Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kirkorovu klans – gēni vai horoskops?

© WorldPodium.ru

Pavasarī (aprīlis, maijs) dzimšanas dienas svin Vērša zodiaka zīmē dzimušie. Arī es esmu viena no viņiem un vēlējos jums, lasītāji, pastāstīt par populāra mākslinieka attieksmi pret horoskopiem, viņa bērnu zvaigžņu kartēm un dzīvi kopā ar slaveno tēvu. Stāsts būs par Krievijas estrādes karali Filipu Kirkorovu, kurš 2017. gada 30. aprīlī atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu, kuras atskaņas bija jūtamas visa gada garumā.

Filips Kirkorovs

Filips ir dzimis Vērša zīmē, ko uzsver teju katrā intervijā, piebilstot, ka ir liels darbaholiķis. Varu tikai apstiprināt, ka tieši tā tas arī ir, jo man ir bijis tas gods redzēt viņu ne tikai koncertos, bet arī mēģinājumos un ārpus skatuves dažādos projektos, pasākumos. Viņš ir draudzīgs, atklāts, sabiedrisks un ļoti mīl taisnību. Spējīgs aizstāvēt vājākos, nelaimē nonākušos, kā arī atbalstīt jaunos talantus, dodot tiem pedagoģiskus padomus. Un, protams, dziedāšana - tā ir Kirkorova stihija! Kā nekā Vērša zodiaka zīme organismā «atbild» par kaklu, tāpēc Filips gan dzied, gan vada pasākumus, gan samērā daudz runā intervijās, uzstājas ballītēs u.c. Karjera viņam kā jau Zemes stihijas pārstāvim veidojusies pakāpeniski, daudz kas panākts ar darbu, neatlaidību, tomēr šobrīd viņš neapšaubāmi ir slavas virsotnē. Kā īsts Vērsis izmēģinājis arī darbošanos privātos sektoros - atvēris veikalu «Phill4You», radījis bērnu ballīšu izklaides aģentūru «Phill Party», karaoke klubu «Filharmonija», aprīlī kopā ar slaveno itāļu dizaineru Egidio Fredi prezentējis savu tapešu kolekciju «Музыка для стен» («Sienu mūzika»). Jā, darbaholisma un rosības trūkumu šim cilvēkam nepārmetīsi.

Protams, astroloģijai ir liela nozīme abu Kirkorova bērnu personību veidošanās procesā, tomēr nevar noliegt arī dzimtas saknes, gēnus.

Tomēr, neraugoties uz lielo aizņemtību, neskaitāmajām koncerttūrēm (martā Kirkorovs Baltijas tūres ietvaros viesojās arī Rīgā un Liepājā), Filips vienmēr atrod laiku savām atvasītēm Allai Viktorijai (6) un Martinam (5). Sākotnēji viņš nelabprāt dalījās ar mazuļu foto, lai pasargātu tos no skauģiem, bet šobrīd, tieši pretēji, lepojas ar savu mīluļu sasniegumiem un demonstrē tos sociālajā vietnē «Instagram».

Tēva prombūtnē saziņa notiek «Skype», «WhatsApp», bērni jau agri apguvuši visas interneta priekšrocības, viņiem ir arī savi «Instagram» profili. Tā vien šķiet, ka Kirkorova bērni ies slavenā tēva un vectēva (Bedross Kirkorovs, arī savulaik slavens bulgāru dziedātājs) pēdās, jo abi ir ļoti sabiedriski, aktīvi, piedalās ne tikai bērnu ballītēs, bet arī dažādos pieaugušo saviesīgos pasākumos. Kopā ar tēvu viņi apmeklē mūziklus, kino, ledus šovus un, protams, cirka izrādes. Arī paši piedalās bērnu apģērbu kolekciju modes skatēs, piemēram, aprīļa sākumā Allas Verberas organizētajā modes skatē, kur mazie demonstrēja «dolcegabbana@stefanogabbana» kolekcijas.

Savukārt 2017. gadā festivālā «Jaunais vilnis» Sočos abi bērni debitēja uz lielās skatuves, piedaloties tēta 50 gadiem veltītajā vakarā un izpildot dziesmu «Зайка моя» («Mans zaķēns»). Mēģinājumā bērni nebija kaprīzi, labprāt pozēja fotogrāfiem, smaidīja un cītīgi vairākas reizes atkārtoja dziesmu. Alla Viktorija ar lielu interesi gandrīz katru vakaru palīdzēja tētim žūrijā vērtēt jaunos izpildītājus. Pat vakaros pēc garās dienas mazie neizskatījās noguruši un piedalījās saviesīgajās ballītēs kopā ar pieaugušajiem.

