Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola jūnijā?

© Sanita Ceirule/F64

HOROSKOPI: jūnijs, 2018.

AUNS

Kamēr citi priecājas par vasariņu, tev darba pilnas rokas. Šis mēnesis piemērots jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā. Vari attīstīt savu biznesu vai pieteikties augstākam amatam. Nekautrējies apspriest naudas jautājumus un sargies no nepārdomātiem tēriņiem. Pārmaiņas vai jaunas vēsmas var ienākt sirdslietu jomā. Nepieņem sasteigtus lēmumus.

VĒRSIS

Diezgan traki, ja kādi cilvēki vai notikumi izjauc noteikto lietu kārtību. Bet tāda reiz nu ir dzīve! Laiks ritēs nemierīgi, var mainīties apstākļi, norunas un domas. Pēc saspringtām darba dienām noteikti atrodi laiku atpūtai - izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, festivālus vai «aizšauj» uz kādu zaļumballi. Radošas aktivitātes iedvesmos un dos iespēju iepazīt interesantus cilvēkus.

DVĪŅI

Pirmajā vietā finanšu tēma. Padomā, kā vari palielināt ienākumus. Iespējas var būt dažādas, sākot ar karjeras kāpienu un beidzot ar privāta biznesa attīstīšanu. Ar ieguldījumiem gan esi uzmanīgs, tāpat arī neaizdod un neaizņemies. Sekmīgs laiks, lai kārtotu lietišķas darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem. Ceļojumus un bohēmiskas izklaides pagaidām atliec.

VĒZIS

Jaunu plānu un iespēju laiks. Radīsies dažādas labas idejas, kā arī potenciālie sadarbības partneri. Visu rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz - pārbaudi, pārliecinies, izskaitļo. Šis mēnesis vairāk piemērots sagatavošanās darbiem, nevis realizācijai. Turklāt naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt ļoti uzmanīgam. Vislabākā atpūta būs došanās ceļojumā.

LAUVA

Dažu brīdi gribēsies aiz sevis aizvērt durvis - lai visi liek mieru. Šādi vienatnes brīži patlaban ir ļoti nepieciešami, tāpēc palūdz, lai tavējie izturas ar izpratni. Aizbrauc kaut kur pie dabas vai siltos vakaros vienkārši paklejo pa pilsētu. Tādējādi atkal smelsies enerģiju. Svarīga privātā dzīve un attiecības ar otro pusīti. Izrunājies par to, kas svarīgs, un nestrīdies par sīkumiem.

JAUNAVA

Izbaudi vasaru! Kaut arī mājās atbildīgi pienākumi un saimniecības darbi, pārāk ar tiem apkrauties nevajadzētu. Apdari pašu nepieciešamāko, bet nesāc vērienīgas pārbūves vai remontu. Daudz auglīgāka būs pievēršanās attiecību tēmai - ir labs laiks, lai gūtu saskaņu. Tāpat arī prieks no tikšanās ar draugiem. Paziņu lokā var parādīties interesanti cilvēki.

SVARI

Ko lai dara - tāda ir dzīve: kamēr citi vaļojas, tev jāstrādā arī par viņiem. Taču nepiktojies, jo kārtīgi un ar iedvesmu darītais dos labus rezultātus. Tevi pamanīs un varbūt piedāvās pakāpties karjerā. Nekautrējies runāt par atalgojumu un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Naudas lietās jābūt apdomīgam un precīzam. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami attiecību jomā.

SKORPIONS

Šis mēnesis ir piemērots atvaļinājuma ceļojumam, turklāt vēlams izvēlēties maršrutu ar izzinošu programmu uz vietām, kur jūtama senatnes elpa, ir kultūras un vēstures pieminekļi. Labs laiks romantiskiem randiņiem un attiecību spodrināšanai. Darbā vai biznesā esi uzmanīgs ar partneriem un kontaktu veidošanu. Svarīgi visu kārtot juridiski korekti.

STRĒLNIEKS

Sekmēsies lietišķas darīšanas, zināsi, kur ar kādiem jautājumiem jāvēršas un kā panākt rezultātu. Aktualizēsies peļņas tēma, un var pavērties jaunas iespējas. Tomēr ar finansēm rīkojies uzmanīgi - neļaujies atlaižu vilinājumam un sargies no nepārdomātiem pirkumiem. Īpaši riski iztērēties par saimniecības vajadzībām. Šis mēnesis nav diez cik labs ceļojumiem.

MEŽĀZIS

Svarīgi neļaut vaļu emocijām un to iespaidā nepieņemt būtiskus lēmumus. Ja dodama svarīga atbilde, mierīgi visu apdomā un izvērtē. Darbā neskaitāmi pienākumi, taču neuzņemies pārāk daudz un raugies, lai samaksa ir adekvāta. Šomēnes nevajadzētu plānot lielus pirkumus vai slēgt nozīmīgus finanšu darījumus. Brīvdienās prieku sagādās izbraucieni - ar ģimeni vai tuviem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Jāsargās no konfliktsituācijām un pārliekas enerģijas tērēšanas tur, kur nav atdeves. Necīnies ar vējdzirnavām, diez vai uzvarēsi! Darba lietās īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc velti vairāk laika sev, sabiedriskām aktivitātēm un mīļotajam cilvēkam. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām un ezotēriskām tēmām, iekšējo pasauli sakārtot palīdzēs meditācijas.

ZIVIS

Intuīcija augstā līmenī - ātri orientēsies situācijās un cilvēku mērķos un slēptajos nolūkos. Paļaujies uz iekšējām sajūtām, tās palīdzēs pašam, un spēsi dot noderīgus padomus arī citiem. Tikai neiesaisties konfliktsituācijās, ja tevi neviens nelūdz par šķīrēju - ir riski iemantot nelabvēļus. Svarīgās lietās paļaujies uz tuviem draugiem un mīļoto cilvēku. Jauna, interesanta iepazīšanās.