28. jūnijam

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē Mēness, kas astroloģijā nosaka dienas noskaņu, atrodas dziļajā Skorpiona zodiaka zīmē. Tas nozīmē, ka 23. un 24. jūnijā ir labs laiks, lai gremdētos apcerīgās pārdomās, izprastu situācijas un problēmas. Sirdslietu jomā dziļas kaislības, bet arī greizsirdības velniņi nesnauž. Nebūtu vēlams rīkot izskaidrošanās, jo Mēness Skorpionā varbūt piedod, bet neaizmirst. Tāpat arī 28. jūnijā jāsargās no neadekvātām emociju izpausmēm, jo ir pilnmēness.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darba nedēļa 25.06. sākas ar Strēlnieka zīmes ietekmi. Piemērots laiks, lai sazinātos ar ārvalstu partneriem, domātu par jaunu iemaņu apguvi vai rīkotu izzinošas lekcijas personālam. Taču īpaši uzmanīgiem jābūt ar dokumentiem, naudas darījumiem, arī tehniskām ierīcēm, jo ļoti negantas kombinācijas veido Merkurs, Venera, Marss. Un diemžēl visu nedēļu.

AUNS

Ne vienmēr Līgosvētki jāsvin pēc ierastām tradīcijām, šogad piemērots laiks, lai dotos ceļojumā, izklaidētos un atpūstos. Taču esi vērīgs - pārbaudi rezervācijas un citas lietas, lai izvairītos no negaidītiem pārsteigumiem. Ja līgosi savā zemē ar savējiem, tad ir vērts apmeklēt publisku izklaides pasākumu. Rīkojies apdomīgi ar naudu un jaunajā nedēļā gatavojies atbildīgiem darbiem.

VĒRSIS

Līgosvētkos apmeklē kultūras vai izklaides pasākumus, jo svinēšana mājās nedos gandarījumu, turklāt var izcelties domstarpības ar ģimenes locekļiem. Kopīga iziešana mazinās iespējamo spriedzi. Turklāt pastāv iespējas satikt interesantus cilvēkus un izveidot noderīgas iepazīšanās. Šis periods sekmīgs arī radošai un sabiedriskai darbībai. Vari plānot ceļojumu uz tālākām zemēm.

DVĪŅI

Daudz darba. Īsais Jāņu laiks arī paies gluži nemanot - bija tās brīvdienas un svinēšana vai nē? Kas to lai zina. Patiesību sakot, sabiedriskas izklaides lielu labumu nedos. Tikai velti iztērēsi dārgo laiku. Koncentrējies darba lietām un lietišķiem jautājumiem. Var nākties kārtot darīšanas kādās iestādēs, un tam labi jāsagatavojas. Pievērs uzmanību dokumentiem, līgumiem un maksājumiem.

VĒZIS

Svētkiem sagatavoties tā īsti nesanāks, jo darbs dzīs darbu. Tik daudz pienākumu, ka nevar saprast, pie kā ķerties vispirms. Situācijas var mainīties, tāpēc esi gatavs reaģēt elastīgi. Īpašu uzmanību pievērs naudas lietām, nevajadzētu aizņemties vai iegādāties dārgas lietas līzingā. Svarīga arī attiecību tēma un savstarpējs atbalsts. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar spilgtu personību.

LAUVA

Būsi šarmants un pievilcīgs, taču uz to paļauties nevajadzētu. Ar simpātiju izrādīšanu var rasties kādi pārpratumi. Brīvajiem ļaudīm it īpaši kritiski jāparaugās uz jaunu attiecību veidošanu. Ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās. Savukārt pāriem no sirds jāizrunājas, lai nerodas spriedze. Līgo svētkus vajadzētu pavadīt mierīgi atpūšoties, jo nākamajā nedēļa nāksies krietni pastrādāt.

JAUNAVA

Jāņu laika romantiskās noskaņas ienāks arī tavā sirdī, emocijas viļņosies, un ir lielas iespējas atrast brīnumaino papardes ziedu. Izbaudi šo laiku. Nākamā darba nedēļa būs nemierīga, darbā var rasties strīdi, diskusijas un viedokļu atšķirības. Ja iespējams, nekur neiesaisties. Miers baro, nemiers posta! Vakarus velti pats sev - atpūties, lasi, izglītojies. Ir īstais laiks jaunu iemaņu apguvei.

SVARI

Mājās kopā ar savējiem jutīsies vislabāk. Būs interesantas sarunas, noderīga domu apmaiņa un sajūta, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Gatavošanās līgošanai sagādās daudz prieka. Darbā izcelsies ar labām idejām un radošu pieeju, tas tiks pamanīts un novērtēts. Sirdslietās gan viss nebūs tā, kā tu vēlies, bet jāizvairās no strīdiem. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu mesties sirdslietu avantūrās.

SKORPIONS

Daudzās jomās tev ir plašas zināšanas, un cilvēki labprāt uzklausa tavas domas. Tomēr nevajadzētu uzskatīt savu viedokli par vienīgo pareizo. Ieklausies, ko saka oponenti, arī tajā var būt kas noderīgs. Līgosvētkos atver sirdi romantiskām noskaņām - jāņuzāļu smarža iedvesmos, un kādas vibrācijas sirdij liks pukstēt straujāk. Vari arīdzan plānot atvaļinājuma ceļojumu uz tālākām zemēm.

STRĒLNIEKS

Brūvē alu un sien sieru (vai - vienkārši nopērc), jo pie tevis var iegriezties pulciņš jāņabērnu. Ar jautru aplīgošanos, dziesmām un dejām nakts paies nemanot. Ja nav apstākļu, lai uzņemtu, tad pats dodies ciemos pie draugiem. Jaunajā nedēļā vajadzēs pievērsties peļņas tēmai. Iespējami ienesīgi darījumi un jauni kontakti. Taču nav labs laiks tehnikas iegādei. Jāievēro instrukcijas un drošības prasības.

MEŽĀZIS

Sajutīsi spēku un enerģiju, jautājumi, kas iepriekš sagādājuši galvassāpes, atrisināsies, un viss nostāsies savās vietās. Varbūt vēl kādā brīdī liksies, ka sirds vēlas ko vienu, bet prāts saka ko citu, taču arī tas pāries. Vienīgi nelielas galvassāpes var sagādāt neparedzēti izdevumi. Ar naudu rīkojies apdomīgi un svētku svinēšanai daudz netērējies. Vari aizbraukt piknikā pie dabas.

ŪDENSVĪRS

Sargies izšķiest enerģiju tukšgaitā un neuzņemies pienākumus, par kuru rezultātu neesi pārliecināts. Tas var radīt spriedzi ar cilvēkiem, kuriem būsi kaut ko apsolījis. Darba lietām nav tas ražīgākais laiks. Kaut gan - var arī rasties interesantas idejas par peļņu. Svētkos kaut kur aizbrauc vai apmeklē izklaides pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

ZIVIS

Sapņaini romantiskas noskaņas, kas tik ļoti piestāv Līgo nakts burvībai. Ļaujies šim lidojumam pussolīti virs zemes. Iesaisties svētku organizēšanā vai apmeklē kādu plašāku pasākumu. Ja esi sirdī brīvs, kāda dzirkstelīte var skart sirdi. Darba nedēļa būs diezgan sarežģīta - var aktualizēties apmaksas jautājums un rasties strīdīgas situācijas. Jebkurā gadījumā centies saglabāt mieru.