«Jaunajam vilnim» sekoja Bulgārijas koncerttūre, kur bērni ne tikai paviesojās tēta dzimtenē, bet piedalījās savā pirmajā preses konferencē. Vairākās pilsētās, kurās tika izrādīts Kirkorova šovs «Я» (ES), mazie nebija skubināmi kāpt uz skatuves, sevišķi jau Alla Viktorija, kura pēc horoskopa ir Strēlnieks un ne mirkli nespēj palikt mierā.

Alla Viktorija Kirkorova

Kāds tad ir Allas Viktorijas individuālais horoskops?

Sāksim ar to, ka viņa ir tipiska Strēlniece, jo no 10 planētām viņas astroloģiskajā kartē četras atrodas šajā zodiaka zīmē, turklāt visas tā dēvētās personību veidojošās - Saule (raksturs), Mēness (emocijas, vēlmes), Merkurs (intereses) un Venera (sievišķā būtība). Tātad meitene ir aktīva, dzīvespriecīga un ļoti daudzpusīga. Viņai grūti ieteikt kādu vienu nodarbošanos vai pulciņu, jo der dažādas tēmas. Filips arī neierobežo meitu un ļauj viņai izmēģināt spēkus gan zīmēšanā, gan dejošanā. Piemēram, Alla Viktorija jau ir uzstājusies uz lielās skatuves Allas Duhovas vadītās deju studijas «Todes» bērnu grupas sastāvā. Tētim tas bija liels prieks, un viņš pie meitas uz koncertu ieradās ar puķu pušķi. Pirms vairāk nekā gada slavenā trenere Irina Vinere-Usmanova ieteica Filipam meitu pieteikt mākslas vingrošanā, jo ievēroja Allas Viktorijas plastiku. Tomēr Kirkorovam profesionālais sports meitai šķita par sarežģītu. Viņš vēlas, lai bērni ir fiziski attīstīti, tomēr ne pārslogoti, nopietna sportošana tomēr prasa lielu atdevi un disciplīnu. Šobrīd Alla Viktorija mācās slidot slavenā daiļslidotāja Jevgēnija Pļuščenko izveidotajā slidošanas skolā. Aprīļa sākumā viņai izdevās pirmais špagats, par ko tētis bija bezgala lepns un tūlīt pat ielika foto internetā. «Citi bērni uz to iet sešus mēnešus, bet mana meita to paveica divos!» stāsta Kirkorovs.

Protams, Alla Viktorija labprāt arī dzied un zīmē, tomēr lielā Uguns stihijas ietekme horoskopā, kā arī dažu planētu atrašanās Gaisa stihijas zīmēs pieprasa kustību, dinamiku, tāpēc dejošana un slidošana ir piemērotākas.

Te neapšaubāmi ir darīšana ar radošu personību, sevišķi ņemot vērā labo Veneras stāvokli horoskopā. Piemēram, Veneras un Marsa aspekts ļauj nodarboties gan ar sporta dejām, gan daiļslidošanu, arī mākslas vingrošanu, bet nākotnē dos iespēju sevi izpaust radošos projektos. Veneras un Saturna aspekts piešķir ritma, formas, gaumes izjūtu. Venera un Neptūns horoskopā mijiedarbojas saistībā ar mūziku, deju, radošumu. Turklāt Neptūna atrašanās Ūdensvīra zīmē visam piešķir arī oriģinalitāti un zināmu intuīciju. Savukārt Veneras un Plūtona savienojums ļauj atstāt iespaidu uz masām. Un visam kā kronis - Veneras un Jupitera labvēlīgais stāvoklis astrokartē, kas nes līdzi veiksmi, labklājību, iespēju sadarboties ar ārzemēm.

Kā tipiskai Strēlniecei Allai Viktorijai jebkurā gadījumā der viss ar svešām zemēm saistītais, piemēram, uzstāšanās, viesizrādes. Jau šajā vecumā viņai viegli padodas svešvalodas.

Labais Saturns horoskopā liecina par tēva atbalstu, mīlestību, kaut arī nedaudz izlutināšanu no viņa puses.

Veiksmīgos aspektos arī Strēlnieka zīmes valdošā planēta Jupiters.

Attiecībās ar brāli Martinu Alla Viktorija ir draudzīga, tomēr redzams, ka uzņemas vadību, kā jau Uguns stihijas pārstāve.

Varbūt reizēm ir strauja, nesavaldīga, bet labi audzināta. Filips nemēdz bārt bērnus vai ilgi dusmoties, viņš var būt stingrs, bet pietiek ar skatienu, lai mazie saprastu, ka tā nedrīkst uzvesties.

Martins Kirkorovs

Martins pēc horoskopa ir Vēzītis, tāpēc mierīgāks, kautrīgāks un sākotnēji nebija pārāk sabiedrisks. Toties viņš ir īsts džentlmenis, gan audzināšanas, gan Vēža rakstura īpašību dēļ. Ciena ģimeni, aizstāv vājākos, ļoti mīl māsu, ir viņai pieķēries. Katru reizi, satiekot tēti, cenšas apkampt viņu, grib, lai viņu samīļo, paņem klēpī. Šobrīd Martins ir kļuvis daudz sabiedriskāks, piedalās dažādos pasākumos, nebūt nav redzams tikai tētim uz pleciem vai māsai pie rokas. Arī viņš uzstājas uz lielās skatuves, gan dejojot, gan dziedot un piedaloties modes skatēs. Martins ir pozējis arī kā foto modelis. Pateicoties Skorpiona ietekmei horoskopā, zēnam piemīt īpaša harisma. Arī lielā līdzība (telepātiskās brūnās acis, melnie mati) ar visnotaļ glīto tēvu dara savu. Komunikabilitāti Martina astroloģiskajā kartē veicina labie Merkura aspekti, kā arī šīs planētas atrašanās Lauvas zīmē, kas tomēr tiecas pēc uzmanības, skatuves, aplausiem. Arī Veneras atrašanās kustīgajā Dvīņu zīmē un labie aspekti ar citām planētām pastiprina sabiedriskumu, radošumu, oriģinalitāti. Zēnā it kā mājo divas dabas, emocijās viņš ir uz iekšu vērsts, jo Mēness Skorpionā un pats ir Vēzis pēc pamathoroskopa. Savukārt citi stāvokļi astroloģiskajā kartē ļauj atvērties, būt jautram, sevišķi jau labi zināmās vidēs, ar pazīstamiem cilvēkiem.

Martinam patīk «breakdance» un Timati mūzika. Kirkorovs smejas, ka pirms gadiem, kad viņi ar Timati bija sastrīdējušies, nostrādāja likteņa ironija, jo viņa dēls sāka klausīties tieši šī repera mūziku.

Tomēr galvenā Martina vājība jau kopš mazām dienām ir automašīnītes, to markas viņš zināja jau pirms tam, kad sāka kārtīgi runāt. Par šo aizraušanos zēna kartē liecina Marsa aspekts ar Merkuru, arī Jupiters visu tikai paplašina. Vēži ir kolekcionāri, un arī Martina krājumā jau ir simtiem lielāku un mazāku auto modelīšu.

Iespējams, ka ar laiku par vēl vienu viņa kaislību var kļūt aizraušanās ar tērpiem, katrā ziņā vīrišķās planētas Marsa atrašanās Jaunavā var likt aizdomāties par savu izskatu, fizisko formu. Savukārt otras vīrišķās planētas Saturna atrašanās Svaros - par visu skaisto un estētisko. Piemērs jau tālu nav jāmeklē, tik daudz tērpu kā Martina tēvam droši vien nav nevienam vīrietim. Dēls (protams, arī meita) tiek tērps pēc jaunākās modes, galvenokārt vācu modes dizainera «Philipp Plein» kolekciju tērpos (tētim un dēlam pat ir vienādas ādas jakas).

Līdzīgi kā māsai, arī Martinam kartē veiksmes, labklājības planēta Jupiters ir labā stāvoklī, kas liecina, ka abiem ir no «augstākiem spēkiem» dota aizsardzība. Iespējams, ar laiku viņus var sākt aizraut, interesēt filozofiskas lietas.

Mākslinieki vairākās paaudzēs

Protams, astroloģijai ir liela nozīme abu Kirkorova bērnu personību veidošanās procesā, tomēr nevar noliegt arī dzimtas saknes, gēnus. Filipa Kirkorova priekšteči (vecmāmiņa un vecvectēva brālis) bijuši cirka mākslinieki, tāpēc viņš mīl visu atraktīvo, krāsaino, kā pats saka - «spalvas un spīguļus». Arī viņa pēdējo šovu «Я» veidojis slavenais Franko Dragoni, «Cirque du Soleil» režisors. Filipa tēvs Bedross Kirkorovs savulaik ir bijis slavens estrādes dziedātājs (tenors) un arī savos 85 gados laiku pa laikam kāpj uz skatuves, lai izpildītu kādu dziesmu. Bedrosa māsa Marija Kirkorova arī bijusi slavena opermūzikas dziedātāja. Tieši viņa šobrīd galvenokārt audzina Filipa atvasītes. Protams, augot šādā vidē, komunicējot ar citu šovbiznesa zvaigžņu bērniem, dodoties līdzi tēvam koncerttūrēs un apmeklējot kultūras pasākumus, Alla Viktorija un Martins, gribi vai negribi, veidojas par radošām personībām. Tomēr pats galvenais, ka tas viņiem atbilst pēc horoskopa un jau tagad sagādā prieku.